Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Dißnäëß

  addikt

  válasz gabor7th #4 üzenetére

  Az 5G-nek csak addig van köze ehhez a kontrollhoz és kitettséghez, míg amerikai felhőszolgáltató kezében a nyomógomb. Lényegében ugyanaz a szitu. Ha egy francia, vagy mindegymilyen EU-s felhő elkezd beindulni, kialakul EU-ban is egy kisebb szilícium-völgy jellegű valami, ami felszívja a nagy koponyákat és sikerül függetlenedni az usákoktól, problem solved. És a Németek már dolgoznak ezen, hollandokkal és franciákkal közösen.

  Nekem az IoT-val van kicsit bajom, a wifit törni annyira már nem nagy kunszt, de talán mobilhálózattal van értelme ezeknek, abba nem lát be a szomszéd vérpistike, se szása, a hekker. (Privát APN a netkapcsolathoz pl. )

  Szvsz amíg az ember nem tud a másikra emberként tekinteni és egy utópia el nem jön (ahol mindenki szeret mindenkit, és mint a macskafogó végén, a gonosz macskák is virágokat adogatnak egymásnak egész nap), addig a technológiai fejlődése az emberiségnek lánc és béklyó lesz, értelmes, tényleg hasznos felhasználás helyett.

  A technológia meghaladta az ember, mint faj, EQ-beli fejlettségét. Úgy is lehetne mondani, hogy nem vagyunk érettek minderre, amire technológiával képesek vagyunk már. Ez pedig csak káoszt szül, meg orwell-i társadalmakat. És ha körülnézek, mi történik ? :F Szép vagy nem, ezért nem vállaltam gyereket sem. Kiélvezem az életet a párommal, aztán szépen elmúlunk.

  [ Szerkesztve ]

  A lónak van lovásza, a tehénnek tehenésze, a madárnak madarásza, a halnak halásza. A disznónak akkor miért nincs disznásza, vagy méginkább, disznésze ?

Hozzászólok Aktív témák