- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- TCL LCD és LED TV-k
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi80sz
tag
Hát igen: senki sem mondta, hogy egyszerű lesz (főleg az elején), de nyilván ha megjelenik, akkor valamilyen szintű támogatást fognak barkácsolni a videokártya gyártók. Kérdés, hogy ez nekem mennyire lesz megfelelő. Jelenleg is tudnék olyat csinálni, hogy a device-on lévő adatokat particionálom és ami éppen nem kell azt kirakom a hostra (ott meg az oprendszer ott tárolja, ahol akarja), majd szépen be/visszatöltögetem a szükséges adatokat és kimentegetem az éppen nem használtakat (ekkor a PCI-E elég intenzíven lesz használva, de ez sajnos másképp nem megy). "egy külső buszra alapozni nagyon nem jó, mert a külső fizikai összeköttetés mindig lassú." : néha ezzel kell élni, de intenzívebb használat esetén a késleltetések ellenére még mindig jobb a gyorsabb (hogy a gyakorlatban ez mennyit jelent: majd elválik).
Kérdések lehetnek: az én megoldásom lenne-e számomra a kedvezőbb, vagy a virtuális memória (azaz optimálisabb eredményt ad-e a használata, vagy szidni fogom azt is és visszasírom majd a virt.mem. előtti időket.
), a virtuális memória pontosan milyen módon fog működni, kell-e nekem valami többletet programozni (főleg az elején). Idővel ezek majd kiderülnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Gigabyte Windforce OC RTX 5090 / Asus TUF RTX 5090 3 év 27%
- 2db - EVGA NVIDIA GeForce GTX 780 Ti 3GB GDDR5
- PowerColor Red Devil RX 6900 XT Ultimate (XTXH chip) - Full dobozos, gyári kártyatámasszal
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING X TRIO Eladó!
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), a virtuális memória pontosan milyen módon fog működni, kell-e nekem valami többletet programozni (főleg az elején). Idővel ezek majd kiderülnek.