Hirdetés
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Epson nyomtatók
- Kvázi kidobja az OpenGL ES-t az Androidból a Google
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- DUNE médialejátszók topicja
- Lebukott a Samsung plus size modellje
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Catalyst™ driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
troviko
senior tag
Ez gyakorlatilag az Optane hattyúdala. Jól látszik, hogy semmilyen szinten nem versenyképes, az Intel úgy próbálja eladni az Otane-t, hogy NAND flasht ad el helyette. Bravó!!!!!
Ez már a totális csőd. -
csiby222
aktív tag
Én pont mostanság gondolkodtam el hogy veszek a gépbe egy optane memóriát a hdd-k gyorsítására de a 7. generáció pont ezt a funkciót még nem támogatja szóval lemondtam róla. Esetleg laptopokba lehet ez opció bár ha van m.2-s slot a laptopba akkor már inkább egy normál m.2-s ssd-t vennék bele.
-
nexplo
őstag
Sima SSD helyett nem igazán értem hogy mi értelme van szegény fejlesztésnek... Jó hogy van de kb minek
-
awexco
őstag
-
Cythyel
senior tag
válasz
-Skylake- #14 üzenetére
én nem nézem az ilyen olcsó húsnak híg a leve márkákat mint a crucial, kingston és társai,samu, adata és transcend megfelelő szériáit nézem
de pl itt a samu 860 evo 250gb, majd 4e van a sata2 és az m.2 sata között, sokaknak ez is számít és ezért sem veszik majd az m.2 sata meghajtót... -
cskamacska
addikt
Igazából a Crucial MX500 esetében egy árban vannak a M.2 SATA3 változatok a 2,5 colosakkal, 500GB kb 20-22000, 1TB kb 40-42000 forint.
És itt jön az hogy ezzel az árral még a natúr QLC meghajtók sem teljesen versenyképesek(Samsung 860 QVO 2,5" SATA3 kb 35-37000, Intel 660P M.2 PCI-E 37-40000), de egy prémium H10 a Samsung 970 EVO/Pro-val haverkodhat majd.
Külön vezérlőkhöz egyébként nem kell PCIe bifurkáció, és alaplap/oprendszer támogatás is? Vagy megoldották meghajtón belül valahogy?
-
-Skylake-
addikt
Tehat egy eszkoz ami majdnem ugyan az mint pl egy samsung 960evo, cserebe sokkal bonyolultabb a felepitese, lassabb, viszont elorelathatoan legalabb dragabb is. Hatalmas deal.
-
Necc
addikt
-
Cythyel
senior tag
válasz
IgnisFatuus #5 üzenetére
ja, ok, reggel van még
a cikkben levő tempó nekem pcie 3 x2 sebességnek tűnik, vagy vezérlő limitáció, pcie 3 x4 majd 2* gyorsabb -
Cythyel
senior tag
válasz
IgnisFatuus #2 üzenetére
még m.2-nek sem kell lennie, sima sata3-as is bőven elég mindenre, ahova m.2 nvme kell az a videóvágás és hasonszőrű nagy sávszélt igénylő területek, még gamingre is bőven elég a sata3-as
-
Cythyel
senior tag
ha már van valaki gépében ssd, ezeknek az optane gyorsítótáraknak semmi értelme, 1-2%ot jelent csak idővel... hdd mellett meg ugyan az mint hajdanán az ssd-k érkezésekor a turbo cache (ha jól emlékszem ez volt a neve) néven nevezett drága és kicsi ssd-k, de ilyen ssd árak mellett ez teljesen felesleges termék...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az Intel Optane Memory H10 végre normális tárkapacitást is kínál a sebesség mellé.
- Fujifilm X
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy topik
- Bemutatta a Pixel 9a-t a Google, ennyibe kerül itthon
- PlayStation 5
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Epson nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Új 128GB - 256GB SanDisk Ultra , Extreme MicroSDXC kártyák . Árak és típusok a hirdetésben .
- 1TB Samsung 990 Pro M.2 NVMe SSD meghajtó (MZ-V9P1T0BW) eladó (bontatlan, szűz új)
- Eladó 2 db új Seagate Skyhowk 6 Tb-os HDD
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5700G 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Samsung A54 5G 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest