- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- TCL LCD és LED TV-k
- Megfizethető játékos headsettel bővült az MSI portfóliója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HTPC (házimozi PC) topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
-
IFA 2024: Áttetsző hátlappal szerelt strapamobil az AGM-től
ma Az AGM X6 Phantom megjelenésével és beépített hőmérőjével tűnik ki a márka termékei közül.
-
Összevonja gyorsítóarchitektúráit az AMD
ph Az RDNA és a CDNA után jön az UDNA! De miért?
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
veterán
Ha mar design, a monitoroknal eleg vastagnak tunik a kava a szeleken es alul is.
Persze majd le lesz merve, de eleg regi stilusunak tunik keprol. -
veterán
Lefagytam amikor megláttam az árakat, kíváncsi leszek , hogy ezért a pénzért mennyire lesz siker termék.
duree54
-
fornettisuti
veterán
Mertek nagyot álmodni.
Amúgy érdekes, hogy bő fél évvel megjelenés előtt mernek árakat mondani.iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Busterftw
veterán
válasz fornettisuti #3 üzenetére
Lehet csak lemerik a piaci reakciot.
Launchig meg csokkenthetik az ara. -
Liquido
csendes tag
Csak én érzem úgy hogy ez a nevet valami borzalom kimondani?
Számítógép? Azt eszik vagy isszák?
-
vizibal
tag
Gondolom csak véletlen egybeesés, hogy a naive szó anagrammája a név
-
siposz
aktív tag
Szóval a VA monitort sikerült az alienware QD-OLED felé árazni. Hát az bátor.
-
NumberGuy
tag
Nem inkább a kínai TP-Vision, aki felvásárolta anno a Philips TV és monitor üzletágát?
-
Low Noise
senior tag
Jó, hogy érkeznek OLED monitorok, én azért megvárom az LG paneleseket 27 col vagy 34 col 21:9 ben.
-
nyunyu
félisten
Az 1959 eurót, így mintegy 800 000 forintot kóstáló Philips Evnia 42M2N8900 nevű készülékbe ugyanis egy sík, 42 hüvelykes, LG Display által gyártott OLED panel kerül majd
És ez vajon mivel tud többet, mint az Asus 1700€-ről 1900€-re felcsökkent, ugyanerre a panelra épülő PG42UQ-ja?
(ami 2x annyiba kerül, mint az ugyanilyen paneles LG OLED42C21 TV)Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Hun'reeth
őstag
A próbálkozás dicséretes ugyanakkor nem láttam semmi olyan extrát amitől vásárolni támadt volna kedvem. Az lenne a piaci rés, hogy fehér?(+ambiglow)
Az árak.... azért tőlünk nyugatra sem olyan árak ezek, hogy besétálok és veszek egyet kategória.
Mellesleg a hajlított panelekért egyébként sem vagyok oda.Igazából arra lennék kíváncsi mennyi lehet a valós előállítási költség.... fele se talán.
''Öregember nem gyorsvonat!''
-
GreatL
őstag
Nem hülye pénzmosoda almárkák kellenének mindenhova hanem értelmes, minőségi, átgondolt termékek. Más gyártókra is vonatkozik, nem csak a Philipsre.
Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Voda Samsung Galaxy A54 | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
qsotre
csendes tag
Ez az ambiglow olyan mint az ambilight? Csak másnak hívják?
-
mindthecrap
aktív tag
A dizájn törekvés mondjuk dicséretes, hülyét kapok tőle, hogy minden gamer cucc úgy néz ki mint egy albán energiaital doboza.
olyan cérna vagyok, akit anyám százszor tűvé tett
-
sagit
addikt
Ennyi pénzért rendes 4 oldalas ambilight illene. Simán beleférne az okos rendszer is a 42 colosba normalis távval, jó hangszórókkal. Az áron meg legalább 30-40%ot illene csökkenteni ha oled akkor is.
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
MMSZoli
tag
válasz Hun'reeth #13 üzenetére
mikor Philips IPS TV-ket gyártottunk Fehérváron, akkor a cégnek volt kb 10-15% haszna a terméken azon az áron, amennyiért átvette tőlünk a forgalmazó (MediaMarkt, Saturn, egyebek).
Az olcsóbb modellek ennek az árnak a 150-160%-ért, a prémium modellek a 200%-ért kerültek ki a boltok polcaira (persze ebben már benne volt a ÁFA is).
Le is vontuk a konklúziót, hogy jobban megéri kereskedni, mint terméket fejleszteni és gyártani... -
MMSZoli
tag
válasz Hun'reeth #13 üzenetére
egy időben minden TV lakkfekete volt, aki kijött mással, az extrának számított. A szálcsiszolt alu előlapos Philips TV-mre a mai napig jó ránézni. Forgatható, 3x 20W hang és igazi fém + ambilight+remek IPS kijelző. Ha nem szúrják el annyira a USB video kodek támogatást és az internetes applikációs csomagot, igazi siker TV lehetett volna.
Manapság ez a monitorom, gyönyörűek a színei :-) -
Nyersszotyi
tag
Ez a jóelme a jómunkásember értelmiségi szinonímája lenne?
Adjatok nekem egy egész Bolygót a Világegyetemben és kimozdítom helyéből a fix pontot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen