Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • duni84

    aktív tag

    válasz belovary #3478 üzenetére

    általában megértik az ügyfelek, hogy egy teljesen kiváltható/felesleges dolog drónról fotózni, mert nagyon ritka esetben ad hozzá bármit. vagy ha hozzá adna, akkor ahogy (#3481) qnadam írta: szétzümmögi az eseményt, szétfújja a dekort, meg a frizurákat.
    (#3480) cOxeR a másik valid pontot írta le (a kiválthatóság mellett): ár/értékben senkinek sem éri meg. én inkább azt mondanám, hogy az elérhető opciók vagy irreálisan drágák (pl a dji inspire kategória) vagy olyan gyenge minőségűek, hogy 1-1 ilyen kép simán a minőségében elüt/kilóg a sorozatból (gondolok itt pl akár csak egy mavic 2 pro szenzorra, ami ugyan 1", meg hasselblad feliratot is pingáltak a sony szenzorra, de fényévekkel elmarad még egy 5d mk3 + 24-105 képminőségétől is és ez már inkább az 500-600 ezres kategória, mint a 300. na meg valakinek azt kezelnie kell és addig az az ember kiesik a hasznos munkából 5-10 kép kedvéért, amik ahogy írtam: ki fognak lógni a sorozatból).
    ugyanakkor nekem is van, ha elmegyek én is esküvőre pl akármi miatt segíteni, akkor tisztes távolból szoktam csinálni pár snittet/fotót magam szórakoztatására és meglátja a fotós/videós, hogy be tudja-e építeni a kész anyagba vagy sem. úgy csinálom, hogy a megrendelő/násznép ne vegye észre, így egyik szolgáltatón sincs nyomás, hogy majd az XY számon kéri, hogy "és az égi felvételek hol vannak a kisfilmből?!". a légtér használati mizériáról meg nem is nyilatkoznék inkább :D

    (#3482) cOxeR: tuti 60-80e megy bele. vagy éjszaka tekergetik a nyestek az órát, de akkor meg az átlag fogyasztás nem stimmelne :D btw a dolgozós autó itt is most lesz 10 éves és aljas módon sötétzöld hozzáállásom miatt nincs még lecserélve: nincs baja, miért dobnánk ki? piaci értéke a km fetisiszta piac miatt elég alacsony lenne, ugyanakkor kényelmesen és alacsony fogyasztással elvisz A-ból B-be és ránézésre még sehol sem lóg ki a sorból. várok arra az alternatívára, amire szívesen lecserélném, de ez még szerintem 1-2 év legalább.

    [ Szerkesztve ]

    #metszéspontok

Új hozzászólás Aktív témák