Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • gabor7th

  addikt

  "A nagy amerikai szolgáltatók hiába fogadkoznak, az európaiak bizalmát mégsem sikerül teljes mértékben elnyerniük."

  Talán a bizalmatlanság nem itt húzodik meg hanem az egész koncepcióban. Egy hackeléssel lehet vinni akár egy egész kontinens üzleti titkát...

  A másik meg persze, pl. most a Parler esetében, még külön szerződésük volt róla, hogy kifejezetten olyan esetben amiért kidobták őket, kapniuk kellett volna egy hónapot, hogy elhagyják az Amazon felhőjét, de az Amazon simán, azonnal, figyelmeztetés nélkül kidobta őket, több millió felhasználóval együtt.

  A 99,9%-os rendelkesre állás se jön össze.

  Nem csoda, hogy vannak problémák a bizalommal.

  [ Szerkesztve ]

  A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu

 • gabor7th

  addikt

  válasz Dißnäëß #2 üzenetére

  Az amerikai nagykövet is figyelmezette Orbán, hogy az 5G-n fog múlni az ország jövője, úgyhogy ne kínaiakkal építesse ki a rendszert.

  Nyilván nem az 5G a lényeg, hanem, hogy azon keresztül fog majd menni a tervek szerint az Ipar 4.0, önvezető autók és a többi... és minden egy-két felhőben. Tehát igen... hatalmi tényezőként tekintenek ezekre; a kisebb országokat majd megfenyegethetik, hogyha nem tesz meg valamit, akkor lekapcsolják majd szépen a felhőről. Bár, szerintem a sérülékenység probléma miatt eleve ez a jövő egy zsákutca, de ők hisznek benne.

  A nagykövet ezt mondta Orbánnak:

  "miután magukkal hozzák az új 5G-technológiát, ők fogják irányítani annak felhasználását is. A kínai kormány kezére akarja játszani a saját és gyermekei jövőjét? Én aggódnék emiatt."

  https://444.hu/2019/03/22/cornstein-jobban-aggodom-oroszorszag-es-kina-miatt-mint-soros-gyorgy-miatt

  A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés