- RAM topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az MSI bemutatta az első UHBR20-as DisplayPort 2.1-gyel szerelt, 4K-s monitorát
- ZIDOO médialejátszók
- Egyelőre nem alkalmas tömeggyártásra az Intel készülő gyártástechnológiája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségssége
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
Nagyon baba.
-
kakuk.tamas
addikt
Jó kis házikó. De szerintem inkább hagytak volna le 2 darab USB2-es portot, és tettek volna a helyére egy c-st.
Lehet ilyenbe kellene pakolni a jövő gamer pc-m.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Pug
veterán
Hat nekem ez a kulso tovabbra is bazari, de hat izlesek es pofonok...
-
félisten
Szvsz annyira nem, és szvsz akarattal ilyen. A Cosmos régen sem a teljesen visszafogott (pl. Corsair Carbide, vagy a régi Chieftec) házakhoz közelített, de a valóban csiricsáré (pl. Sharkoon D7000 vagy VIBOX Warrior) házakhoz képest mégis konzervatív.
A belseje szerintem korrekt, a PCI hátlapok csavaros megoldásúak (láttunk már kitörhetőt is hasonló árkategóriában), a sok 3,5"-os hely nekem mániám, ezért tetszik.
Nem mondom, hogy ezt választanám, de megértem azt, aki e mellett teszi le a voksát.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
zolee5016
őstag
nekem bejön a cosmos széria...
de ezt újnak nem nevezném,mint inkább gyárilag enyhén moddolt háznak.[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
addikt
válasz macilaci78 #9 üzenetére
Szerintem a címben a válasz, semmi újat nem akartak, csak "Anniversary edition" kis optikai tuninggal.
[ Szerkesztve ]
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
DaveJr
őstag
válasz kakuk.tamas #3 üzenetére
+1.
Simán rakhattak volna rá akár 2db 3.1-es C-t. USB 2-t meg már el lehetne felejteni. Pláne egy ilyen kategóriában.
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
félisten
válasz macilaci78 #9 üzenetére
Igen, egy Type-C elfért volna, esetleg Firewire/Lightning/eSATA valamelyike.
A Type-C-t én is hiányolom, de nem csak erről, az új házak 99%-ára nem raknak Type-C-t. A fene tudja miért...
A Firewire effektíve halott, nem hiányzik igazán senkinek már manapság, az USB 3.0 kinyírta.
A Lightning nem hiányzik, alapvetően Apple cucc, szvsz PC-n a kutya nem használná (aki Apple fan, az úgy is Mac-et vesz), szerintem a Thunderboltra gondolsz, az más kérdés, annak lehet lenne értelme.
Az eSATA ilyen kiépítésben inkább hátra való, az meg alaplap kérdése...Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
kenwood
veterán
nalam mar jart cosmos ii es cosmos se.
a kepek nem adjak at,mennyire bitang eloben.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Petya25
őstag
Ennyi pénzért még akkor sem kellene ha tetszene.
Edzett üveg oldal, aha pont nekinéz a két oldalsó venti...Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Komplikato
veterán
Nekem a Cosmos I és II nem tetszett. Aztán egy szép napon egyik vevőnk rendelt egy Cosmos Black Editiont.
Hogy is mondjam, ha gazdag lennék se biztosan vennék 60-80.000-es számítógépházat, mert bőven kapni minőségit feléért (se) szerintem. De. Az a fekete ház álom szép volt, miközben egyszerű és letisztult. Rácsodálkoztunk a kábel elvezetésekre, a minőségére a kismillió tartozékra, no és a bársony szákra amibe csomagolták, hogy ne karcolódjon.[ Szerkesztve ]
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Lacok
őstag
A CM a sokadik bőrt húzza már le erről a házról.
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
Pug
veterán
A Cosmos régen sem a teljesen visszafogott (pl. Corsair Carbide, vagy a régi Chieftec) házakhoz közelített
Tudom, ezért is írtam, hogy nekem ez a formavilág sajnos még mindig bazári, nálam főleg a felső fülszerű vackok verik ki a biztosítékot, persze van akinek ez bejön.
Nem mondom, hogy ezt választanám, de megértem azt, aki e mellett teszi le a voksát.
Én a 350 EUR-os árcédula mellett már nem, de hát ez van
-
kenwood
veterán
válasz Komplikato #15 üzenetére
a cosmos ii nemreg ment le 120 ala 130-140 ezres zonabol
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Vaskobak
csendes tag
Aki ilyen házat vesz az tudja mi az az etalon COSMOS II 25th Anniversary kinézetre is pofás lett.
És mint tudjuk a minőségnek ára van lehet van olcsobb de szebb aligha,aki élőbe láta atol mást nem lehetett hallani mint az ta ....k...va.[ Szerkesztve ]
Vaskobak
-
TechRobot
aktív tag
Hmm szerintetek ezekhez hol ehet kapni üveg vagy plexi oldal panel értelmes áron?
Dikk egy százas...
-
veterán
Szepnek szep, de en tovabbra is nagyon kevesnek erzem azt az 1db 20cm befujo ventit (amit raadasul eltakar a HDD keret ) .
Ha ingyen adnak elfogadnam persze , de eladasra ,sajat alkatreszeimet biztos nem foznem meg benne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest