Hirdetés
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Azonnali hatállyal lemondott Pat Gelsinger, az Intel vezetője
- Házimozi belépő szinten
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
nem alaplap / chipset sem prociban nem vagyok jó a nevezéshez pedig nem lenne egy rossza móka, úgyis régen foglalkoztam tuninggal.
fórumos kollégának pedig ezúton kívánok nagyon sok sikert!
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Joshi
titán
"Egy dolgot viszont hiányolunk a versenyből. A magyar résztvevőket, a PROHARDVER! szakértő olvasóinak jelenlétét a lég- és vízhűtős versenyben, aminek szintén négy fordulója van, és mindegyikben 250 dollárt, összesítésben pedig egyedi Gigabyte hardvert lehet nyerni. Ebben a versenyben meg lehetne mutatni, hogy ki ért igazán a hardver finomhangolásához, itt ugyanis a CPU órajel egészen emészthető 4,0 illetve 4,5 GHz-re van maximalizálva, azaz a részletek csiszolásával lehet csak előrébb jutni."
Érdekes lenne egy Asus alaplappal indulni ami ráadásul Z87-es.[ Szerkesztve ]
-
csib41
aktív tag
Hajrá hajrá. Meg lesz az az első hely.
-
rudi
nagyúr
Szerintem automatikusan nem engedi be az eredményt a versenybe a HWBOT rendszere a szabályokra hivatkozva. Mindenesetre - már csak a rendszer tesztje érdekében is - érdemes lehet kipróbálni. Néztem egyébként víz/léghűtős MSI verseny is fut most többszázezer forintos összdíjazással. Napokban írunk majd arról is.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
snecy20
nagyúr
Egy indonézt kötelező megverni.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
icp1970
senior tag
UP.Tuningra fel.
-
ZooLLeR
tag
Bacsis hol marad?
Farhát eladó.
-
shiftac
aktív tag
Érdekes lenne, ha tudnék tuningolni az i5-4460 procimon
Szóval sok sikert Achill3uS-nak[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23, Galaxy Buds 2 Pro
-
Achill3uS
nagyúr
köszönöm! énis várom a magyar zászlókat az ambient kategóriában hajrá hajrá akinek giga lapja van!
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
kaszaking
tag
Hajrá Achill3uS!
Meglesz az az első hely -
Achill3uS
nagyúr
UPDATE
a napokban megkaptam a verseny végével (aug 31.) a gigabyte-tol a nyereményemről tájékoztató emailt. sajnos csak a 4. forduló első helyezése jött össze végül, az első kettő fordulóról hiányzó eredményeim miatt a végső pontszámításban csak 7. lettem összetettben.
Xtreme Addict and Arhaam Win GIGABYTE Z97 Last Hurrah Contest
Category 2: Extreme Cooling
Category 2 Winner: Xtreme Addict (Poland) - 79 Points Total, Wins GIGABYTE Z170X-SOC Force
Stage 1: Lucky_n00b (Indonesia) $250
Stage 2: bboyjezz (Indonesia) $250
Stage 3: Perica_barii (Montenegro) $250
Stage 4: Achill3uS (Hungary) $250Category 2 contest page: http://oc-esports.io/#!/round/gbt_z97_lasthurrah_extreme
köszönöm mindenkinek aki szorított nekem
[ Szerkesztve ]
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X BOX processzor - Új, bontatlan termék szaküzletből - számla, garancia
- AMD Ryzen 9 7950X 4.50GHz (64M Cache, Up to 5.7 GHz)16-Cores AM5 Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 5600 Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 39.000.-
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700K LGA1151v2 CPU processzor gyári dobozában
- ÚJ, 3év Gar AMD Ryzen 7 7800X3D 4.20GHz (96MB Cache, up to 5.0GHz) CPU! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest