Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
Azt tudja, hogy idegen macskát ne engedjen ne?
-
addikt
Ehhh... mindig van új a nap alatt...
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
Lacok
őstag
Ez is az "okoslakás" része most már.
[ Szerkesztve ]
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
ncsicso
tag
(látta valaki a "túl a sövényen"-t?)
Ebben semmi új nincs.
Ja, és persze hogy nem enged be idegen állatot.
[ Szerkesztve ]
ha véleményed van, ellenséged is van
-
Mice_007
tag
Helyesen Tchibo.
AIDA64.com
-
törölt tag
Remek.
Jelez majd naponta 652x. -
Blindmouse
senior tag
Kollégámnak évek óta ilyenje van. Pont azon gondolkodott, hogyan lehetne megboostolni a távolságot, mert szegény macska rászokott, hogy hozzádörgölőzésre nyílik az ajtó.
3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace
-
nyunyu
félisten
Na jó, de hogyan tudod meg hogy milyen loginra kell grantolni a be- és kilépéshez szükséges jogokat?
Elmész az állatorvoshoz, hogy ugyan már árulja el a chip számát?
Anyám vakerán beszerzett új cicója sikeresen tönkretette a régi, rádiós nyakörvre nyíló macska bejáratot, úgyhogy úgyis újat kell venni.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
Amikor a régi gazdája elhozta anyámnak, a cicó egy hónapig nem mert kimerészkedni az ismeretlen lakásból.
Aztán amikor mégis kimerészkedett a kertbe, akkor egy környéken randalírozó kandúr megkergette, aztán befele menet vitte magával az ajtót is.
Eltört a zárszerkezet.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
juliabrilke
veterán
Az ok, de tailgating ellen véd?
-
ViZion
félisten
válasz Blindmouse #17 üzenetére
rootolnád...? (bocs)
Kicsit hasznosabbnak tűnik amit pont ma reggel néztünk asszonnyal: kutyatelefon.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
koop6
tag
Nem lenne egyszerűbb gps-t rakni a nyakörvbe? Így azt is lehetne tudni, hogy merre van. Hozzácsapni valami nagyobb aksit, hogy csak hetente kelljen töltőre dugni a macskát...
-
Argos
őstag
Jómagam meguntam az állandó aggódást a kis cicukákért, úgyhogy nemrég beszereztem ezt a kiváló terméket. Tökéletesen bevált, nincs idegeskedés, nincs nem várt terhesség/teherbe ejtés. Mindig tudom merre van. Oda megy, ahova én viszem és ott marad, ahol lerakom.
Ja nem, nincs is randalírozó, nyávogó szőrpamacsom.. És nem is vettem meg ezt az amúgy remeknek tűnő szerkezetet.
...elmúlik...
-
t72killer
titán
Pontosan erre gondoltam, ahogy a címet megláttam, h
ujjmancslenyomat alapján azonosítja a macsekot. Amúgy ha több doromboló is van a háztartásban, ezzel még azonosítható is, melyik hiányzik.Amúgy ja, életbevágó technológia
#23:
#24: nem tudom, kutyára már van, vhol volt egy cikk, h Putyin blökije kapta az első Glonass-os nyakörvet.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
shteer
titán
szerintem jónak tűnik..
-
Zsidaaj
tag
Van mas jo is ebbe, ha elhagyod a kucsod, akkor elveszed cicus nyakörvét, majd ilyan pozba fekszel Link
186 pozitív és 0 negatív értékelés az oldalon!
-
-
tomcat78
őstag
Persze,de azt kutyának hívják.Jobb esetben senkit nem enged be a gazdin kívül Kevésbé jó esetben igen(vacsinak),de akkor lehet magyarázkódni,hogy "gázsinák"éjjel kettőkor mi a fasz baja lett a saját udvaromba
"Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...
-
zetor2000
őstag
Hiányzott ez, mint sárgaláz a lepratelepre...
