Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMIX
addikt
-
törölt tag
Amit néztem Intel i5 proci, 65W TDP, NV GTX970 mint közepes kártya 140W- hirtelen már kétszáz felett vagyunk. Plusz a sallang, a 250 Wattos táp eléggé kicentizettnek tűnik. S azért szerintem nem az átlag terhelésre kel tápot illeszteni.
#7 zetor2000: Filmet nézni mondjuk? Vagy sorozatot? Azért, mert te nem használod, más miért ne tehetné?
-
MMIX
addikt
"SFX-to-ATX compatible installation
Handy SFX-to-ATX PSU adapter bracket is included for installation in ATX or Micro-ATX chassis* "Tartozék, adnak a táphoz lemezt is. (nincs a csomagolásban, ha valaki kiszedi)
-
Lacccca87
addikt
Hol lehet ellenőriztetni? ( anno HWSW-n ismertem táp-szag-értőt didiman személyében de ő már nem vállal) VX450-em kezd korosodni valamikor 2009-2010 be vettem de még mindig csendesen teszi a dolgát
és még van rá min 4 év gyártói gari is
Szívesen kiszedném egy átvizsgálás erelyéig ha ilyen viszem hozom kategória órán belül. 1-2e megér részemről.
-
M107
addikt
Nekem 2 régi tápom van lassan 5 éves mindkettő.
cifi CTG 500 80
FSP aurum 550WNemrég lett ellenőrizve mindkettő. Még 3-4 évig jó lehet.
Azért lett aláhúzva : mert bármi történhet
-
-=MrLF=-
senior tag
Az ATX átalakító lemezt remélem nem hagyják ki a csomagolásból!
-
R9DEON
senior tag
Pont arról van szó hogy nem akarják látni a fogyasztók igényeit, persze egy 400W 92% hatásfokú tápot lényegesen nehezebb gyártani mint 650W társát és ugye a nyereség sem annyi rajta.
+1.fuvi
A tápok 60% -ban 35-50% teljesítményen vannak hajtva, vagyis egy 400W táp általában az 50-250W tartományban mozog.
-
Chp
őstag
550 és 650W-os tápegységek. Szép volt, Enermax! 1000W-os mikor jön?
Szerk.: "Reagálva az igényekre"
Höh, ja! Ha reagálnának az igényekre, akkor kiadnának egy klassz kis 250-300W-os SFX tápot, mert egy közép kategóriás dVGA és processzor kombó általában nem fogyaszt többet 200W-nál. Nyilván nem nehéz fölé menni, de az már egy másik kategória. Sok ember - köztük én is - az alacsony fogyasztás/halk üzem fetisht gyakoroljuk, nem hiszem el, hogy hosszó hónapok óta nem látok 450W alatti minőségi tápegységet mérettől függetlenül, egyik gyártótól sem.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Reagálva az igényekre, az Enermax két SFX tápegységet is bemutatott.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest