Hirdetés

 • palfitom és SomethinWild értékelése egymásról

  Hirdetés: ACER CB270HU IPS 1440*2560 27" újszerű állapot, első tulajdonos

  palfitom pozitív értékelést adott SomethinWild számára:

  Korrekt partner, minden rendben ment.

  SomethinWild pozitív értékelést adott palfitom számára:

  A bevallása (és képernyőképek) alapján a monitort az Oázisban vette. ehhez képest hazahozva és kibontva a csomagot egy érintetlen UK tápkábel volt benne, így használni a monitort egyelőre nem tudom (szilveszter és újév napján bolt sincs nyitva, hogy pótolhassam). Rákérdezés után felajánlotta, hogy ad egyet; ez így sajnos már "eső után köpönyeg".
  Napközben többször hívtam, de nem tudta felvenni, és visszahívást sem kaptam.
  A monitorral eddig minden rendben van - kölcsönkábellel használom egy barátom jóvoltából.

Aktív témák

 • palfitom

  veterán

  1. A monitort én vettem újonnan az Oázisban, erről számla tanúskodik. A gyári kábelek bontatlanul voltak a dobozban, sosem használtam őket, és meg se néztem, miket adtak hozzá, DE volt a vevőnek lehetősége a megnézésre, ellenőrzésre! Hagytam mindenre elég időt, ha neki fontosak a kábelek, akkor talán meg kellett volna nézni...
  2. "Napközben többször hívtam, de nem tudta felvenni," - Igen, 2019. december 31-ét írtunk, szilveszter délutáni programokon voltunk (előbb színház, majd vendégség), nem a telefonomat babráltam, sőt, le is volt némítva. Azt hiszem, ez teljesen elfogadható egy színházi előadáson! Színház után rögtön reagáltam, és felajánlottam, hogy adok egy tápkábelt a sajátjaimból, ám az számára nem volt megfelelő.
  3. 18:54-kor privát üzenetben azt írta, hogy egy barátjától kapott egy tápkábelt, ezután 18:57-kor az értékelésben pedig: "így használni a monitort egyelőre nem tudom", ami egyértelmű hazugság.

  Ide is leírom a neki írt záró gondolatomat, hisz nem tartom elfogadhatónak, és jogosnak a negatív értékelést:
  "Volt lehetőséged ellenőrizni a kapott tartozékokat (is) itt helyben, ezért nem fogadom el, hogy ez csak az én hibám. Nem zsákbamacskát vettél, nem sürgettelek, adtam időt és lehetőséget számodra a teljeskörű tájékozódásra. Ezért nem tartom korrektnek az értékelésed."

  Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!

Aktív témák