Hirdetés

 • majinvegeta2 és Alajos85 értékelése egymásról

  Hirdetés: Ps5 Lemezes Verzió 2023 Májusig garancia!

  majinvegeta2 pozitív értékelést adott Alajos85 számára:

  Korrekt vevő 🙏

  Alajos85 negatív értékelést adott majinvegeta2 számára:

  Eleinte nagyon szimpatikus, rugalmas és jó fej.

  Este találkoztunk és a pozitív értékelései miatt, addigi korrekt hozzáállása, illetve az, hogy a párjával, gyermekével érkezett,
  (akiket nem szerettem volna feltartani), illetve az én jó hiszeműségem miatt, nem ellenőriztem le az általa átadott terméket ott a helyszínen rendesen.
  Itt hibáztam, de eszembe sem jutott volna, hogy valami nem fog stimmelni. Illetve, hogy utána bármi probléma lehet esetleg.

  Újszerűnek hirdette, majd direkt rákérdezés után is makulátlannak mondta a gèpet. (Minden dokumentálva van, bizonyítható.)

  Másnap amikor felébredtem, kibontottam és jeleztem is neki, hogy gond van. Piszkos - poros volt a gép, karcokkal, kopásokkal, illetve a joystick is. Nem egetverően nagy hibák, de az újszerű és makulátlantól nagyon messze van!
  Több megolsási lehetőséget is ajánlottam!
  Azt, hogy vegye vissza 195.000 helyett 190-ért, mert foglalkozott vele, Illetve azt is, hogy utaljon 10.000ft kompenzációt, hiszen nem újszerű a gép, nincsen egy ép eleme. Joystick is karcos.
  A felelősséget nem vállalta!
  180.000ft- ot ajánlott a gépért.

  Szerintem nem sikerült korrekt üzletet kötni és érdemes mindenkinek odafigyelnie rá amikor üzletelnek, hogy minden rendben menjen!
  Sajnálom, hogy 10.000ft- on ment el a becsülete.

Aktív témák

Aktív témák