Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
És még nem írtak az alacsony kategóriás procikról, gondolom a Celeron - Pentium vonal is le lesz váltva szépen lassan, abban van a nagy pénz
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Paul119
addikt
byebye i7 2630qm, majd ha jönnek a notikba szánt verziók is,mondjuk megnézném mit megy majd egy gtx650m mellett
[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
hokuszla
senior tag
Most már csak kivárom, amíg a 2500 30 alá megy.
Haj rá ivy!10600k 16GB 1660s 5TB
-
Puma K
nagyúr
"ii7-3770S (4 mag) 3,1/3,9 GHz HT van 65 W TDP"
Ez a legszimpatikusabb számomra
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
berVi
senior tag
Mar csak az nem vilagos, hogy miert vennek ilyet trinity helyett, azon kivul, hogy zintel logo van rajta zinteles arcedulaval.
-
pilu85
őstag
2 magosított sempron 140+ ról érdemes iylenre váltani??? érezhető lenne a különbség??? lesz vagy fél év mire beállnak az áraik a normális szintre itthon is. :S :S :S
[ Szerkesztve ]
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
Pyro05
tag
A "T"-s procik közül korábban 5 neve merült fel (1db i7, 2db i5, 2db i3), de az intel honlapjára csak 2 került (i7-3770T és i5-3570T). Gondolom az i5-3470T azért nincs még kint a honlapon, mert a szintén 2 magos i3-asokkal együtt fog csak érkezni később.
Kérdés, hogy az i5-3570T lemarad a mostani listáról és az intel időben rakta ki a honlapjára, vagy ez a megoldás is csak később érkezik és véletlen került ki a honlapra? Ha lemarad milyen áron várható?[ Szerkesztve ]
War. War never changes.
-
tacsk0
aktív tag
Hello All!
Asszem ez "i7-3920XM" csak az Alienware-es laptopokban lesz lathato
-
pilu85
őstag
3570k húzható lesz egy z68ban??? de basszus iylet vesz valaki mikor kell lecserélnie??? 8 év múlva??? ájj de elhagyta a szoftvert a hardvert. megeszi reggelire a szoftvereket még a 2500k sandy is
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
Pyro05
tag
Az intel honlapján azt írják, hogy a "75"-ös és "77"-es chipsetek készültek az Ivy alá és sok model csak azokkal megy, de van olyan is, aminek a "61", "67", "68" is megteszi.
War. War never changes.
-
pilu85
őstag
z68 chpset-ű alaplapban fognak menni???
-
Jester01
veterán
"Ugyan a VT-d technológia sokak szemében lényegtelen, elsődlegesen a szerverekbe használt szolgáltatást jelent, a valóság azonban ennél sokkal bonyolultabb. A Waimea Bay platformot a vállalat lényegében a sok pénzt költő játékosoknak szánja, és az új generációs grafikus processzorok esetében az I/O virtualizáció hiánya komoly érvágás lehet. Az AMD új GCN architektúráját ez a probléma nem érinti, így az erre épülő Radeonok képesek közvetlenül elérni az x86 virtuális memóriát, de az NVIDIA számára az ehhez szükséges licenc hiányzik, vagyis a Kepler GPU-k esetben az egyetlen opció az x86 virtuális memória elérésére az Intel VT-d, illetve az AMD IOMMU technológiákon keresztüli I/O virtualizáció." (forrás)
Jester
-
fatallerror
addikt
3570k review akit érdekel
don't tell me what i can't do!
-
TGWH
őstag
Nem baj, a ma hozzászólók jelentős többsége le akarja cserélni sb-t ib-re Hagyd rájuk, ha van pénzük, arra költik amire akarják, max a proci nem fogja utolérni a memóriát
Minden esetre az e-péniszek dagadnak rendesen a két ivy-s hír fórumánSzeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
MrSealRD
veterán
Megpróbálok rövid lenni. Laptopom van. A típus választást és sok egyéb mást is eléggé megnehezítette, hogy az Intel már a Core óta ilyen ostoba kiveszem-beteszem játékot játszik...
Rendszeresen használok virtualizált környezetet, több célból is. A terveim közt szerepelnek újabbak is...Hidd el elég kellemetlen mikor egy gépen közli veled a vmware, hogy bocs de vegyél egy másikat mert ez lósz@rt sem támogat...(#27) arty: Így van sajnos.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
banhammer
veterán
Azt hiszem még várok a Core i7-2500 cserével.
Addig csak csorgatom a nyálam.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Graphics
Jómunkásember
Nem hiszem ,hogy fogsz néhány gépet virtuálisan futtatni, és szerverszinten használni , ha tévedek bocsi
A Xeon-okban jól mutat a virtualizáció, asztaliban nincs lényeges előnye/hátránya, szerintem
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
MrSealRD
veterán
Jogos, nem fogalmaztam pontosan. Szóval VT csomag része úgy összességében. Nem értem kivétel okát továbbra sem...Ennyi erővel kivehették volna az összesből hiszen ezek úgyse mennek server-be...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Graphics
Jómunkásember
Jöhet 2500k-kat meg dobáljátok ide olcsón
-
MrSealRD
veterán
Nem értem, hogy a K-s procikból miért herélik a virtualizációs képességet. Nem hiszem, hogy erre van logikus magyarázatuk.
A mobil platformra meg csak i7-eket löktek..de azok is milyenek...többnyire 35-45W...Úgy lenne érdekes ez a 4core+Igp, hogy 25-35W-os kerettel adják ki...
Ja biztos jön majd i5 is meg i3 is...
[ Szerkesztve ]
-
XtremLor
őstag
Vegre erre regota varunk, a kovetkezo hetekben kiderul mit is tudnak valojaban.
A 3570K-ra beneveznek en is szivesen"Legen...Wait for it...Dary"
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz Black Dragon #7 üzenetére
Azokba szerintem más processzorok kerülnek, legalábbis a többségükbe. Az Airbe biztos csak alacsonyabb fogyasztású 2 magos procik mennek amik csak később érkeznek.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
boeing
őstag
Na végre már,lesz mit bele raknom a Z77-be.
-
Jim-Y
veterán
válasz djculture #11 üzenetére
Én úgy látom, hogy az Ivy Bridge a mobil, és a HTPC szegmens platformja lesz, kisebb fogyasztás, valamivel erősebb IGP, és javított HD Graphics miatt... én éppen olyan helyzetben vagyok, hogy nekem majd meg is érheti váltani H61/i3-2100 -ról H77+i3 Ivy-re.
[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
Ha most újítanék, i5-3570K-t vennék.
-
kiiso
tag
Az Airbe és 13"-os Pro-ban szánt alacsonyabb fogyasztású procik csak később, nyáron jönnek, úgyhogy azok még nem.
-
djculture
félisten
Nem sok értelme lesz ezeknek a prociknak se, ha beindul a vga használata mindenben.
Most hogy írtátok megnéztem ez az új opencl winzip progit, tényleg gyorsabb vga-n.[ Szerkesztve ]
-
TGWH
őstag
Kérdés, hogy a legkisebb i5-ös ára mikor megy le a kezdeti 55 ezer forintról jó lenne, ha ez csak egy elsőre kiírt ár lenne, láttunk már ilyet, ahol pár napon belül, ahogy több boltba is eljutott, hirtelen lement 5-8 ezer forinttal az újdonság ára 45 ezer körül már jó lenne. 52-ért az eggyel nagyobb, de szép is lenne
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
radi8tor
MODERÁTOR
i7-3770K jól tuningolható, best buy!
⭐ Stella
-
Zodicus
senior tag
Ha jól értem, akkor nem.
-
Black Dragon
addikt
Akkor 1-2-3 héten belül frissülnek a Macbook Air/Pro szériák is.
Ui: Jól sikerültek az Ivy-k, de lehet most hülyeséget fogok kérdezni, P77 vagy P67-es lapok nem lesznek, csak Z77?
-
Máté94
addikt
Egy i7-3770T de jó is lenne...
-
Zodicus
senior tag
Sztem ez a sorozat kimarad az életemből. az Ivy után mi várható?
-
lezlie74
csendes tag
Sandy Bridge proci árak???
-
T_Stark
őstag
Az alsó táblázatban el van írva az IGP, HD Graphics 3000 van 4000 helyett.
Már javítva[ Szerkesztve ]
-
Déta
tag
3770K...
Ez szerelem lesz első látásra...Írtam egy alkalmazást magyar nyelven: http://logout.hu/bejegyzes/deta/egy_hasznos_alkalmazas_tolem_nektek_sok_szeretette/hsz_1-50.html
-
fatallerror
addikt
3570est nem tudjátok h mikor tudjátok tesztelni? (szép kérdés : D)
don't tell me what i can't do!
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Androidos tablet topic
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Milyen SSD-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Assetto Corsa
- Gmail
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS notebook topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...