- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thodeus
aktív tag
válasz
BabMester #12 üzenetére
Az 1 órát viszont annyiszor kezdheted újra ahányszor akarod, csak gondolom mégse akarták korlátlanra tenni, hogy érezze az ember, hogy OK adtunk egy ilyen lehetőséget, de azért nem ezen kéne mindig csüngeni.
Kinézném belőlük, hogy a session végével azért betolná az ember arcába a store-t. -
Thodeus
aktív tag
-
tDr1v3r
veterán
A kooperatív mókás történethez már le kell tölteni a játékot is a vendégnek, nem?
-
-
Ghard
őstag
válasz
FoxiestFox #5 üzenetére
Milyen hiányosságtól hemzsegett?
Lehet rajta játszani, kész, a konzol erre való. Erre is használja a vásárlók 99%-a. Arra építenek amiből pénzt látnak ilyen egyszerű. Neked vagy másnak hiányzik ez vagy az, minek tenné bele, ha ezek az emberek nagyon kevesen vannak. -
Rendben, átfogalmazom: volt/van a családban több is, ezek közül az új vasak közül még nincs.
Nekem személy szerint nincs igényem rá, mások a preferenciáim, a kérdésem pedig komoly volt.
Jó ideje kint vannak ezek a motyók, és ilyen hiányosságoktól hemzsegnek?
Remekül sikerült a generációváltás, úgy tűnik -
Ghard
őstag
Inkább az lesz az érdekes, ahogy ez működni fog. Milyen minőségben megy majd, mekkora sávszélesség kell hozzá.. Ezekről semmi infót nem találtam.
(#2) dying_star
Sosem volt konzolod, de "véleményed" van róla. Nem is kell sosem, de érdekel milyen.
A trollkodás legalább ingyen van még neked is. -
BaLee
addikt
Nekem sincs konzolom de azért ez elég brutálisan hangzik:
"A kontroller megosztással egy ismerős átveheti az általunk játszott program irányítását, és ehhez nem szükséges a szoftver megléte sem. Ezeken túl pedig ha kooperatív módot is tartalmaz az alkotás, úgy 2. személyként a barát is beszállhat a játékba, amelyet nem kell neki megvennie." -
Én nem vagyok nagy konzolos (sosem volt, sosem lesz), de ha ezek eddig nem voltak, mi volt, néhány alacsony felbontású "nextgen" játékon kívül?
-
xboxra is jöhetne ilyen shareplay
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- bambano: Bambanő háza tája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest