Hirdetés
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- CPU léghűtés kibeszélő
- Monitor hiba topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Akciókamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mini-ITX
- DDR5 CUDIMM memóriákat villantott a Corsair
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rottenbull
senior tag
Egy sotet barlangban, ha nem kapcsolod be a telefont, akkor majdnem olyan, mint az igazi.
-
optikus
senior tag
hat ennyi penzert ne is varjon senki se tobbet. amugy sztem egyaltalan nem olyan zavaro ha nem zart. engem sokkal jobban zavar hogy ranezesre se fokuszalas, se pupilla tavolsag allitas nincs rajta. gyereknek van view master dianezoje, az se allithato, igy a legtobb ember nem tudja hasznalni mert szemkinzason tul masra nem jo.
Buy books not gear.
-
cinemazealot
addikt
Ó, akkor én tök jó bizniszt csináltam: ünnepek előtt a madaras teszkóban vettem 2000 Ft-ért egy jóárasított VR kukkert, de pontosan azzal a céllal, hogy majd a saját DIY projektemhez szétszereljem és felhasználjam az alkatrészeit. Persze azért kipróbáltam, ami kb. 10 másodpercig tartott, mert csupa homály volt az egész, élességállítás persze nuku. Szóval szerintem mindent kukázni fogok belőle, kivéve az arcra illeszkedő párnázott keretet a fejpántokkal, erre fogom felépíteni a saját lencsékkel működő telefon tartót.
-
Bembee12
aktív tag
A Telekom adott ilyet (persze annak nem volt márkája), akkor ha kipróbáltad a HTC Vive-ot náluk.[link]
[ Szerkesztve ]
Személyesen már nincs alku *** Az hogy láttál belépve az oldalon, az nem jelenti, hogy üzeneteimet is olvasom *** Android without Root is like donut without sugar, it's tasteless *** Nem szeretek telefonon eladni, írj privátot *** Oneplus 8 Pro*** Viber (ejtsd: Vájber) ***Win10=Spyware, csak az LTSC
-
Geller72
veterán
Nem volt 3 ezer ft postával egy VR Box V2.0. Távval, mindennel.
-
zetor2000
őstag
Emellé mát csak egy jó (legalább 6 húros :-) )léggitár kell, és mehet a rakendroll!
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zseko
veterán
Ez nem drága?! 300Ft-ért vettem a google féle papír cardboard-ot, na az a nem drága. Mivel ez műanyagnak néz ki, azt mondom 500Ft, és akkor valóban nem az.
(#5) menpee kár, hogy a telefon és a lencse távolságát kellene változtatni
HR24.hu
-
hemaka
nagyúr
hasznos
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Ciccuka
veterán
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
cinemazealot
addikt
válasz K1nG HuNp #12 üzenetére
Ha odakattintasz 2:43-ra, látod a kamerát, ahogy rá van biggyesztve egy Vive kontroller, és máris bent van a kamera a virtuális térben. Gondolom, a Vive készlet felkínálja azt a lehetőséget, hogy egy vezérlő kameraként funkcionáljon, így az ő szemszögére is képes valós időben renderelni a játékteret. Ezt rögzítik, majd egy videós utómunkával (vagy akár valósidőben) összekulcsolják a kamera által rögzített zöld hátteres felvétellel, és már meg is van a kompozit.
4:21-nél is látszik, hogy a kamerás srác félrenéz arra a monitorra, ami a kamerára szerelt Vive kontroller által "látott" képet mutatja, hogy úgy mozogjon, hogy egyrészt jó felé nézzen, másrészt a cimborája is benne legyen a képben.
[ Szerkesztve ]
-
semmi
[ Szerkesztve ]
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
Pendra37
tag
6000-ert mar lehet venni BoboVR Z4-et kinabol, ami szeritem a legjobb ma elerheto VR szemuveg. Ezt a cuccot Mekis Happy meal-hez kellene adniuk.
Gondolj egy jeghegyre.
-
atike
nagyúr
Beépített 5000W-os mélynyomós hangszóró is van benne...?
Még csak sajnálni sem tudom, aki ilyet vesz.
-
Márton
nagyúr
Annyira nem rossz ám, mivel a Homido is csinál ilyet Mini néven, és 15 euroért osztogatja.
Valamint igen, a Telekom ingyen a Vive kipróbálása után
Jó ez ha csak valamit gyorsan checkolni akarsz, nem kell beletuszkolni a kukkerbe, onnan meg ki, stb. Nekem is itt van az asztalon a BoboVR és GearVR mellettEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
optikus
senior tag
-
persil
nagyúr
Azt nem, de magad is leírtad a lényeget, tippelhetsz, hogy milyen minőségű lehet benne a lencse, és ehhez még hozzá kell venni azt is, hogy nem állíthatóak, valamint egyszerre látod a külvilágot is stb stb... Ugyanennyiért sokkal minőségibbet kapni, kár ezen vitázni.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Márton
nagyúr
A "szimplán egy f*s" dologra reagáltam. Én legalábbis úgy nem alkotok ilyen véleményt valamiről, amit még csak kézben sem fogtam. Lehet, hogy egész jó a lencséje. Ki kell próbálni. Ennyi.
Nekem a google cardboard volt pénzkidobás. Hiába 1.000 Ft alatti, egyszer sem állt össze vele a kép, itt porosodik. A Homido minit meg szinte napi szinten használom, pedig ott is látni a külvilágot.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Ragnar_
addikt
A jelenlegi VR játékokhoz pont elég is egy ilyen komoly szemüveg
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Elemlámpa, zseblámpa
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen routert?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro Max 512Gb, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, +3tok, üvegfólia
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 7700 XT 12Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Inakustik AC-1502 Referenz High End Schuko tápkábel - Új, bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest