Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • válasz fatallerror #9 üzenetére

  Valami pici módosítás talán lehetett, de mintha csak pár maszat nyomot látnék.. a zoom egyértelműen a képen a szürke dobozra esett így az az éles, de a másik se úgy nem éles mit amit elmostak.. ami van sok a képen az a zaj ami valószínű legjavában a tömörítési hiba.. de a kontroller és minden ugyan abban a "bemozdulásban" szenved.
  Itt nekem részben úgy tűnik az általam említett gomb alatti felirat lett "elkenve", hogy kevésbé tűnjön fel a másik oldal "hiánya" .. de ha valaki ennyire "profi" is volna miért csinálna akkora tükröződéses bakit a kontrollerrel túloldalára (hacsak nem direkt).

  Inkább ilyen legyen mint egy vitára hasonló kontroller.. a design és a kényelem nagyon nem mindig egyforma.. anno a Gamecube kontrollere de az eredeti Xbox-é is "divatos" volt (vagy azt próbált lenni) valamilyen szinten, de szerintem baromi kényelmetlenek voltak. Inkább legyen ronda és elavult, de kényelmes. (én vagyok az akit nem érdekel, hogy milyen színű a nyák a számítógépem alaplapján vagy hogy néz ki a vga hűtése, csak legyen jó. A funkcionalitás híve vagyok mondhatni, a design sokadlagos számomra)

  Egyébként ez a kinézet eléggé átgondoltnak tűnne nekem.

  #12
  Egyébként a módosításra.. lehet, hogy "koszt" távolított el, hogy ne legyen rajta annyi újnyom, vagy rossz festék miatt tapadt rá a por és szösz (hisz részben le is jöhetett róla).
  Az a nagy doboz meg simán lehet egy fejlesztői verziós PS4 .. azok általában nem szoktak túl designos házban lenni. Csak egy egyszerű 80évekbeliszerű dobozban (nincs is azzal semmi baj).

  [ Szerkesztve ]

  The human head cannot turn 360 degrees... || Xeon 2678v3; Rx470; 32GB; 240GB; 2Tb + 3x1TB || Huawei Mate 20 X 5G

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés