Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gargouille
őstag
Én is sokat Exchange-eztem régen (és rengeteget restore-oltam
), valahogy nekem is pont ez a megérzésem itt a jónép átterelésének kapcsán. Egyébként ha jobban belegondolok talán nem is akkora nagy baj, onprem exchange-et üzemeltetni ténylegnettó szopásembert próbáló feladat, én valahogy nyugodtabban alszom mióta az ügyfelek O365-ben vannak, oszt' kardozzanak vele az MS mérnökei.
-
-
net84
őstag
Ha csak a Telekom csinálná...
Kikértem az MS-es kontakttól a licensz ajánlatot. Részletesen megadtam, mi kell és mi nem. Persze sem elsőre, sem másodikra nem sikerült neki azt küldenie, amit kértem. Majd harmadjára felhívott telefonon, mert szerinte akkor is jobb lenne amit ajánlott... -
Köszi, de elvileg itt van valami licenc darabszám minimum, nem?
Szerk.: Köszi, akkor ez életképes ötlet lehet a továbbiakrta nézve! Most 1 évig kedvezményes áron átraktam a meglévő cégeket határozott idejű szerződésbe, de jövőre ez reaális alternatíva lehet. Frankón átb@szott a kapcsolattartó, de én voltam a hülye, hogy nem mentem utána, 50 licenc minimumot emlegetett.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- Gigabyte GA-H110M-S2PV PC 7. gen i5 proci, 240 GB SSD, Jogtiszta Windows 11
- Gamer PC - Z790 / i5 13600 KF / 32 GB / 2 TB / RTX 3080
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), valahogy nekem is pont ez a megérzésem itt a jónép átterelésének kapcsán. Egyébként ha jobban belegondolok talán nem is akkora nagy baj, onprem exchange-et üzemeltetni tényleg