Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- [Re:] 75 Hz-es AOC monitorok általános felhasználásra
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen CPU hűtőt vegyek?
- [Re:] Leleplezte a Radeon RX 6700 XT-t az AMD
- Napelem
- Azonnali fotós kérdések órája
Hozzászólok Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
ez nem windows függő hanem driverfüggő. azt tudsz állítani amit a driver megenged, az ms-nek ehhez nem sok köze van.
találkoztam már olyannal, hogy ahány jack volt a gépen annyit tudtam úgy paraméterezni ahogy akartam (megmondam neki, hogy a mikrofon mostantól line in, a line in audio out az audio out pedig mikrofon, továbbá az előlapi mikrofon szimultán szól a hátlapi line innel mint audio)
meg láttam olyat is hogy kb. azt lehetett definiálni hogy mono vagy sztereo.
-
7
addikt
Ajánlok még mellé Voicemeeter Bananat, azzal tetszőlegesen variálhatod, hogy melyik channelre mit outputolsz.
Én pl. arra használom, hogy játékok streamelésekor ne hallatszódjon be a voicechat, ha nem akarom.
-
erer1000
őstag
volt nekem egy elég olcsó am2+ lapom ami szintén tudta azt hogy melyik jack mi legyen.
mostani VIA hangkártya alapból nem ilyen bőkezű, de nem zavar nagyon ez a hiányM5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
-
enginev3.0
félisten
G35 csatlakozója nehezen fér bele
Nekünk egy hangforrás kell, a film
Mondjuk kicsit aggasztó latencykről olvasni, remélem nem fog késni egyiken se a hang vagy ilyesmi
És anyagilag úgy megvagyunk viselve, hogy még lábazatot se tuttunk csináni, mer nincs mibül ll Nem jó, de nem is tragikus ll Logitech <3 ll Oneplus 7 Pro Blue ll WD 4/6/8/10TB HDD-k , SSD-k eladók!
-
Mokó
aktív tag
Külön kell élni,sajnos tudom miről beszélsz "hang" ügyben
szerk;már "ősöktől" külön
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
válasz
enginev3.0 #5 üzenetére
Ohh. Nem is neztem, hogy nem 3,5-es csatija van.
-
enginev3.0
félisten
-
Mokó
aktív tag
válasz
enginev3.0 #8 üzenetére
Nyilván,teljesen érthető.Nálunk is csak félig van kivitelezve,és ahogy mondod 5 éves terv.
-
enginev3.0
félisten
Igazából remélem 4. Most kötöm a második lakástakarékom 4 évre, és 4 év múlva lejár a már meglévő, így lesz némi kezdőtőke, hogy majd HITELBŐL tudjak venni valamit
És anyagilag úgy megvagyunk viselve, hogy még lábazatot se tuttunk csináni, mer nincs mibül ll Nem jó, de nem is tragikus ll Logitech <3 ll Oneplus 7 Pro Blue ll WD 4/6/8/10TB HDD-k , SSD-k eladók!
-
Mokó
aktív tag
válasz
enginev3.0 #10 üzenetére
Életemben először én is hitelt kell felvegyek majd e célra,amit nagyon nem akarok.Viszont másrészről úgy vagyok vele,a nyugalom-békesség igazából megfizethetetlen.
-
Mokó
aktív tag
válasz
enginev3.0 #12 üzenetére
hát tényleg
-
nonsen5e
addikt
Ahogy már mondták, driver függő, de ha minden extra (dedikált hangkártya) nélkül használod a gépet, akkor a Realtek vezérlőpanelben meg lehet oldani, csak valami istentelen el van rejtve az a pár opció amit be kell hozzá pipálgatni.
「今が最高」
-
DeFranco
nagyúr
válasz
enginev3.0 #15 üzenetére
ja akkor értem szaravindóz mert nincs beépített klónozás usb-s hangkártyás perifériáról alaplapi jobbágy jackre
-
Én találtam a windowsban erre beépített megoldást is ahol a két hangforrás mindig szinkronban marad. Nekem egy asztali hangfal és egy USB fejhallgató esetén tökéletesen működik.
Mind a kettő egyszerre szól, és ha kell a hangfalat kapcsolom ki-be. A fejhallgató meg folyton szól, de ez bekapcsolt hangfalnál nyilván nem gond.És végül itt a megoldás.
-
Iginotus
őstag
És olyat, hogy lehet csinálni, hogy ha az alkalmazás nem támogatja a hangkimenet változtatást, de én változtatni akarom?
Witcher és online TV mindkettő vagy csak a fülhallgatón szól vagy csak a hangszóírókon.
online tv szóljon a hangszórókból
Witcher fülesen.Diablonál alkalmazáson belül is tudom változtatni hogy hol szóljon azzal működik rendesen.
Plug and Pray... :)
-
GhostManch
friss újonc
Valakinek más meg oldás?
[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
- Új Lenovo C340-14IML x360 Érintős Ultrabook Tab 14” -30% Bivaly i5-10210U 8GB 512GB SSD FULLHD IPS
- Cyberpunk 2077 PC eladó,részletek a leírásban!
- Kingston HyperX FURY 8GB DDR3 1866MHz HX318C10FB/8
- Crucial 16GB DDR4 2666MHz CT2K16G4SFRA266 - MacMini 2018 memória
- Laptop memória HyperX Impact 8GB / Crucial Ballistix 16GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT
Város: Budapest
Cég: Green Tech Innováció Zrt.
Város: Szombathely