Hirdetés

 • rukka és Kristof9094 értékelése egymásról

  Hirdetés: Playstation 2 vegyes pakk

  rukka semleges értékelést adott Kristof9094 számára:

  A hirdetésben felajánlottam, hogy a kínált PS2 géphez ingyen adok konnektor kábelt. A kábel konneketor csatlakozója UK szabvány szerinti volt, amit a vevő nem tudott használni, ezt meg is írta nekem. Ajánlatomat, miszerint adok én mellé szívesen EU csatlakozós kábelt (azt is grátisz) ha a postaköltséget kifizeti visszautasította, és azt várta, hogy saját költségemre postázzam a kábelt. Én elküldtem, de nem fogok többet üzletelni vele, mert abszurdnak tartom ezt az elvárást. Nem komplett szettet árultam hanem gépet, nem nekem kell odafigyelnem arra, hogy legyen hozzá konnektor átalakítóm vagy kábelem, és nem nekem kell kiemelni, hogy az ingyen adott, az áramellátás biztosítására teljes mértékben alkalmas kábel milyen csatlakozós. De hogy nem informálódik, és utána a felelősséget sem vállalja ezért, az nem egy olyan dolog ami után én pozitívval zárok bármit is. Ezen kívül semmilyen más problémánk nem volt, normálisan megbeszéltük (csak nem értetünk egyet a felelősség kérdésében), rendben folyt a tranzakció.

  Kristof9094 pozitív értékelést adott rukka számára:

  A termék a hirdetésnek megfelelő állapotban, gondos csomagolásban érkezett meg.
  Köszönöm!

Aktív témák

 • Kristof9094

  senior tag

  Kis kiegészítés azért az igazsághoz hozzátartozik:
  Az egyeztetések legelején leszögeztem, hogy minden kábelre szükségem van a gép működtetéséhez, amellyel kapcsolatosan megnyugtatott, hogy ad a gép mellé minden szükséges kábelt. Ekkor sem érezte fontosnak megosztani velem azt, hogy ezt a gépet maximum Angliában fogom tudni rendeltetésszerűen használni azzal a kábellel amit hozzá adott. :)
  Két dolog a téma lezárásaként:
  1, Miért kellett reklamálnom azért, hogy a megbeszéltekhez igazodva normális kábel érkezzen a géphez? Miért kellett UK kábelt csomagolni elsőnek, ha volt neki EU kábele is, amivel valóban használható is lett a gép?
  2, Ha nem ért egyet ezzel a helyzettel minek küldte el a kábelt ingyen? Leszögeztem a probléma feltárásakor, hogy mivel megbeszéltük, hogy nekem kellenek hozzá a "tyúkbelek", hogy működjön a gép (ezt a UK kábelt meg dughatom mindenhova, csak konnektorba nem :) ) így nem tudom elfogadni azt, hogy ő ilyen kábelt ad, így nem fizetem ki a plusz postaköltséget.

  Na mindegy, a lényeg, hogy a gépet végre tényleg használatba vehették azok, akiknek sose volt ilyen, így én segíthettem, a kolléga pedig legyen boldog eme litánia publikálásával azért, mert másodjára sikerült csak olyan kábelt küldeni, amivel használható lett a gép itt is. :R (Utólag belegondolva örülök, hogy nem kínaiul szólalt meg a gép, mert ezek szerint azt is meg kell kérdezni :) .)
  Utóirat erősen zárójelben: Én mindennek ellenére pozitív értékelést adtam, mivel a problémát rendeztük, küldött jó kábelt, így kereskedelmi profilja továbbra is makulátlan. :R

Aktív témák

Hirdetés