Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
killer095
őstag
Nekem 4GB ramom és egy DX10.es VGA-m van amin a bf3 mediumon lazán elszögdécsel...
Erre bejön a codghosts és a pofám leszakad.... nem indul mert nincs elég ram..ramfix után nem indul mert minimum DX11
Linkelek pár képet EZEK medium grafikán készültek a srác szerint:
LINK1
LINK2
LINK3
Szerintetek van némi esély hogy elfog futni DX10 ben a közeljövőben vagy sz@rnak rá? :'( -
de minek írna a lapozófile-ba olyankor, amikor ott tátong egyeseknél 4-8-10 giga üres ram. sőt ezeknél konkrétan gyakran le is van tiltva a használata.
Nálam a 6 giga ram 40% körül volt, amikor elindítottam a játékot (mindenféle driver, hangkártya progi, chrome-ok tömkelege, stb), és konkrétan 70-ig ment fel (2 giga ramot fogyasztott). Konkrétan üres ram pedig volt vagy 0.7-1 giga még...
-
robyeger
addikt
Én is ezt hiányolom, a játékról egy részletesebb ram kihasználtsági képet. Mondjuk ha kikapcsoljuk a x64-es windowsban a lapozófájlt(pagefile.sys) azaz a virtuális memóriát, akkor igényelheti a 6Gb ramot, mivel ha csak 4Gb van; a hülye windows akár egy sima frissítés(update) kapcsán is többször reklamál, hogy kevés a ram, pedig ott se használja ki a teljes részt. Tovább kattintva, minden megy rendben tovább, semmilyen folyamatot nem kell likvidálnia, hiszen minden elfér. Szóval ennyi erővel magára a microsoftra is rá lehet húzni a vizes lepedőt, hogy feleslegesen követeli bekapcsoltatni velünk a virtuális memóriát, ami csak lassítja a rendszert és feleslegesen koptatja a háttértárat.
-
LeslieG Jr.
őstag
Szerintem ez nem más mint tudatos marketing. Ez a Bobby Kotick nevű fószer és slepje szépen beeteti a PC társadalmat a marketing maszlaggal hogy 6GB alatt nem indul el a játék meg hogy ilyen olyan atomreaktor kell a játék futtatásához, közben meg az a nagy büdös helyzet hogy nem így van.
A sok vérpistike meg megy és vesz memóriát meg drága hardware-t. 
u.i.: Ezt a Bobby fickót jó lenne már seggbe rúgni de úgy igazán.

-
flash-
veterán
ez a 6gb memóriaigény főleg azért vicces mert szerintem alig van valaki akinek 6gb lenne a memóriája..vagy 4 vagy 8 leginkább (nekem pont 6gb van de az más történet

-
#Morcosmedve
veterán
12-ik írott sor:
"ugyanis messze nem hivatalosan módosításról van szó," *hivatalos
ezért monddom én mindenkinek, hogy 8Giga az alap... persze ez nem vigasztal senkit, aki nem engedheti meg magának -
"4K-s textúrák vannak benne"
Ilyen allat nem letezik.
(#31) Telda: az, hogy nem a gyarto adja ki, meg hogy crack, ket kulon dolog - a memfix nem crack, sot, meg csak torvenybe sem utkozik (legalabbis a magyar szjt-be biztosan nem, ott kulon explicit kivetel van a szoftverek hibajavitasahoz).
-
.mf
veterán
Lol. Egyáltalán minek gépigény ilyen dinoszauruszhoz?
" Még jelen korunk abszolút innovációjának beharangozott halakra vonatkozó mesterséges intelligencia is működik, vagyis az apró uszonyos állatkák elúsznak a játékosok elől, pont úgy, ahogy azt 17 éve tették a Nintendo 64-re megjelent Super Mario 64-ben."
Ez csak nem szarkazmus? Mindjárt bannolják az accountod
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szilagyiv
senior tag
Nincs véletlenül valamilyen 64 bites kavarás az alrendszerben? Mert ugye a 32 bitnek 4GB a korlátja, ezért ha beírják a 6-ot, akkor egyértelművé teszik hogy 32 bites rendszeren nem futtatható.
Persze csak csapongok, semmilyen tudományosan alátámasztott bizonyítékom nincsen
-
törölt tag
Kozvetlen konkurens a BF4?

Mint az F1 es a Rally gondolom
-
04ahgy
nagyúr
Értetlenül állok az ilyesmi előtt... A múltkor véletlen egy 939-es, DDR1-es (128MB, de ebből még az IGP számára 32MB levonódik, így összesen 96MB jutott a windowsnak), egymagos Athlon64-es gépen sikerült elindítanom egy komplettt, telepített win7-et! A HDD-t akartam volna DOS alól a gyári tesztprogrammal megjáratni, de a boot sorrend elállítódott, és legnagyobb meglepetésemre a full retail (nem mókolt, csonkított, butított) win7 betöltött. Nem volt gyors a boot, de végigcsinálta.
Az ilyen működésre felnézek, a mesterséges korlátokra nem.
HGyu
-
LSL1337
őstag
ott van pl a crysis 3, hiába csili vili, de rossz az egész multiplayerre
az 1. 2. 3. résznek is, tudom, próbálgattam eleget, de felesleges.
német servereken is játszhatatlan, a hit registry nevetséges
ilyen téren a cod mérföldekkel elötte jár
a BF3nál már egész jó, de még mindig nem egy cod szintű a netcode...van aki szeret 10percig futkozni, úgy ogy embert nem lát, van aki meg lőni szeret. egyik sem rosszabb a másiknál, hogy ezt le kellene sajnálni...
hiába szép, egy game ha élvezhetetlen, pláne a multi, mert abban tölti az ember a sok időt.
amúgy mimaxolva a ghost sem csúnya, extra textúrákkal. nem tech demo, de szerintem nem kell szégyenkeznie a BF4-el szemben sem. legalább játszható.
éjfélkor unlockolódott steamen, egyből lehetett találni fél 1-kor alacsony pinges több 100 playert akármelyik playlist-benha a grafikára gyúrnak, az a baj...
ez a 6 GB valóban gáz, mert nálam sem ment 2 Gb fölé a ram.
de azért egyértelmű, ha ha a game-nek 2 GB kell, akkor nem azt jelenti hogy 2GB RAMon el kell futnia
win7 bőven lefoglal még min 2-t[moderálva]
[ Módosította: crey ]
-
Gyufaaa
veterán
Valamivel rá kell venni az embereket, hogy vegyenek/bővítsenek gépet!

-
KillerKollar
őstag
"Még jelen korunk abszolút innovációjának beharangozott halakra vonatkozó mesterséges intelligencia is működik, vagyis az apró uszonyos állatkák elúsznak a játékosok elől, pont úgy, ahogy azt 17 éve tették a Nintendo 64-re megjelent Super Mario 64-ben." Apply cold water to burned area

Szerk.: Látom megelőztek
-
killerjohn
addikt
"Még jelen korunk abszolút innovációjának beharangozott halakra vonatkozó mesterséges intelligencia is működik, vagyis az apró uszonyos állatkák elúsznak a játékosok elől, pont úgy, ahogy azt 17 éve tették a Nintendo 64-re megjelent Super Mario 64-ben."
végem van, besírtam, nem bírom abbahagyni

-
nfsu17
veterán
nekem a CoD2 a kedvencem...jött ki azóta világháborús hasonló cucc?
azóta nem volt dolgom játékokkal -
bb0t
őstag
Ez nagyon jó
ösztönözni kell egy kicsit a vásárlási kedvet 
-
steven84
tag
Bobbyka pénzéhsége határtalan, a codos zombiknak meg mindegy mit adnak ki COD néven, csak minden év végén jelenjen meg új rész.
-
X Factor
addikt
Ezzel max más játékok fele terelnek embereket.
-
Gl4diator
tag
Legközelebbi az lesz, ha a Codnak nem tetszik a webkamerán keresztül az user képe, akkor letilt, hogy nem vagy szimpatikus neki

-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
huskydog17
üzenetére
A PhysX-nek maximum 256 MB kell és nem a rendszermemóriából, hanem a VRAM-ból.
(#13) Jack@l: Nem kell neki sok memória. 2 GB-tal ellene, ahogy számos felhasználói mérés is bizonyítja ezt. A 4kx4k-s textúra egyébként semmi. A BF4-ben 16kx16k is van. A 4kx4k ma a minimum textúrafelbontás a játékokban.
-
Jack@l
veterán
Én úgy hallottam valakinél simán megeszi az 5.2-t fullhd-ban max grafikán...
4K-s textúrák vannak benne, gondolom kell a ram alá. -
mcsabee
senior tag
Valaki tudna linkelni egy ram kihasználtsági képet, vagy valami "hivatalos" mérést? Eddig mindenhol csak szövegesen láttam leírva azt, hogy csak nagyon extrém esetekben használ 2GB-nál is több memóriát a játék, de mérésekkel alátámasztva eddig sehol.
-
bakter94
csendes tag
Hál' Istennek már létezik normális ramfix hozzá.
-
huskydog17
addikt
Abu, ha már úgyis az új COD gépigénye van a főszerepben:
Az nem lehetséges, hogy a 6 GB RAM előírás az érkező PhysX effektek miatt van fenntartva? A játék ugyanis egy patch formájában PhysX támogatást fog kapni, ami nem csak Riley-nak, de farkasoknak és több más kutyának is "szebb bundát" fog adni. Gondolom ez az effekt, főleg ha több kutya és/vagy farkas lesz egy jelenetben, akkor brutális számolással fog járni (és gondolom sebességvesztéssel is). Nem tudom, hogy a PhysX-Fur mennyire zabálja a RAM-ot, de jelenleg ezt találom az egyetlen logikus magyarázatnak.
Szerintem érdemes megemlíteni a cikkben, mint lehetséges magyarázat/teória. -
flakter
tag
Biztos jön a 4K textúra DLC

-
törölt tag
Az ilyen húzások húzások miatt megy el a kedve sok embernek az egésztől....
-
keIdor
titán
Gondolom mesterséges gépigény...
-
the_mad
aktív tag
Ha a játékosokat a "konzolok irányába akarják terelni", akkor nem lenne egyszerűbb, nem kiadni PC-re? Mondjuk engem pont nem érdekelne a CoD, de sok Blood Steven azonnal megvenné miatta a konzolt.
-
Normi™
őstag
Elég érdekes...

-
Csapoati
nagyúr
Legalja. Amúgy az, hogy technikailag nem überpr0 a grafika, nem feltétlen baj, mert művészi hatással legalább olyan jó eredményt lehet elérni. Szerintem a Call of Dutyknak mindeddig ez sikerült is, viszont az új rész nem tudom milyen lesz/lett, mert a témával én kiestem a célközönségből. Nagyon reménykedem abban, hogy valamelyik következő rész megint világháborús lesz.
-
M^xx
aktív tag
Hát igen, régen láttak új motort.

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A sok vérpistike meg megy és vesz memóriát meg drága hardware-t. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ösztönözni kell egy kicsit a vásárlási kedvet