Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • tecsu

  addikt

  válasz QwErTy42 #1 üzenetére

  Az említett megfigyelő és lehallgatókészülékeket általában szabad vásárolni (és magánúton eladni), tulajdonolni és bizonyos feltételek mellett használni is Magyarországon. A törvény a használatát szigorúan szabályozza ill. olyan eszközt tilt vásárolni (és magánúton eladni), tulajdonolni és használni, ami speciálisan ezen eszközök zavarására, detektálására szolgál.
  Ezenfelül különféle besorolások vannak, pl. engedélyhez kötött a kiemelkedő minőségű, hadászati célra gyártott berendezés alkalmazása, forgalmazása.
  Otthon összeszerelni, hobbiból készíteni szabad ilyet is, vásárolni nem.

  Egy húsz eurós tollkamera jogilag kb. gyerekjáték kategóra, az ezzel készült felvételeknek általában még bizonyítóereje sem lenne/lehetne.
  A mobilokat is el lehet rejteni, a hangjukat levenni illetve fényképezőgépekhez lehet olyan objektívkiegészítőket venni, ami tükörrel, "oldalt" rögzíti a képet.
  No meg lehet venni elég sok helyen komolyabb tollkamerákat, konnektorba rejthető lehallgatót többszáz euróért is - azok gondolom már tudnak valamit - Magyarországon még mindig legálisan vásárolva.

  https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés