Hirdetés

2019. augusztus 26., hétfő

Hozzászólások

(#1) MZperX75


MZperX75
(addikt)

Csecse nagyon!,bár tudod ki cipelgetne egy 18"-os Tabletet. :W

Inkább egy sima PC(akár egybe gép is) +max 10" tablet akár androidos OP-val ott is megoldható a távoli használatként Win7 vagy 8 elérése.
Már az Ipod 3.5"-os első kiadásával is megcsináltam....1 gomb lenyomásával...

Az mellékesen csak egyszer elejted a tabletet az kakukk :DDD

[ Szerkesztve ]

(#2) szilagyiv


szilagyiv
(senior tag)

Kicsit kínszagú, és azzal a puttonnyal nem is túl esztétikus, bár kétségtelen hogy ezzel le van fedve minden terület. Nem keltett bennem birtoklási vágyat.

(#3) S-eye


S-eye
(senior tag)

Nagyon nyomja az ASUS ezt a mindent egybe dolgot! Már csak egy PadFonet kellett volna beletenni, és akkor meglenne a maximális matrjoska érzés :))

(#4) Knight666


Knight666
(tag)

Nem rossz, de én inkább egy teljes értékű Win8 Pro tablet-et kérnék egy dokkolóval, amihez hozzákapcsolhatom az asztali perifériáimat.

(#5) Decepticon


Decepticon
(őstag)

A 18" sok a jóból. A testépítők között biztosan lesz rá kereslet, hiszen a közel két és fél kilót egy kézben tartani kitesz egy lazább edzést. Csak arra kell ügyelni, hogy mind a két kézben egyenlő ideig tartsuk, hogy a szimmetrikus izomtónus megmaradjon. Most megelőlegezem, hogy nem fognak vele nagyot "durrantani". Kicsit olyan, mintha a Windows az Android népszerűséget akarná meglovagolni és ezen módon rásózni a portékáját a lassan de biztosan apadó nagyérdeműnre. Éppen mostanában olvastam, hogy a hardvergyártók kezdenek zabosak lenni a Windows miatt, nem mennek az eladások. Ez csak nem egy trójai faló aka Transformer? :D

[ Szerkesztve ]

Manjaro Linux GNOME Community Edition

(#6) Angel1981 válasza szilagyiv (#2) üzenetére


Angel1981
(veterán)

+1
Teljesen egyetértek!

(#7) BomiBoogie


BomiBoogie
(MODERÁTOR)

Micsoda monstrum. Inkább egy 7"-os tablet (kb. 300 gramm) és hozzá egy billentyűzetes tok, aztán lehet hurcolászni.

(#8) Maxentius válasza MZperX75 (#1) üzenetére


Maxentius
(addikt)

Vers/version a hwsw fórumról imádná első blikkre, másodikra meg kifogásolná, hogy minek van benne Android és mé' nem 20". ;]

Note8 + A70 | Gear S3 frontier | JBL E65ANC

(#9) Cyberpunk


Cyberpunk
(félisten)
LOGOUT blog (1)

Kíváncsi vagyok ki fog használni tabletként egy 18"-os kijelzőt. ;] :))

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#10) Mr. Teddy


Mr. Teddy
(őstag)

Nem értem, ha már win8 fut rajta, akkor tablet módban minek kell rá android. Mellesleg hány progi, játék stb rendelkezik olyan felbontással, hogy 18"-on jó legyen?

Ez az Asus is próbál minden területet lefedni, mindent-mindennel kombinációban, hátha lesz olyan akinek épp ilyen kell. Az más kérdés, hogy utána a terméktámogatás már lehet döcögősen jönne.

(#11) Atocha


Atocha
(aktív tag)

Számomra kicsit bosszantó, ahogy az emberek hozzáállnak egy olyan termékhez, amit ők maguk nem tudnak kihasználni, vagy nem látják az értelmét! Nem is bosszantó, egyenesen a tolerancia teljes hiányaként és imigyen az intelligencia hiányát is felveti számomra!

Azért mert TE úgy látod, hogy valaminek nincs értelme, az nem jelenti azt, hogy MÁS nem tudja tökéletesen kihasználni a termék nyújtotta előnyöket!

Ha csak ezt az egy mondatot felfogod, értelmezed és elfogadod, máris értelmét vesztik az olyan mondatok, hogy: "ennek semmi értelme" "nem cipelek egy ekkora táblát" és hasonlók!

A helyzet az, hogy már a táblák megjelenése óta várok egy ilyen eszközre, de sajnos az ára meg fog állítani engem (is)! :( Én ezt kinéztem magamnak januárban, de a magyarországi közel 400ezres ár eltántorít, mert sajnos nekem már ennyi nincs rá.

Az pedig végképp kiveri a biztit, hogy azt hiszik ezt a táblát hordozni kell! Nem, nem kell!
Nekem pl. tökéletes lenne reggel a konyhába kv-zás mellé. Nagy, könnyen olvasható és minden "reggeli" funkció könnyen elérhető: mail, hírek, esetleg könyvolvasás... Leveszem a tartójából és a nagyszobából átcaplatok a konyhába vele. Egy kattintás és máris ki van támasztva! Na ha ennyibe bárki belehal, az ássa el magát. Elhiheted, hogy nem arra tervezték, hogy elvidd a melóhelyedre minden reggel és a buszon úgymond előkapva nyomj egy engribördcöt.... agylövés!!!
A gyerekkel otthon is tök jól lehetne vele játszani, a tegra3 elég erős ehhez. Leülünk elé az íróasztalnál és eljátszunk vele. 2 tablához tervezett gamepadel pedig ugyancsak jól lehetne autósjátékokat és egyéb játékokat játszani és még sok 100 otthoni(!) ötletet lehetne felsorolni, ahol ezt a nagy 2 tonnás táblát max 10 méteres távolságra kellene elcipelni! jáj.... de nehéz...
Asszonyak recept lesőnek akár win8-al, vagy közös filmnézéshez stb. stb. All in One, AIO gép OTTHONRA!

Azt sem értem, hogy ha valakinek nem tetszik, nem látja értelmét, minek trollkodik vele! Oké, nem tetszik neked, ne foglalkozz akkor vele!

Uff

Nem vagyunk mások, mint egy szemvillanásig emberi alakot öltő csillagpor!

(#12) Cyberpunk válasza Atocha (#11) üzenetére


Cyberpunk
(félisten)
LOGOUT blog (1)

Biztos van aki örül neki, csak sokan (én sem) tudunk elszakadni a bevált dolgoktól. Egy tablet max 10"-ban jó. PC-s megjelenítőnek meg kicsi a 18". Ebből indulunk ki. Nem igazán látom azt az élethelyzetet, hogy valaki ilyet vegyen. Hely hiány van laptop, hordozható tábla kell akkor vesz olyat.

[ Szerkesztve ]

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#13) BomiBoogie válasza Atocha (#11) üzenetére


BomiBoogie
(MODERÁTOR)

Véleményt szabad formálni, a topik nem arról szól, hogy feltétlenül azt fejtsük ki, mennyire nagyszerű az adott termék. Kinek a pap, kinek a papné, pro és kontra, gondolatok megosztása, a kulturált eszmecsere határain belül.

Te pl. leírtad, miért lenne neked megfelelő, és egy lehetséges használati módot. Más pedig leírta, hogy ő miért nem tudná/nem szeretné használni.
:))

(#14) ZooLee válasza Cyberpunk (#9) üzenetére


ZooLee
(őstag)

Hát, szerintem nem elképzelhetetlen, ha este már csak netezni akarsz, akkor leakasztod az állványról, és az öledben támasztva marha jó lehet használni. (Asszony rendszeresen ezt csinálja, csak most van egy Win laptopja és egy iPad.)

(#10) Mr. Teddy: nem értem, ha már win8 fut rajta, akkor tablet módban minek kell rá android.

Hát, mondjuk azért, hogy ne süsse le a felhasználó lábát, ill. az akksit ne zabálja le egy óra alatt, gondolom az Andoriddal sokkal takarékosabban tud üzemelni, mint a Win8-al.

[ Szerkesztve ]

(#15) Mr. Teddy válasza Atocha (#11) üzenetére


Mr. Teddy
(őstag)

Most tényleg azért haragszol a hozzászólókra, mert te pont ki tudnád használni, de sajnos már túl drága és így nem engedheted meg magadnak? :U

Viccet félre téve. Ezeknél a cikkeknél szerintem pont jó dolog a hozzászólások. Általában mindenki az első gondolatát írja le a dologgal kapcsolatban, hogy milyennek látja. Áruházba is bemész, vagy eladja a termék önmagát egyből vagy nem. Ez a "valamire majd jó lesz" hozzáállást nem szeretem, ne én alkalmazkodjak az Asus agyszüleményeihez :)

Amúgy 400k-ból meg kijön egy tablet, egy asztali pc és egy ps3, és akkor egyik téren sem kell kompromisszumot kötnöd és a gyerekkel rendes videójátékot is játszhatsz.

(#16) JaniMOV válasza Decepticon (#5) üzenetére


JaniMOV
(csendes tag)

Azért fantázia van benn, de szerintem se jó irányba ment el az ASUS.
A helyükbe én a PADFONE konstrukciót gondolnám tovább. Mindennek az alapja a mobiltelefon lenne. Azt mindig lehet magaddal vinni, és van akkora tárolókapacitása, hogy film zene és doksik elférjenek rajta. Ehhez kiváló kiegészítő a tablet "keret" amibe bele lehet csúsztatni és mári kapunk egy tabletet (Pl.: Filmnézéshez, ágyban netezéshez). Ha ehhez még lenne egy felcsatolható (vagy kinyitható) billentyű, akkor akár irodai környezetben notebook helyett is használható. Illetve egy asztali dokkolóval (amibe a telefont lehetne beletenni) megoldható lenne az asztali gép is (Dokkolóba telefon + billentyű + egér + LED monitor).

Ez egy elég értelmes és praktikus család lenne és lefedné egy átlag ember minden igényét. Látok rá esélyt, hogy 1-2 éven belül valamelyik gyártó előrukkol egy ilyen termékcsaláddal.

(#17) Cyberpunk válasza ZooLee (#14) üzenetére


Cyberpunk
(félisten)
LOGOUT blog (1)

Nagy és kényelmetlen ezt szerintem már ölben használni. Nekem is van nagy gépem meg egy iPad is. Bőven megfelel ez így. 1 valamire látnám értelmét. Ha Wacom-os lenne a kijelző. És így lehetne mint rajztáblát használni. Erre a célra viszont kicsi a 10".

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#18) BomiBoogie válasza JaniMOV (#16) üzenetére


BomiBoogie
(MODERÁTOR)

Ez a padfone olyasmi, mint egy Galaxy Note, csak normál tablet méretű?

(#19) Andris05 válasza Atocha (#11) üzenetére


Andris05
(tag)

Így van, ahogy mondod! Ráadásként még egy kérdés (mert ilyesmire is gondolni kellene): egy erősen csökkent látónak - ugyanabban a felbontásban - a 9 col, vagy a 18 col látható jobban?

(#20) Cyberpunk válasza BomiBoogie (#18) üzenetére


Cyberpunk
(félisten)
LOGOUT blog (1)

Van egy mobil, ami belecsatlakoztatható egy kijelző kabátba. És így lesz egy 10"-os tableted, a 4-5"-os mobilból. egyébként volt régebben egy monitorról is szó, ami tartalmazott dokkolót a Padfone-hoz, de abból nem nagyon lett semmi. Az a koncepció is jónak tűnt.

Andris05: ha jól kezeli a rendszer a magas felbontást, akkor jó kis méretben is a magas felbontás. A Windows az ami szarul kezeli ezt.

[ Szerkesztve ]

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#21) ZooLee válasza Cyberpunk (#17) üzenetére


ZooLee
(őstag)

Hát, ez erősen egyéni preferencia, én néha a 13"-os laptopot is kicsinek érzem ölbe véve. Mondjuk az nincs másfél kiló, tehát, lehet, hogy ez a 2,4kg már tényleg sok lenne...

(#15) Mr. Teddy: Amúgy 400k-ból meg kijön egy tablet, egy asztali pc és egy ps3, és akkor egyik téren sem kell kompromisszumot kötnöd és a gyerekkel rendes videójátékot is játszhatsz.

Na, igen, ez viszont tényleg üt minden egyéb érvet, mert hogy három teljes értékű eszközt lehet venni az árából, azt nehéz lenne kimagyarázni...

(#22) BomiBoogie válasza Cyberpunk (#20) üzenetére


BomiBoogie
(MODERÁTOR)

Értem. Akkor viszont, ha nem csatlakoztatod bele a mobilt, van egy "felesleges" kijelződ. Persze, gondolom azt otthon tartaná az ember és hazaérve rácsatlakoztatja a mobilt.

(#23) Cyberpunk válasza ZooLee (#21) üzenetére


Cyberpunk
(félisten)
LOGOUT blog (1)

Igen ez már egyéni szimpátia kérdése. Minden esetre kipróbálnám milyen egy 18"-os tábla használata.:D

BomiBoogie: ja ha nincs benne a mobil az csak egy kijelző, ami nem jó semmire. Otthoni használatra lehet jó, mert így ugyan azt használod mobilnak meg táblának is. Az egész koncepció csak az árán bukik el. Pl.: egy leendő Padfone 3-as 300k-ba fog kerülni, annyiból meg megint csak kijön egy csúcs mobil + mondjuk Nexus 10 is.:)

[ Szerkesztve ]

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#24) Atocha válasza Mr. Teddy (#15) üzenetére


Atocha
(aktív tag)

Nem, nem a véleményért haragszom. :) Olvasd el még1x amit írtam.

A troll véleményért haragszom, az olyan kijelentésekért, hogy "ez a termék értelmetlen" maga sem tudja miért, de az. Az olyanért hogy" ki cipelne egy 18"-os tabletet?" vagy a " ki fogja ezt tartani?"

Az ilyen ehhez hasonló és értelmetlen hsz-ekért, mert nem ül le és gondolkozik, csak ír, mert több lesz a hsz és annál hamarabb lehet majd ph nagyúr, vagy mitoménmi... :)

Otthonra való, nem hordozzuk és nem tartunk kézben ekkora tabeletet, mert belegebedünk (ezért van kitámasztókája), de ezt minden normális ember azonnal látja, csak a troll nem. És fenntartom, hogy azért, mert xy nem látja egy termék értelmét, az nem jelenti azt hogy másnak nincs értelme. Ennél fogva értelmetlen a megjegyzése és troll hsznek tartom.

Azzal semmi bajom, ha valaki értelmes megfogható indokot ír le, neki miért nem lenne jó. De a tőmondatokban leírt zsigerből leszólom hsz-nek nem sok értelmét látom. Peace.

Nem vagyunk mások, mint egy szemvillanásig emberi alakot öltő csillagpor!

(#25) BatchMan válasza BomiBoogie (#18) üzenetére


BatchMan
(senior tag)

Padfone = okosfon + tablet dokkoló (beleteszed, nagyobb képet, 10" kapsz) - nekem bejönne

18"-os kijelző többfelhasználós app-oknál lehet jelentős: pl. GlowHockey játék, vagy 3-4 fős megbeszélés.

Egy "picit" drágának tűnik az összeállítás, bár csak elképzelésem van róla. Szűknek tűnik a piac. Nem adnám el azonnal, ha hozzámvágnának egyet.

(#26) Mr. Teddy válasza Cyberpunk (#20) üzenetére


Mr. Teddy
(őstag)

Én amúgy teljesen a szeparált eszközök felé hajlok. Legyen külön desktop, tablet, telefon, de legyen egy közös például felhő alapú tárhely, ami összekapcsolja a termékeket. Így nem az van, ha mobilt akarsz cserélni, akkor lesz egy olyan tableted, amiben van egy fölös mobil. Vagy asztali géphez nem tudsz egy akármekkora monitort venni. Ilyen asztali gép, telefon, tablet vonalon nekem az Apple struktúrája tetszik. Minden szépen külön, azt a funkcionalitást hozza, de felhősen össze vannak kötve, így amit az egyiken elkezd az ember, a másikon folytatja. És idővel nem kell minden eszközt upgradelni, elég csak épp a telefont, vagy mást ha arra igénye van.

(#24) Atocha: Jaja értelek, kicsit cinikus akartam lenni, mert éreztem benned a feszkót :D Persze az értelmetlen ultimátum szerű kijelentéseknek pl. "ez semmire nem jó." nincs sok értelme. Normális érveket lehet díjazni a hozzászólásokban, hogy "nekem azért nem tetszik...", meg hasonlóak.

[ Szerkesztve ]

(#27) Cyberpunk válasza Atocha (#24) üzenetére


Cyberpunk
(félisten)
LOGOUT blog (1)

Az is egy vélemény, csak azt tükrözi, hogy ő nem látja értelmét. És ha valaki ezt leírja attól még nem troll. Hiszen kapcsolódik a témához, az adott termékhez a véleménye. Szerintem még mindenki leírhatja itt mit gondol. A gond akkor van, ha már túlzásba viszik. És erről megy a bájcsevej oldalakon keresztül.

Mr. Teddy: pontosan így gondolom én is. Az öszvér megoldások nekem sem jönnek be. Céleszközök híve vagyok, azok általában mind többet tudnak nyújtani a maguk területén, mint egy mindent egyben megoldás.

[ Szerkesztve ]

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#28) Decepticon válasza JaniMOV (#16) üzenetére


Decepticon
(őstag)

Ez a "mindent egybe" filozófia csak napjainkban állja meg a helyét. A picai tendenciák (vásárlói fogyasztás) alapján űgy tűnik, a mobilitás felé mozdul el a világ. A hagyományos PC konfiguráció kihalásának kérdése tény és nem kérdés, csak az időpontja bizonytalan. A Transformer szerintem egy jól kitalált dolog, én ebbe bökném bele a telefont. Aztán a perifériák akár csatlakoztathatóak vezeték nélkül, úgy is az a jövő. Például a Samsung ezt erőlteti az AllShare-rel (per pillanat ezért mérges is vagyok, mert nincs Wi-Fi a tévémben a Tab 2-ben meg HDMI kimenet, de megértem és egyetértek az iránnyal). Játékra meg szerintem is a konzol az ideális és anyagilag is értelmes megoldás. (Mérgelődnek is e miatt a PC hardver gyártók, mert szűkül a piac erősen...)

A Wacom kijelzővel valóban értelmesebbé vált volna ez a konfiguráció, így azonban szerintem bakot lőttek. Biztosan brutál lesz az ára, a Winfos sem ingyen terül el a tárolón és szűk lesz a vásárlóréteg. Mielőtt valaki azt mondaná, hogy eleve szűk réteget akartak lefedni, az ezt nem látja racionálisan. Semmit nem éri meg szűk réteg számára gyártani, az magas árat eredményez és még kevesebb eladást. Mindenki nagy mennyiséget szeretne legyártani és eladni, hiszen az a biztos megélhetés.

[ Szerkesztve ]

Manjaro Linux GNOME Community Edition

(#29) Ati1979 válasza Atocha (#11) üzenetére


Ati1979
(veterán)

Nekem is nagyon tetszik ez a konstrukció.

Otthoni használatra kitűnő lenne. Nekem a 10" nagyon kicsi. Még a 13,3" is. Ennek a tabletnak nem az a lényege, hogy egész nap hordozgasd a lakásban, meg az utcán használd.
Inkább pl. az, hogy oda teszed magad mellé megnézel egy filmet, vagy asztalra teszed és úgy használod az érintőképernyőt. + emellett rendes gépként és funkcionál.
Néha a kezedbe is veheted. Nekem nem gond a tömege. Jó erőben vagyok. :)

Szerintem a kényelem egyéni preferencia kérdése. Nekem pl. simán jó lenne ez.

Csak alternatíva nem nagyon van eddig még sajnos. Csak a pana 20"-os 4k-s tabletja. Az meg aranyáron lesz és asztali gépként nem funkcionál.

[ Szerkesztve ]

(#30) FollowTheORI


FollowTheORI
(nagyúr)

Kár hogy Tegra3... :)

Steam/Origin/Uplay/PSN/XBOX: FollowTheORI / BF V Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#31) Jim Tonic


Jim Tonic
(nagyúr)

20"-os táblagép. Mindig ilyet akartam...

Más Win8->Android? Nem RT? Ez azért ciki. :)

Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.

(#32) siti válasza Mr. Teddy (#15) üzenetére


siti
(senior tag)

nem haragszik:
- nekem nem jön be, nincs szükségem ilyen gépre, van egyáltalán piaca?
- csoffadt vagyok, 5 dobozos sört nem bírok el, hát még egy ilyen tabletet az ágytól a tartóig cipelni.
- ennyiért veszek egy rendes gépet, tabletet, win8-at és a távoli gép vezérlést is meg tudom oldani bármilyen platformon.
haragszik:
- ez egy szar mert nem bírom el, nem tudnám mire használni, nem keresek annyit hogy meg tudjam venni.

látszik, hogy a második esetben semmi baja a terméknek, annál inkább a felhasználónak, de mégis ilyen hozzászólások születnek. néha.

Gyertek el az 6. Bacsis Retro Számítógép Kiállítására Fülére! 2020 Május (kb)

(#33) Orton96


Orton96
(aktív tag)

Nagyon érdekes, nagyon szép és buztos nagyon drága is. :B

(#34) Plumpy


Plumpy
(tag)

Tök egyértelmű, hogy kell. Pont ez kell. Ez a tabletméret nem kézbentartós, ágyban olvasós, csak a nappaliban letevős. Mondjuk el tudom képzelni, hogy ezen társasjátékozni mekkora királyság lehet. Egyébként nekem az optimális tabletméret mondjuk olyan 13" környékén lenne, amit hordozhatónak titulálok, és elég méretesnek mindenhez. (Szinte mindenhez, nyilván)

Plumpy - A kultúrbölény

(#35) Ati1979 válasza Plumpy (#34) üzenetére


Ati1979
(veterán)

+1

Pont ugyanez a véleményem erről.

(#36) MZperX75


MZperX75
(addikt)

Talán nagyobb vágódeszka :DDD
[link]

[ Szerkesztve ]

(#37) Ati1979 válasza MZperX75 (#36) üzenetére


Ati1979
(veterán)

:C

(#38) janos1988


janos1988
(addikt)

Még ha ezt egy kis 10"-es netbookal játszanák el, akkor talán kellene. De így...

https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D

(#39) I.T.E.M


I.T.E.M
(aktív tag)

Na ezt Vers-nek tervezték. ;]

HQPlayer Desktop / Roon(Tidal)+HQP --> RME ADI-2 DAC FS / Denon PMA60

(#40) Polarstar


Polarstar
(nagyúr)

Szerintem teljesen jó!

Viheted a gépet a konyhába! Állat!!!! :C

Ezt a cuccot házon belül igen jól lehet cipelni. Máshová nem is kell!
Máshol meg álványra fogod tenni.

BlackBerry Key2, Telegram newschannel-> t.me/crossnordic ursa.major-et-tutanota.com BBMe: EF02F120

(#41) MZperX75 válasza Polarstar (#40) üzenetére


MZperX75
(addikt)

viheted a konyhába[link]

(#42) orbano válasza Atocha (#11) üzenetére


orbano
(félisten)

Ha zet az egy mondatot mindenki felfogná, a fórum, sőt, az emberi kommunikáció is értelmét vesztené.

A vér nem válik VAZZE!™

(#43) edward2 válasza Cyberpunk (#12) üzenetére


edward2
(addikt)

Max 10"? Mi vagy te Steve Jobs? 10" alatt nincs tablet meg 4" fölött nincs telefon?

Viccet félretéve: én egy 27"os tabletnek örülnék ugyanilyen megoldásban. Kár, hogy az akksik nem fejlődnek. Amúgy kanapén/ágyban böngészni ez a 2 kilós 18" bőven frankó.

Amúgy nem tudom, hogy lehet ez a súly gond amikor ezernyi ember netezik ölben 3+ kilós böhöm laptopokkal.

(#44) MZperX75 válasza edward2 (#43) üzenetére


MZperX75
(addikt)

27" tablet :DDD Miért inkább ne egy 32" kapásból :))

(#45) edward2 válasza MZperX75 (#44) üzenetére


edward2
(addikt)

Most nem mai technikával gondolva, de például ha lenne 4-5mm vastag 27"es képernyő ami 1kiló és bírja szuflával 3-4 órát akkor miért is ne?

(#46) orbano válasza edward2 (#43) üzenetére


orbano
(félisten)

nem két kilós, hanem kettő és fél. nem mindegy... a tabletet pedig másképp fogod, mint a laptopot. mivel azt nem fogod, hanem az öledben van.

A vér nem válik VAZZE!™

(#47) Decepticon válasza edward2 (#43) üzenetére


Decepticon
(őstag)

Az akkumulátorok folyamatosan fejlődnek, de sajnos a körülöttük lévő technológia jóval megelőzte őket. A fejlesztés nagyon bonyolult és drága, mivel alapvető kémiai és fizikai problémákat kell megoldani. A jelenkori fizika egyik nagy talánya az energia hatékony tárolása.

Lassan tényleg a tévénket fogjuk a hátunkon cipelni tablet néven...

[ Szerkesztve ]

Manjaro Linux GNOME Community Edition

(#48) enonlui


enonlui
(tag)

hát eléggé oda vág az almának...

ZTE blade - Samsung galaxy Ace ll - Samsung galaxy note 2 - Huawei Ascend Mate - Nokia Lumia 920 - Sony xperia Z1 - Sony xperia SP - Samsung galaxy s6 edge - samsung galaxy s7 edge - Samsung galaxy s9+ - Samsung galaxy s10+

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.