- OLED TV topic
- UHD filmek lejátszása
- Kompakt vízhűtés
- Tápos kibeszélő offtopik
- Milyen TV-t vegyek?
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
mivel alapvetően arra szolgál, hogy a többször, változatlanul legenerált tartalmat ne a saját szerveredről húzza le a felhasználó, hanem náluk legyen tárazva, onnan legyen kiszolgálva. A nagy forgalmú oldalaknál így veszik le a terhelést az igazi kiszolgálóról.
Az oldalt használó egy-egy felhasználó fiókján belüli tartalmat is betáraz, csak azt elvileg másnak nem mutatja meg.
-
janos666
nagyúr
válasz
Saboteur777
üzenetére
Szóval egy teljes értékű "man in the middle", még akkor is ha HTTPS az oldal?

-
7s26c
őstag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Nem, akkor vert először le a víz, mikor jött levélke a Dropboxtól....
-
7s26c
őstag
Túl sűrűn látnak ilyen hírek napvilágot újabban
-
janos666
nagyúr
Manapság már kevés hasonló dolgon tudok meglepődni, de ami elsőre eszembe jut, az az hogy:
- Miért volt egyáltalán lehetséges a CloudFlare felé eljutnia bárminek?
Mondjuk mindig bökte kicsit a csőröm a létezésük, illetve hogy sok általam használt szolgáltató használja őket, akikben szeretnék többé-kevésbé megbízni (amiben a CF egyáltalán nem segít, semmilyen szempontból, a konkrét hírt leszámítva sem), de azzal a naiv hittel nyugtattam meg magam, hogy ha már a szolgáltató weboldalát látom, akkor "végzett és kiszállt" a CloudFlare (átengedett a DDoS szűrő és átadott a szolgáltató szerverének) és onnantól kezdve már közvetlenül csak a weboldallal vagyok kapcsolatban, a CF teljesen kiszállt (így ők már nem látják a jelszavamat, illetve az oldalon végzett tevékenységem, stb). Hát... nem nagy meglepetés, de azért mégis "érdekes", hogy ezek szerint nem így volt.
Sőt, ha jól veszem ki, akkor a CF azután is lát mindent, és csak annyi változik, hogy ezt nem hozzák automatikusan nyilvánosságra?
-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Ebből a szempontból mindegy - DDoS protection miatt elég sok nagyvállalat cucca átmegy rajtuk és ez a hiba elég nagy blamázs. Könnyen lehet, hogy érzékeny infó rossz kezekbe került, mivel kb fél éve már fennállt a probléma.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Upsz...félre olvadtam
még fáradt vagyok...LnB: a CloudFlare nem WebHosting szolgáltató,tehát semmilyen weboldalt nem csinál. Ez egy SecirityOffer vállalat ami különböző védelmeket biztosít weboldalak-hoz... Többek között a Cisco-nak,Microsoft-nak,Google-nek stb... Magánember is regisztrálhat az oldalra, ingyenesen saját weboldalát védeni DoS támadás ellen,az ingyenes fiókban csak alapszolgáltatások vannak...
-
Ciki. "A vizsgálat során arra jutottak, hogy ezekhez az információkhoz senki nem jutott hozzá, legalábbis nem találtak erre utaló bizonyítékot." Vagy igen, vagy nem.

-
hemaka
nagyúr
Profi
-
UnSkilleD
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
ez cloudflare nem cloudfront de mindegy

-
st3v3np3t3r
nagyúr
Számomra elég furcsa hogy csak úgy, elég sokszor szeretne a CloudFront szerverein keresztül kommunikálni Kínával a telefonom...de szerencsére(lekopogom...) eddig a NoRoot Firewall helytáll és a beállításoknak megfelelően blokkolja is....
-
.LnB
titán
Nasdaq oldalát is ők csinálták? Meg a Cisco oldalát is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alienware 17r4 olvass
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i3-6100,8GB DDR4,256GB SSD, DVD, WIN11
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

még fáradt vagyok...