Hirdetés
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Azonnali hatállyal lemondott Pat Gelsinger, az Intel vezetője
- Házimozi belépő szinten
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
M0ng00se
őstag
grat a 8 ghz-hez
V6
-
scope2007
addikt
Woow, gratulálok
Good workCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Márton
nagyúr
1.21 gigawatts?!
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Taranti
senior tag
Hát.... ha én lennék "nemzetközileg elismert tuningmester", akkor most gondban lennék. Győzzön a szakmai véna és hajtsuk azt a procit, vagy azt mondani, hogy bocsi, én semmilyen Intel processzort nem szoktam tuningolni.
Azért fáj a BCLK-stop, mert (itt a PH!-n is elhangzott már többször) a felhasználók elenyésző hányada tuningol, tehát a cég nem bukott volna akkorát ezzel. És lehetett volna jó fej, hogy bár nem javasolja, mert veszélyes is lehet, de nem akadályozza kifejezetten.
Másrészt persze a kapitalizmus -nálunk is 26 éve- a max profitról szól, minden fillérecske számít, én is hajtok ezerrel. Csak ezt most itt úgy hívják, hogy pitiánerség.
Úgy vélem, a játékokkal kapcsolatba hozott agresszivitás nem azok jellege miatt van, hanem (általában) csapnivaló minőségük okán.
-
subaruwrc
félisten
A kellő mennyiségű szerénységet ironikusnak érzem de egyébként nagyon üt a megfogalmazás
köszönöm a hírt -
BlackPriest
őstag
az oprendszer herélt, vagy mezei ilyen teszteknél?
amúgy grat, jó lehet kikísérletezni hol a határ!
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
.mf
veterán
Köszi a receptet, jó lesz hétvégi procifőző tanfolyamnak
Grat srácok!Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
shteer
titán
szép számok
szerintem jónak tűnik..
-
[Roli]
csendes újonc
Az igen szép teljesítmény! Grat!
-
subaruwrc
félisten
válasz rambustibi #9 üzenetére
xoc mód engedélyezve volt a cpu-z-ben így a VID-et mutatta végig.a vcore valahol 2.016v környékén mozgott valósan.
-
.LnB
titán
Beleolvastam a Extrém tuning topicba mikor subaruwrc megdöntötte a rekordot, hát Achill3uS gratuláló gif-jén felröhögtem!
Gratulálok én is! Bár nem hiszem, hogy az Assetto-hoz muszáj a 8Ghz de te tudod!
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
gabel
csendes tag
8 GHz nem semmi! Gratulálok!
-
ronroli
tag
8 GHz
-
Analog303
tag
Gratulálok a teljesítményhez well done guys!
"Minden másképp van..." (Karinthy Frigyes)
-
04ahgy
nagyúr
Az az egysoros komment az Extrémben bőven jó volt. Frappáns és méltó az eredményhez. Gratula itt is!
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
tibaimp
nagyúr
Gratulálok a teljesítményhez. Maximális
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
vinibali
őstag
a mobil Llano prociknál megfelelő program segítségével állítható volt a szorzózár, így volt hogy az én egykori a8-3500m lapkám 3,0 GHz mellett futott - és csak 75-80 fokos volt - renderelés közben. egy egyszerű mikrokód frissítéssel elintézhette volna az AMD, hogy letiltja az egészet, akárcsak az oldható magos AM3 szériát, mégsem tette.
más és más piaci helyzetben vannak a cégek, a kicsi minden eszközt megragad az eladások növeléséhez, de a BCLK letiltása nagyon kicsinyes húzás, jól kiszúrtak az alaplapgyártókkal...
bocs az offértBIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
Godefroy
senior tag
Ezeknek sosem értettem az értelmét....
Ha úgy tunningolnák, hogy használható lenne 7/24ben az még érthető, de így...
Arra sosem emlékezünk ami nem jut eszünkbe...
-
04ahgy
nagyúr
Mert ugye egy Formula 1-es autó használható a napi közlekedésre esőben, hóban, fagyban, el tudod vele vinni a családot kirándulni, és mehetsz vele a bevásárlást is intézni? Ugyanúgy nincs értelme, mégis milliók ülnek le a futam közvetítést megnézni.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Godefroy
senior tag
Annyira tudtam, hogy valaki ezt fogja tuti válasznak bedobni
Ez az aduász a F1A F1-ből elég sok fejlesztés átmegy a normál autókba.
Másrészt ha esetleg a valami gyorsulási versenyt hoztál volna fel példának, és nem olyat ahol egy motornak ki kell bírnia több futamot
Az elérjük az X Ghz-t a procinál és screenshotot csinálunk ezzel milyen fejlesztés lesz processzor gyártónál??? Semmilyen. Öncélú az egész.[ Szerkesztve ]
Arra sosem emlékezünk ami nem jut eszünkbe...
-
BlackPriest
őstag
-
_ocsisajt
őstag
Persze, hogy nincs kézzel fogható gyakorlati haszna*, de azért szerintem a nagyobb fórumokon biztos van 1-2 AMD közeli emberke és értesülnek az eredményekről és dagadhat a májuk ezerrel, meg persze mérnöki oldalról tuti le tudnak venni infókat/konklúziót az ott csücsülő emberkék
Subaruwrc-nek meg nagy gratuláció!
*Persze sokan mondják ismerőseim közül is, hogy nem vagyok normális, hogy a kedvenc játékomban egy olyan játékmódban vagyok top ranglistás (nem éppen top paragonnal) amiben csak egy életed van... de ad1: hobby ad2: valamicskét én is hozzájárulok TALÁN a játékom jövőbeni fejlődéséhez
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
vinibali
őstag
[ Szerkesztve ]
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
04ahgy
nagyúr
Bizony jópár fejlesztés átkerül az asztali rendszerekbe. Mellesleg azt azért megsúgom, hogy a HWBot jelenlegi adatbázisa alapján összesen 93 ember mondhatja el magáról az egész világon, hogy 8 GHz felett ment a CPU-ja. Igazad is van, nem hasonlítható a Forma 1-hez, mert azok a pilóták többen vannak.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Kis méretű csúcsmobillal készül a OnePlus
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen videókártyát?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DJI topic
- PlayStation 5