Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szabi80sz

tag

válasz Abu85 #17 üzenetére

Hát igen: senki sem mondta, hogy egyszerű lesz (főleg az elején), de nyilván ha megjelenik, akkor valamilyen szintű támogatást fognak barkácsolni a videokártya gyártók. Kérdés, hogy ez nekem mennyire lesz megfelelő. Jelenleg is tudnék olyat csinálni, hogy a device-on lévő adatokat particionálom és ami éppen nem kell azt kirakom a hostra (ott meg az oprendszer ott tárolja, ahol akarja), majd szépen be/visszatöltögetem a szükséges adatokat és kimentegetem az éppen nem használtakat (ekkor a PCI-E elég intenzíven lesz használva, de ez sajnos másképp nem megy). "egy külső buszra alapozni nagyon nem jó, mert a külső fizikai összeköttetés mindig lassú." : néha ezzel kell élni, de intenzívebb használat esetén a késleltetések ellenére még mindig jobb a gyorsabb (hogy a gyakorlatban ez mennyit jelent: majd elválik).
    Kérdések lehetnek: az én megoldásom lenne-e számomra a kedvezőbb, vagy a virtuális memória (azaz optimálisabb eredményt ad-e a használata, vagy szidni fogom azt is és visszasírom majd a virt.mem. előtti időket. :) ), a virtuális memória pontosan milyen módon fog működni, kell-e nekem valami többletet programozni (főleg az elején). Idővel ezek majd kiderülnek.

Új hozzászólás Aktív témák