Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Akciókamerák
- Epson nyomtatók
- Hobby elektronika
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi80sz
tag
Hát igen: senki sem mondta, hogy egyszerű lesz (főleg az elején), de nyilván ha megjelenik, akkor valamilyen szintű támogatást fognak barkácsolni a videokártya gyártók. Kérdés, hogy ez nekem mennyire lesz megfelelő. Jelenleg is tudnék olyat csinálni, hogy a device-on lévő adatokat particionálom és ami éppen nem kell azt kirakom a hostra (ott meg az oprendszer ott tárolja, ahol akarja), majd szépen be/visszatöltögetem a szükséges adatokat és kimentegetem az éppen nem használtakat (ekkor a PCI-E elég intenzíven lesz használva, de ez sajnos másképp nem megy). "egy külső buszra alapozni nagyon nem jó, mert a külső fizikai összeköttetés mindig lassú." : néha ezzel kell élni, de intenzívebb használat esetén a késleltetések ellenére még mindig jobb a gyorsabb (hogy a gyakorlatban ez mennyit jelent: majd elválik).
Kérdések lehetnek: az én megoldásom lenne-e számomra a kedvezőbb, vagy a virtuális memória (azaz optimálisabb eredményt ad-e a használata, vagy szidni fogom azt is és visszasírom majd a virt.mem. előtti időket.), a virtuális memória pontosan milyen módon fog működni, kell-e nekem valami többletet programozni (főleg az elején). Idővel ezek majd kiderülnek.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Khronos Group előállt a rendszer 1.2-es verziójával.
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- Viccrovat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hegesztés topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB GDDR6 Carbide Air 700 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 PCi-e videokártya 2xDP, 1xDVI
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Gigabyte 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest