Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Le a kalappal. A kondenzáció nagyon brutál, meg gondolom a NYÁK fém vs műanyag hőtágulási különbségei se kutyák, vajon hány ilyen tesztet élnek túl az alaplapok? "Tartósteszt" (amikor napokig adagolta valaki a LN2-t, miközben a hűtött proci xmagon renderelt) csinált már valaki ennyire hidegben?
Itthonra sztem maradok a víznél.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
takacsbotond
őstag
Nem semmi!
Hővezető paszta gyanánt miért nem inkább valami folyékony fémet (pl.: Liquid Ultrát) használtok?Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
Achill3uS
nagyúr
válasz takacsbotond #2 üzenetére
mert -190 fokon hőszigetelővé fagy hővezető helyett. olyan pasztákat használunk amik folyékonyak maradnak még ilyen hőfokon is, kifejezetten erre gyártják.
srácok sok sikert kint, sajnalom h nem tudok kint lenni
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
XmoD
senior tag
Hajrá skacok. Hátha új rekord lesz.
-
Dominó85
addikt
Ha meggyógyulok holnapra, akkor végre kinézek életem első VeleTech-ére. Nagyon jó lenne PH-s kollégákat a valóságban is látni, dumálni stb.
* Péter - 06302461862 *
-
jones965
Modder
Rekordokkal teli eredményeket kívánok, sajnos én sem tudok most jelen lenni. Sok sikert!
-
icp1970
senior tag
Huhh,ez nem semmi.Gratula.
-
toyone
őstag
hajráhajráhajrá
Mindenki menekül valamibe | ❄️🗻🍁☀️🌊
-
Alpi.
addikt
A srácoknak gondmentes napot és szép eredményeket kívánok !
A látogatóknak meg jó szórakozást !https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
Dominó85
addikt
Sajna nem vagyok még 100%-ig rendben, így én is estére új tuningbajnokokat és szép eredményeket kívánok! Legközelebb találkozunk Veletech.
* Péter - 06302461862 *
-
Z10N
veterán
"tápellátásRól"
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel i7-4770 - 3.4GHz - LGA1150
- Microsoft Surface Pro 11 Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz
- Adatközpontok és/vagy Munkaállomások (AI Kompatilis)
- Dell Latitude 7400 2in1, 14" FULL HD Touch, i7-8665U CPU, 16GB RAM, 512GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GA
- 15 pro max white titanium 256gb,media markt, 2027 ig gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest