Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
A GPS chipről lehet tudni valamit? régebben hallottam 2normás megoldásról (GPS+GLONASS) sustorogni, a másik oldalról meg a SiRF előjött az energiatakarékos GPS+Galileo kompatibilis SiRFSTARIV-gyel (nem csak SOC-t, hanem natúr navichipet is adnak).
Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.
-
Nordic
Közösségépítő
"továbbá az egyetlen olyan termék a piacon, ami képes futtatni a Windows Phone 7-et. "
Abu ez most komoly??? Az igaz hogy a MS megszabta a hardvert, de ebből szerintem hülyeség azt levonni, hogy csak ez képes futtatni a WP7-et. Ilyet nem kellene kijelenteni...
[ Szerkesztve ]
-
idkfaiddqd
tag
ez most kicsit meredek,hogy 2011-13ra ps3 x360 teljesítményű snapdragonok lesznek...
hát ha ez igaz,akkor nem lesz szükség pc-kre.
ezek szerint 2 év múlva erősebb hardver lesz a zsebembe,mint most az asztali,és napokig megy egy feltöltéssel???
LOL!Hibás-törött PS3,PS2,PS1,PSP,WII,DS,XBOXc,EEEpc-ket veszek reális áron!
-
TeeBee73
őstag
válasz
idkfaiddqd #3 üzenetére
Anno, Sinclair ZX81-el kezdtem az ipart, 1KB memóriával. Most a karórámban több van. Ilyen az élet.
"Szépnek, szép vagy." - mondta a Kisherceg. "Ringdingding-digingigerining" - mondta a róka.
-
moli.hu
őstag
válasz
idkfaiddqd #3 üzenetére
ja, jot rohogtem azon a kepen.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Lényegében ez az egyetlen termék a piacon, ami képes WP7-et futtatni. Semelyik más lapka nem alkalmas rá. Ez lehet, hogy a későbbiekben változik, de az MS nem véletlen választotta csak a Snapdragont. Arányaiban a Qualcomm lapkája gazdálkodik a legjobban a energiával, vagyis üresjáratban és főleg kis terhelésnél a fogyasztása verhetetlen. A Windows Phone 7 számára ez fontos, ugyanis maga az operációs rendszer pazarlóbb, mint mondjuk az Android, tehát működés közben összességében több energiát igényel a lapka, mint ha az Andoridot futtatná. Ha például egy Tegra 2 lenne a készülékben, ami kis terheléses fogyasztásnál már kétszer annyit eszik, mint a Qualcomm, akkor már messze nem tűnnének jónak a WP7-es telefonok.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
cskamacska
addikt
válasz
idkfaiddqd #3 üzenetére
Ó hát mit kell ezen csodálkozni, már 2007-ben beérték a PSP sebességét(
), már most tapossák a Wii-t, és a következő megoldásuk pedig simán ötször gyorsabb lesz, biza!
Persze az sem lenne rossz, ha emellé a csodálatos teljesítmény
mellé nem olyan játékok kerülnének, melyek alulról súrolják az első Quake szintjét..
Nem mellesleg kb 3 óra játék után le lehet teljesen meríteni egy mostani csodafont, oszt 2-4-6 maggal ez az érték javulni fog-e?ui: "hát ha ez igaz,akkor nem lesz szükség pc-kre" Ha a mobil ipar marketingeseire hallgatsz, akkor már most sincs szükséged asztali gépre.
Abu85: Háát, a QSD8250 procival szerelt telefonok mostanság sem a üzemidejükről híresek, aszondod, ha egy újabb OMAP, vagy Hummingbird kerülne a a WP7 alá, akkor ennyit sem bírna?
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Alchemist
addikt
válasz
cskamacska #8 üzenetére
Lehet álmodozni a teljesítményről, de én inkább azt szereném, ha intenzív használat mellett nem kellene naponta feltölteni a kütyüt... a GPS fogyasztásáról ne is beszéljünk (nemcsak autós tartozékként szeretném használni, hanem hosszabb, több napos gyalogtúrákhoz is).
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
fene_vad
senior tag
Snapdragonök? Kazinczy meg mehet az 5-ös metróhoz fúrópajzsnak?
-
Alexios
veterán
válasz
cskamacska #8 üzenetére
Keress rá az infinity blade-re(régebbi nevén epic citadel), oké hogy csak iphone-ra van, de ha az szerinted az első quake szintjét üti meg...
-
-
ló úr
őstag
válasz
milanovics #15 üzenetére
Szerintem meg sznepdràgön
[ Szerkesztve ]
"Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"
-
CyberDragon
csendes tag
-
ló úr
őstag
-
ló úr
őstag
válasz
CyberDragon #18 üzenetére
Csattogòssàrkàny a helyes szìp magyar neve
"Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Technikailag valószínűleg alkalmas, de nem engedi meg az MS. Innentől kezdve a technika nem ér semmit. De, hogy ne legyen ebből vita beleírom, hogy egyelőre.
(#8) cskamacska: Ja kb. ez a helyzet. Mondjuk ez nem a termékre nézve rossz, hanem a Windowsra, mivel az Android takarékosabb. Az MS-nek Windows 8-ra van szüksége azonnal, mert túl pazarló a mostani OS. A másik probléma, hogy az OpenCL támogatás egyre nagyobb, és az az Android mellé teszi a pipát, hiszen az MS nyilván a DirectCompute mellett kardoskodik. Egyelőre az Android sokkal jobban áll a versenyben, és a készülékek is inkább erre épülnek. Aztán persze ezen lehet változtatni, csak nem olyan könnyű.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A DirectX-nek nem. A DirectComputenak igen. Én úgy gondolom, hogy a játékok esetében a DirectX helyzete megingathatatlan. Az OpenGL nem olyan jó a játékfejlesztőknek, mint a DX új verziója. A DirectCompute valószínűleg a képszámításhoz tökéletes marad, de az OpenCL az általános számításnál erősebb alternatíva.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Qualcomm leleplezte a következő évre tervezett ütemtervét.
- Intel Core i5-8500 / i5-9500 / i7-8700 / számla / garancia / több darab
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700 4 magos 8 szálas processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900K 10 magos 20 szálas processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700KF 8 magos 8 szálas processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Xeon E5-2665
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs