Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Dißnäëß

  addikt

  válasz gabor7th #1 üzenetére

  Ideje volt ezt meglépni, de különösebben nem hírérték, ha mondjuk a Telekomra (T-Systems-re) nézek (a nagyra, nem a magyarra).

  A 99,9%-os rendelkesre állás se jön össze.
  Az AWS ad már négy kilencest.

  A probléma gyökere nagyon egyszerű: ha elfajul akár USA-EU között is egy kereskedelmi, IT-s, vagy egyéb ellentét, érdek-nemegyezőség, mert mondjuk az EU lassan az öntudatára ébred (ki tudja, de már törlik a csipát a politikusok), akkor is .. jön egy őrült, tegnap a Huawei-t kapcsolta le, ma egy EU-s akármilyen, az ő felhőjében lévő céget nyom le akármilyen koholt indokkal, egyetlen gombnyomásra. Akkor is, ha GDPR-compliant módon a cucc mondjuk Milánóban van, Frankfurtban, Dublinban, vagy tök8 melyik EU-s régióban.

  Szóval amíg egy jenki kezében a távszabályzója egy teljes EU-beli céges infrának, amivel padlóra küldheti az adott céget, addig kúúúúúúvára nemoké valami. Ezen hápogni, háááát ...

  Megnézném én, mit csinálnának fordított helyzetben, mondjuk egy amcsi mobilszolgáltató úgy dönt, hogy public cloud-ba települ, ami a Telekom USA-é, annak meg a nyomógombja ugye Németországban. :U

  Ébredj EU, ébredj. K*ra bealudtál rengeteg mindent :((( De talán nem késő..

  A lónak van lovásza, a tehénnek tehenésze, a madárnak madarásza, a halnak halásza. A disznónak akkor miért nincs disznásza, vagy méginkább, disznésze ?

Hozzászólok Aktív témák