Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
jókor jött a cikk köszi
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
máyköl
veterán
Nah, ez kellett. Remélhetőleg a cikk segítségével már csak a téma nehezebb részleteivel fognak jönni a "Milyen cserélhető objektíves gépet" topikba, bár ahogy néztem a DSLR-ek -ről nem igazán beszél a cikk (bevallom, nem olvastam el az egész cikket ), de hasznos, mert amit tudni kell fényképezőgép-vásárlás -ról naggyából, azt mind leírja.
[ Szerkesztve ]
-
Padisah
tag
Kár, hogy a belépőkategóriában a Fuji S1500 nem szerepel, most 40.000 Ft mindenhol, meg is vettem, szerintem át/teljesitmény arányban nagyon jó vétel a kategóriájában.
Az a baj a világgal, hogy az okosok kételkednek, míg a hülyék tökéletesen biztosak a dolgukban.
-
Padisah
tag
Csak az előző gépemhez, ami egy Kodak easyshare C360. Sokkal jobb nála, még a vakuja is.
Hátránya annyi, hogy majd 2x nehezebb, nem 2 hanem 4 ceruzaelem kell bele.
Ja és még egy baj van, vele, ha rádugom a PC-re USB-n keresztül, kiírja, hogy nem kap elég áramot, és nem megy, ezért kártyaolvasó kell hozzá nekem.[ Szerkesztve ]
Az a baj a világgal, hogy az okosok kételkednek, míg a hülyék tökéletesen biztosak a dolgukban.
-
atike
nagyúr
Az ST500 helyett én a WB500 vagy WB550-et ajánlanám... Most vettem meg hosszas variálás, utánaolvasás után a WB500-ast, de nagyon megelégedtem vele! Ez szép mondat lett...
-
Fryskitt
addikt
Nem értem, miért olyan nagy sláger az az Olympus PEN? TEchnikailag persze az, de pl. fogni már egyáltalán nem olyan jó, és rohadt drága, meg drágák a kiegészítők is (tudom az Oly minőségi objektíveket gyárt, de akkor is).
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
MLaca
őstag
mert egy teljesen új, hiánypótló rendszert indított el, mert döbbenetesen jó a képminősége, mert a jpeg-ek színvilága teljesen lenyűgöző, mert szeretni való, mert első osztályú a kivitelezés minősége, mert óriási tudással bír, mert teljesen egyénre szabható.
http://mlzphoto.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Politika
- Külpolitika
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest