Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoneDragon
veterán
Nekem nincs bajom a játékkal, nagyon élvezem. Tökéletes kikapcsolódást nyújt. Párommal együtt nyomjuk.

Töltési idő néha tényleg sok. Próbálnak egyesek mikróról, betárcsázós nettel játszani... -
Urzu_7
aktív tag
Az eltöltött játékidőm kb 80%-a csak várakozásból állt. Vagy töltött a játék, vagy várni kellett másokra, vagy a szerverre, vagy arra hogy mások beérjenek a célba. Inkább letöröltem miután kitrollkodtam magam
Az mondjuk elég nagy szemétség amit a fizetős játékosokkal csináltak.
-
MikiLóS
tag
Ugyan az a baj ezzel a játékkal is mint az összes többi free to play -el, azaz, hogy összerak a gép kezdőkkel, bénákkal és nem a színtednem megfelelő játékosokkal akik csak hátráltatnak a célod elérésében és ezt az óriási negatívumot még tetézi az is, hogy csak a véletlenen múlik, hogy az első vagy az utolsó sorból indulsz!
értem én, hogy valakinek ez a buli, hogy bénákkal kell versengeni akik még adott esetben önkénytelenül is de keresztbe tesznek, de ez így rövid távon sem elviselhető.
A játék álldóan tölt játékosokat, pályát, hosszúak az átvezetők amire végre elindul a játék.
10/3. -
errorcode06
őstag
Fail Guys: Ultimate Desync
-
Sliderxy
senior tag
Igen, jó ez, csak az ingyenessége miatt hétvégén gyakorlatilag játszhatatlanná vált.
-
GodGamer5
addikt
Meg is lepődtem, mert ránézésre nagyon gagyinak tűnt, de pár óra játék után meglepően élvezetes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Highguard - Küszöbön a megjelenés, mégsem tudunk róla szinte semmit
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 26
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- PS5 Pro-t keresek Szeged környékén
- Turtle Beach Victrix Pro BFG PS5,PS4,PC kompatibilis vezetéknélküli moduláris kontroller
- Nintendo Switch Kontroller Szervizelés - TMR/Gyári Analóg Csere - 90 Nap Garancia - Számlával
- XBox Series X 1TB dobozos + gyári kontroller, újszerű, hibátlan állapotban
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026.11.03-ig garis karcmentes üvegfóliás dobozos jó microSD olvasóval!
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs