Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fatpingvin #16 üzenetére
Akkor én kérek elnézést, nem vettem észre a ketrecen a "Ne etesd a trollt!" feliratot...
-
Polllen
nagyúr
válasz
fatpingvin #8 üzenetére
Fizetsz egy szolgáltatásért és nem azt kapod, amit vártál. Teljesen elfogadható felvetés, hogy téged megtévesztettek vagy te nem tajékozódtál alaposan.
-
fatpingvin
addikt
válasz
Hellwhatever #17 üzenetére
nice comeback
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz
fatpingvin #16 üzenetére
Szived joga, viszont akkor a véleményedet is tartsd meg magadnak mivel bevallottan nem érint téged a téma ráadásul lövésed sincs az egészről. #8 pedig színtiszta demagógia.
Ha ugyanezt az energiát amivel az interneten vitázol számodra irreleváns témákban, a társadalom és az emberiség építésére is fordítanád, mennyivel előrébb lennénk...
Ismerős ez a retorika valahonnan? -
fatpingvin
addikt
válasz
Dark Archon #15 üzenetére
semmilyen videojátékkal nem játszom és ezen jó szokásomon nem tervezek érdemben változtatni. nem tudok azonosulni ezzel a problémakörrel.
-
válasz
fatpingvin #8 üzenetére
Én azokat irigylem, akik nem tudják, miért 60 az a 60 fps (ráadásul illik minimum fps-nek lennie), és nem folyik ki a szemük játék közben az alatti fps-sel.
Irigylem azokat is, akiknek nem az az első dolguk egy játékban, hogy bekapcsolják a Vsync-et. Jobb perifériákkal GSync-et és társait.
A köznevetség tárgya meg szerintem nem a műszaki műveltség, hanem annak hiánya.
[ Szerkesztve ]
-
GreatL
őstag
50 vagy 55... 60 alatt kibírhatatlan mind. Az már programozásfüggő hogy nagyon rossz, vagy teljesen rossz lesz az eredmény.
-
togvau
senior tag
Én inkább azt szeretném tudni, hogy a Steames játékgyűjteményemnek miért kb a 20% jelenik csak meg a geforce nowban? Látszik hogy a rigek vinfosok, szóval nincs korlát.
-
válasz
SindaNarmo #9 üzenetére
Az az 5 fps a különbség a Vsync ON / OFF között, de, ha valaki élvezi a széttöredezett képet, annak tényleg mindegy.
Csak azt nem értem, hogy akkor miért nem veszik le a képminőséget?
[ Szerkesztve ]
-
fatpingvin
addikt
válasz
SindaNarmo #9 üzenetére
máshol se nagyon
persze ha valakinek ez fontos hát legyen, ettől még köznevetség tárgyának tartom. -
SindaNarmo
tag
válasz
fatpingvin #8 üzenetére
persze csak szerintem nem állja meg a helyét.
viszont abban egyetértünk hogy fenét sem érdekel az az 5fps
-
fatpingvin
addikt
irigylem azokat akiknek az a lagnagyobb problémájuk az életben miszerint valami géming akármin nem 60 hanem 55 FPS-el megy... és hogy még arra is van erőforrásuk hogy ezzel bíróságra járjanak.
ugyanezt az energiát a társadalom és az emberiség építésére is fordíthatnák, mennyivel előrébb lennénk...
ismerős ez a retorika valahonnan?[ Szerkesztve ]
-
beef
őstag
válasz
Hellwhatever #6 üzenetére
Örüljenek, hogy nem tízzel megy
-
Semplar
őstag
Mi az a geforce?
-
törölt tag
A használati feltételekben (vagy ahogy ezt hívják) szerepelt ilyenre vonatkozó kitétel?
-
GeryFlash
veterán
Szanalmas. Mintha barmilyen technikai akadalya lenne. Lehetne ossznepi pert a nyakukba zuditani a vasarlo megtevesztese cimszoval.
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
fatpingvin #1 üzenetére
Szerintem elég sokan észre sem veszik.
-
fatpingvin
addikt
irigylem ezeket a problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A korlátozás mindössze 12 játékot érint, amelyek nem képesek elérni a 60 képkocka/másodpercet a Premium Rigen.