- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Elérhető az Intel kisebbik B-szériás Arc VGA-ja
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
zacsek21
tag
sziasztok
sikerült vennem egy vr szemüveget a ps4 slim mellé....valamiért viszont iszonyatosan életlen a kép...vagyis inkább ami zavaro h látni a pixeleket a szemüvegben...ez normális vagy miért van ez? én azthittem h hasonlo minöséget tud nyujtani mint amit a tv-n látok ezzel szembe sem élek se élesség se fokusz... valaki vmi ötlet esetleg? köszi -
Seikai
aktív tag
Most vettem kb 2 hónapja a vr-t fasza... amúgy nem tudom megéri-e eladni a régit és váltani az újra hdr miatt
Cooler Master HAF XM, Asrock Z87 Extreme4, i7-4790K @ 4.6Ghz, Corsair Vengeance LP 16GB 1600 DDR3, Gigabyte GTX 980Ti G1, Corsair RM 850W, Crucial C4 250GB SSD, 2TB WD Green, Logitech G35, G15, Roccat Kone, Win8 64, ASUS VG278HE
-
ribizly
veterán
Azért ezt a VR témát a Sony szépen lefedte. Ha beruháznék tuti PS-t vennék.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Segal
veterán
Ez erősen felhasználó függő dolog. Én órákat lehetek benne és semmi bajom nincs tőle (oculustól nem ettől) míg egyik haver átjött hozzám ugyanezt a szemüveget kipróbálva 10 perc után szabályosan leizzadt benne és szarul érezte magát...
Be kell nézni a VR témába ott ugyanez van valaki teljesen érzéketlen a mellékhatásokra van aki meg rosszul van. Mint írtam én autós játékokhoz használom ott meg egy helybe ül az ember így nekem a vezeték sem probléma de azt aláírom hogy főleg a szobába mászkálós játékoknál ez egy erős negatívum."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
arc82
tag
NA utána majd egybecsomagolják és beleépítik a konzolba a vevőegységet és lám előállt az új gép A vr bárki bármit mond gyerekcipőben van.A sok mellékhatás miatt nem azért játszik az ember,hogy utána órákig szarul legyen.A 3d már a szemüveg miatt is megbukott bár én szerettem,de egy sisak az ember fején amitől rosszul van és ráadásul nagy is és mindenhol vezetékek vannak.
Üdv
-
Zanik
addikt
A Sony bekaphatja! Eleve HDR képesnek kellett volna lennie a processzoregységnek!
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Segal
veterán
A kontrolleres vagy bill+egér irányítás engem sem győzött meg viszont az autós játékok kormánnyal való irányításához főnyeremény az Oculus
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Venyera7
senior tag
Azért én ezt már inkább a PlayStation Pro-hoz igazítottam volna,mert a felbontása elég harmatos.
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
PC -s társadalmat nem tüzelte fel a drága VR eszközök.PS -en remek móka lehet,főleg azért mert ott adva van a controler. Nálam a VR + Bill. irányítás halva született dolog, sokszor még monitoron játszva is oda kell néznem melyik billt nyomom.
Mindenbe beleugatok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone SE 4 dummy pózol a kamerának
- Elektromos cigaretta 🔞
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Elérhető az Intel kisebbik B-szériás Arc VGA-ja
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Nyaralás topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kiderült, hol fogadja Kína a TikTok-menekülteket
- Vissza a PC Masterrace-re
- További aktív témák...