Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
L Balázs
tag
Én már régóta használom a SkyDrive-ot nagy megelégedéssel, és az Office LiveApps is ígéretesnek tűnik, annak ellenére, hogy még csak béta (bár a Google Docs apró pici darabokra tépi).
-
julius666
addikt
kössz a tippet, meg is néztem, de:
" Once they sign in to Live Mesh and accept the invitation, they'll be able to access the folder on their Live Desktop and start synchronizing it with computers in their mesh."
"To use Live Mesh, you need a Windows Live ID"Nekem vmi olyasmi kéne, mint a skydrive, ahol a letöltéshez nem kell bejelentkezve lenni

Pedig nagyon szép a dizájnja, kár érte
-
lpmorpheus
csendes tag
Én már régóta vevő lennék egy 200 GB-os Google tárhelyre.
És végre itt van! -
student
őstag
én a 700megának jobban örülnék
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Misi 007
őstag
Kell is az a 250MB mert a jelenlegi 500Kb-os képméret ló...

-
kymco
veterán
válasz
Depression
üzenetére
Ez kerek szám... csak megfelelő számrendszer kell hozzá

-
Rickazoid
addikt
Ha meg is jelenik, egyelőre maradok a Dropbox-nál, néha kicsit lassú, de integrálódik a rendszerbe és elvan a háttérben. Utána pedig jöhet majd az Ubuntu One lehet, ha végre elkészül.
-
speedyx86
tag
"a következő néhány hétben megteremtik annak a lehetőségét, hogy a felhasználók bármilyen típusú fájlt fel tudjanak tölteni tárhelyükre"
Nekem egyébként már most műkszik, bármilyen file-t fel tudok tölteni."akik a fizetős, a vállalkozásoknak szánt Google Apps Premier Editiont használják, azok egyszerre több fájlt is feltölthetnek"
Nem vagyok fizető felhasználó, és működik az is, hogy egyszerre többet töltsek fel.Mázlista vagyok?
-
marcias
őstag
Évi 5 dollár nem pénz, ha funkcióiban többet tud mint a SkyDrive... ez majd kiderül.
-
julius666
addikt
A SkyDrive 25 gigája mellett lóf***.
Bár ott meg az 50 megás fájlméret-korlát a szűk keresztmetszet (ha jól tudom ekkora, amikor családi videót akartam felnyomni nagyobb méretben, nem engedte).Úgy tűnik még mindig marad a rapidshare és társai a nagyobb fileok megosztására.
Kár, mert nem szeretem őket
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Depression
üzenetére
Kerek az: 2^8 = 256.

Mondjuk a tekintetben szimpibb a Skydrive, hogy ott 25GB ingyenes.
-
Depression
veterán
Törekedtek a kerek számokra: 256$.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T pro 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Dell Vostro 5468 - i3-6006U I 8GB I 128SSD I 14" HD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

És végre itt van!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)