- Autós kamerák
- Androidos fejegységek
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BunDevil
csendes tag
Az Apple gyárt 30 colos kijelzőt, cinema display néven a Google rengeteg találatot fog adni. Persze mint mindent, azt is meg kell fizetni, nagyon szép árban mennek...
A monitorról annyit, hogy jóformán mindenkinek a sírását-rívását olvastam ebben a fórumban, hogy ilyen drága, meg olyan drága, így IPS meg úgy IPS panel, ilyen árban. Csak csúnyát tudnék írni, de nem teszem, gondolom, moderálva van, mert nagyon jó ez a fórum, sajnos nem használom túl sokat.
Szerény véleményem szerint minden szubjektív, az én úgy látom, hogy a monitor gyönyörű, ezen kívül, akinek nem kell a 3D illetve a 120Hz, valóban ne adjon érte ennyit. Mondhatnám azt is, ne csak azt nézd, hogy kereke van. Ha személygépkocsit vennél, ne a traktorok között nézz körül - más árban mennek és másra valók, igaz, képesek gázolajat enni és jól jöhet náluk is a kerékcsere. Ugyanígy, ha nem ilyen tudású monitorra van szükséged, nézz körül ott, ahol olyat kínálnak, ami kell...
Én lehet, vennék egy ilyen monitort, és a legbátrabban várom, hogy ezért agyonkövezzetek. Egyetlen gondolat, ami valóban bánt, hogy 27 colra tettek 1920 képpontot, és a jelenlegi Samsung monitorom is natív 2048-as, 24 colon.
A designért dicséret, részemről!
-
stifi
senior tag
jó szélsőséges vélemények
én láttam élőben, design díjas termék. tipikusan nem szabad nézni az árát és a tudását, elég ránézni és nyugtatni rajta a szemed -
opr
nagyúr
Én egy kicsit félnék tőle, hogy 5 év múlva, mikor már fárad az anyag, nem kezd-e "lógni" a nem alátámasztott vége.
Merugye monitort nem egy ére vesz az emberek 90%-a./marhaság ON:
Viszont most elképzeltem egy ilyen monitort pár évvel később, amikor már féloldalasan lóg, és sufni tuning alapon a kedves user kitámasztja egy tekercs epres illatú (ez fontos!) budipapírral, és nem bírom abbahgyni a röhögést
Kollegák meg néznek hogy wtf...
/marhaság OFF -
El Kebir
őstag
hááát, mikor az U2410 kerül 112e Ft-be vagy az U2711 pedig 156e-be...akkor nevetségesek ezek a tn-es 150-160k-s árak, el vannak szállva, egy ilyen 27"-os tn förtelem kb 50-60e körül lenne (talán) elfogadható... (habár én ennyiért se vennék "nagyot", akkor inkább egy kisebb de "jobbat", ami viszont nem tn...)
-
X Factor
addikt
3d, és 120hz nélkül pl 70-80-ért, már rohannék is érte.
A design szubjektív, nekem bejön, van ismerősöm akinek az álla leesett, apám szerint meg gusztustalan.
-
poj
tag
Itt az igazi újdonság, hogy az első 27"-es 120hz-es kijelzők között van.. azért ennyire drága.
Az egyedüli konkurencia jelenleg az Acer HN274H-ja, amit szintén nagyon drágán, 140e-ért dobnak utánad, ráadásul annak nagyon rossz talpazata van (nem állítható tudtommal) és ennél egyes külföldi tesztek szerint rosszabb képe van.Ha nem lenne ilyen túl designos és az ára 120e Forint körül mozogna, egyből megvenném.
200e Forint egy 1920*1080 27-es TNért???
még ha 120hz és hozzádvágnak egy szemüveget akkor is sok!
Ugyanezt a teljesítményt megkapom 80-90e-ért csak az 23-24"-es. Ennyit nem ér a +3".
-
hemaka
nagyúr
nagyon jól néz ki
-
forgonati
őstag
Az ára kissé húzós. De figyelembe kell venni hogy nem sok hasonló van a piacon, így nem szégyellik megkérni az árát.
Nekem egyébként nagyon bejön, szép
-
csakapuma
csendes tag
A 347 000 Ft-os üvegasztalomra ez pont illik.
-
e00dgy
aktív tag
válasz
angyalpc2 #22 üzenetére
"Konkrétan picsába sincs a konkurencia, de meg merem kockáztatni hogy az IPs-t lazán veri...eszméletlen jó a képe..."
Te láttad már a képét?Nagyon igényes vagyok a monitor képére, ezért is adtam el 3 hónap után a legutóbbi Samsungomat. Nem nagyon bízok a márkában már, ha majd látom akkor és igazad van, akkor azt megírom ide egyből.
-
-
-
angyalpc2
aktív tag
Kedves Jhonny06
Malachi
e00dgyLáttátok 1xer is a képét?
Konkrétan picsába sincs a konkurencia, de meg merem kockáztatni hogy az IPs-t lazán veri...eszméletlen jó a képe...Kedves szerkesztők!
"beépített IR adóval" nem IR hanem Bluetooth nem mindegy
"A kávába beépített infravörös adó került, ami a 3D-s szemüveggel való szinkronért felelős."
Ez is hibás!
(konrétan az összes Samu 3D TV és monitor is kékfogas az idei évtől) -
e00dgy
aktív tag
válasz
yakuza.tora #19 üzenetére
Tudom hogy nem egy mezei monitor. De szerintem itt az ára akkor is túl magas.
Csak azért mert Samsung.
Nagyon sok samsung monitorom volt, de még ha visszagondolok, akármelyiket is vettem meg eddig mindig csalódás volt, és az ára mindig nagyon magas volt, indokolatlanul.
Van Samsung gyárunk kicsi hazánkban, és még így is ilyen drága.
[ Szerkesztve ]
-
e00dgy
aktív tag
Nagyon drága, túlságosan is, TN paneles gagyiság. Ennyiért már adhatnának valami minőségit is.
-
Szép darab...
-
Illusion1010
senior tag
Nagyon jól néz ki
-
Youri
veterán
jájj, mi ocsmány :S
egyéni véleményt hallhattak
-
Loresz
tag
Heh, egyből 3 db-ot veszek most rögtön eyefinityhez
[ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
Nekem bejön ez a dizájn.
-
lujó55
addikt
Nemcsak szép, de tud is!
-
Möhe
addikt
hát őőőő,hogy is mondjam..."érdekes" hogy finoman fogalmazzak
-
Jhonny06
veterán
TN panel ennyiért, aztakurva..
-
csongi
veterán
Nagyon elegáns!!
-
Sofian
őstag
Végre valami újabb forma... nekem bejön nagyon..
-
Normi™
őstag
Nekem valamiért nagyon tetszik
-
Gude
senior tag
Agyon van tervezve szegény
-
Hát ez meg hogy néz ki?!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Vékony káva, féloldalas állvány jellemzi a beépített IR adóval és 3D-s szemüveggel érkező kijelzőt.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Autós kamerák
- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...