2019. augusztus 17., szombat

Hozzászólások

(#21) Duck663 válasza Bib (#11) üzenetére


Duck663
(aktív tag)

Mi nem működik és mit ír? Én ezt látom: "A késleltetést csökkentő funkció Windows 7 és 10 operációs rendszeren aktiválható DirectX 9, illetve 11 API-ra írt játékokon. Utóbbi esetében bármilyen GCN és RDNA architektúrára épülő Radeon megfelelő, de DirectX 9 mellett csak az új Radeon RX 5700-as modelleken lehet engedélyezni." De oké, hétfő van! :)

(#7) ttt: Nem volt korábban sem globális Chill, csak egy kapcsoló. Most próbálnak az alkalmazásokhoz terelni. (sok sikert) Jó lenne, de nem vagyok hajlandó alkalmazásonként baszakodni. Pedig amúgy beállítva, enhanced sync-ket kiegészítve szépen dolgozik, de hogy alkalmazásonként állítgatni, nem, nem, nem és nem. Inkább FRTC értéket állítok be, mindenféle képszinkron nélkül. Amíg nem megy a freesync tartomány alsó határa alá, addig nincs gond, és ez megy globálisan.

(#8) lecsokolbi: Használj Win 7-et! :D Ott is van persze kékhalál, de én évek óta nem találkoztam vele.

(#14) lemusz: Passz DX9 alatt nem próbáltam.

(#19) pistabyte: Hát akkor NE menj az MSI oldalára, és nem töltögess le onnan semmit. Én semmi ilyen vackot nem teszek fel az alaplapgyártó oldaláról. Egyedül a hálózati meghajtót szedem le, de azt is az Inteltől. A többit ismerje fel a Win. Illetve, ha nagyon kell az Intelnek van egy updatere [link], használd azt, majd felismeri és letölti ami kell.

Közben megnéztem még más játékokon is, kivétel nélkül mindenhol okoz teljesítményvesztést, ez van ahol 3-4% és van ahol 10-15%. Valamint mindenhol romlik a frame stabilitás. Lehet ez csökkenti a késleltetést ( ezt nem sikerült tapasztalnom, lehet lassú vagyok :D ), de ezt így inkább NE! Ez a funkció kifejezetten nem tetszik. Nem az mondom, hogy kenjék a hajukra, de szerintem nem erre kellett volna az erőforrásokat "pazarolni".

[ Szerkesztve ]

NAVIgre, ez már valami! :) Igen, Win7-et használok, hogy ez büntetés lenne? Nem nagyobb, mint a Win10 önmagában.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.