Hirdetés

 • bandon és mrbaa11 értékelése egymásról

  Hirdetés: Törölt hirdetés

  bandon negatív értékelést adott mrbaa11 számára:

  Kezdeti pozitív és korrekt hozzáállásom megmaradt a fenyegetések ellenére (mely kimeríti a hatályosÁSZF III/10 „Cyberbullying fogalmát), hasonló esetben a feltételezhetően hibásnak titulált terméket azonnal jelezném az eladónak, a fenti kolléga írásos tájékoztatása alapján szétszerelte és érdemlegesen nem bizonyította állítását. Telefonos egyeztetés és megállapodás után tovább folytatta rágalmazásait. Kiemelt figyelemmel, kellő odafigyeléssel tudom ajánlani a tagot.

  mrbaa11 pozitív értékelést adott bandon számára:

  Teszteletlen jelzővel eláttott tápegységet vettem az eladótól. A küldés gyosan lezajlott, hamar megérkezett a termék. Sajnos, nem működött a tápegység, amiért én nagyon aggresszív lettem csalódottságomban, de szerencsére az eladó higgadt és korrekt maradt, és megegyeztünk az anyagiak kompenzálásában. Sajnálom, hogy így alakult.
  Ajánlom az eladót másnak is!

Aktív témák

 • mrbaa11

  csendes tag

  Ha valaki direkt ad el hibás, nem működő terméket, akkor az emberben, mint vevőben jogosan megy fel a pumpa! Elképzelhető, hogy az eladó személy volt annyira tájékozatlan, és utána sem nézett, hogyan lehet meggyőződni róla, hogy a terméke működőképes-e. Ebben az esetben kivel van a gond, kérdezem én. Az aki eladja a nemműködő terméket, vagy aki ezen csalódottságában felhúzza magát, hogy ezt hogyan merte az eladó így meghirdetni? Mindenesetre én biztosan nem kínálok olyan terméket eladásra, amelyiket nem ellenőriztem le többször is, és nem vagyok meggyőződve arról, hogy a vevő biztosan jól fog járni az általam eladott termékkel. De köszönöm a negatív értékelést! Tanultam az esetből!

Aktív témák