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
nagyúr
Tényleg olcsóbb energiaitalt venni a macskának és utána nagyokat kacarászni, hogy 400-al jön be az ajtón.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
rodrigez
senior tag
Új? 3 éve ezt használom a macskámnál, mert elegem lett, hogy a sima lengőajtón be mernek jönni más dögök is. Akkor lett elegem, amikor éjszaka lementem egy pohár vízér a konyhába és a macskám tányérján kajáért nyivákolt NEKEM egy fél tonnás vörös dög. Mondtam is neki amúgy Two stupid dog-osan, hogy: Isn't that cute... BUT IT'S WROOOOONG!
-
ripla
addikt
33.000 forint?
hát ez valami irdatlanul szánalmas, maga a technológia meg fogadjunk hogy megvan kb. 200 forintból.[ Szerkesztve ]
-
haxiboy
veterán
Nem látom sok értelmét, ha annyira nyomon szeretném követni a cicám veszek rá egy ilyet :
Ezzel realtime látom hol a macsusz. (nem mintha lenne macskám vagy ilyesmi, de egy csak ajtónak nem látom értelmét).
Esetleg egy GPS Trackerrel ellátott ilyesmi nyakörv + olyan ajtó ami csak a nyakörvvel nyílik combo.
Ez így eléggé félkész terméknek tűnik, mert ok, tudom hogy kimegy a macska, de amíg volt macskánk ki-be járkált ha az app minden alkalommal jelez abból meg ez lesz :
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
carl18
addikt
Akinek van felesleges 30+e forintja vegye meg xd
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
degu
senior tag
Aki beengedi a lakásba a macsekot,az vegye csak meg ezt a méregdrága kütyüt./Esetleg állítson be a nappaliba egy szekrényt a macska ruháinak - hogy időnként át is tudjon öltözni ! Mondjuk...vacsorához.../
verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
Mercel
senior tag
Semmi nem történne szerintem a taurin tartalmú energia lötty hatására, mert a makkák másképpen dolgozzák fel. Egy csomó macskatáp és jutalom falat olyan mértékben tartalmaz taurint amitől az élelmiszer engedélyező hivatal még a naprendszerből is kitiltaná ha embernek szánt termékben lenne...
DE! Ettől függetlenül Soha ne próbáld ki mert az energia italok tartalmaznak koffeint meg még egy csomó szrt is ami méreg a cicáknak!
Marcel
-
kromatika
veterán
Huhh.Hová fajulhat még ez a haszon hajhász,világ.Hol a józan ész?Azt hiszik marketinggel el lehet adni a baromságot is.33 000 forint Nevetséges.
-
TomMusic
őstag
Annyira szerintem nem rossz ötlet, de általában még van 86ezer másik helye is, ahol egy macska be/ki járkál.
Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
Geller72
veterán
Ennek nagyon nem az a lényege, hogy tudjam, otthon van e a macska, vagy nincs. (Egy dolog, hogy arra is jó) Mert hát ha nincs, akkor nincs. Az enyém 90%-ban kint van. A lényeg az, hogy CSAK az én macskámat engedje be. Nekem van egy külső épületem, és ha a macskánk megszül, oda tesszük ki. Nekem speciel megér ennyit az, hogy nem kell naponta 20x ki-be engednem, hanem megoldja magától. Ha csak sima macskaajtót raknék oda, akkor idegen macskák is bemennének és sajnos a bakmacska olyan, hogy kinyírja az összes kölyköt, csak hogy újra párzásra kényszeríthesse az anyamacskát. Amúgy a 33 ezres árcédula szerintem nem sok annak fényében, hogy egy sima macskaajtó sem olcsó dolog, nem sokkal kerül kevesebbe ennél.
-
Atilla001
senior tag
Ez a cikk pont jó arra, hogy akinek nincs kedvence, jól elmondja, hogy mekkora fasság egy állatra vigyázni vagy áldozni, hogy ne vérbe fagyva lássa ha hazaér.
ncVédd a természetet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest