Hirdetés

2019. augusztus 23., péntek

Hozzászólások

(#43) hallador válasza bambano (#12) üzenetére


hallador
(addikt)

Ekkora méretben évekre előre terveznek. Ha értelmes a cég. Vannak kivételek mint a telefoniparban a HTC, de még a HTC is legalább 5 évig üzemelt anélkül, hogy interakció mentesek lettek.

Azért ezek a cégek szerencsére nem tekintélyelvű senkiházik gyülekezete irányítja, akik épp arra hajlanak, ahonnan lopni tudnak, ekkor van az, hogy egy-két hónapra gondolkodnak előre, mert akkor onnan jön éppen a nafta.

Ismerve a SuperMicro történelmét, meg azt hol vannak/voltak benn sok mindent el lehet mondani de a rövidlátóság nem nagyon van köztük. Szerencsére nem EU-s pénzekből költekeznek "felelősség" teljesen, hanem ha nem úgy teljesítenek ahogyan kell akkor mennek a levesbe. Ehhez kell az ITIL egy jobb gazdasági terv azon felül, hogy én vagyok a főnök, ezért azt csinálod amit mondok még akkor is ha hülyeség... Vagy pipipapi megvett egy integrátort ezért akkor is HPE-t tolunk, ha a másik 9 cég jobb ajánlatot tett, mert mi jól jártunk az adófizetők meg amúgy is fizetik.

Olyan cégek vannak az ügyfeleik között mint az Apple, Amazon, VMware, vagy több kanadai iparvállalat, ezekre azért lehet számítani, valamint nem úgy működnek szerencsére, mint amit fent leírtam.

Ha ezek a cégek ki is vezetik a SuperMicro-t, akkor is legalább fél - 1 év ameddig ezt ki tudják cserélni, nem fogják, mert a SuperMicro képes HP, Dell minőséget gyártani, 2/3 áron. Nagy tételben 1/3 áron.

Abban még igazad is lenne, hogy vannak olyan cégek akik meg tudnának fogni a SuperMicro-t például az Inspur, Lenovo, vagy a Huawei csak ezek inkább a kínai piacon erősek, illetve Távol-Keleten, Illetve a rendkívül ár-érzékeny piacokon, mint Kelet-Európa, Oroszország, persze csak akkor, ha épp nem szól bele a Kelet-Európai találékonyság izé korrupció...

Én sem bíznék az Inspur-ban vagy a Huawei-ben nem, hogy szerver telefon szinten sem.

[ Szerkesztve ]

[ Debian Stretch; Linux Mint Cinnamon, Ubuntu 19.04; Fedora 30]

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.