- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Mindenben erősít az egyszerű AI tartalomgenerálást biztosító Amuse 3.0
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
atees
őstag
Sziasztok!
olyan problémám van ezzel a videokártyával, hogy most vettem és minden frankón működik, Battlefield 3 simán megy, de megnyitok egy böngészőt akármelyiket elkezd villogni a képernyő ugrál, becsíkozik. Legfrissebb a drivere, bármi mást csinálok simán jó a kép. Most kivettem a videokártyát alaplapiról jó a kép. Elképzelhető, hogy a kártyával van probléma?
Alaplap: [link]
8Gb ram, I5 proci. -
driftstar
csendes tag
dobjatok már egy videókártya összehasonlitó oldalt, játékok alapján. 2 napja találtam egyet de most nem lelem
-
parkr
őstag
AMD HD7770 Review
csalódtam, bár ez még a referencia, kívancsi vagyok a többiek mennyivel tudnak majd jobbat kiadni -
Ricardo128
senior tag
-
Petyyyyy
addikt
HD 7770 DC TOP 1120MHz
-
x_o_n
veterán
tulajdonképpen mikor lesz kapható 7770 és társai?mert kint csak a csúcs dög van 185-195k agyfagyasztó áron...
-
Misy
tag
jó kis karinak ígérkezik
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #241 üzenetére
oké, 11. Lantanier Road, Victoria, Seychelles.
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #239 üzenetére
amúgy meg eléggé durva árakon mennek. amúgy köcce, GTX560 (sima is megteszi) jöhet.
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #237 üzenetére
"Radeonokkal mindíg várni kell X hónapot, hogy szoftveresen is "beérjenek""
ha egyáltalán ebben az évezredben megérik. tök jó a jó hardver, csak épp használni nem tudjuk.
mert az még LOL, hogy OpenGL-ben lófüle a teljesítmény és fagyni is képes.
-
Zso2
őstag
Tudod,ma puding próbája az evésnél válik el... Várjuk meg azt a wint és a játékteszteket, ez most kb olyan ,hogy 100 tesztből kiszedek 1-et ami valamit bizonyít.Amúgy,ha roszmáju akarok lenni,azt mondanám van honnan gyorsulnia a Bullnak,mert nem hozta azt a szintet amit kellett volna..
-
FeRRaR1
őstag
válasz
- = Zk = - #232 üzenetére
Pacsi fent, pacsi lent, de ne offoljunk
-
FeRRaR1
őstag
válasz
hahakocka #228 üzenetére
Ez nem egyszerű. Egyfelől biztosat nem lehet még mondani, másrészt várni sem mindig éri meg mert mindig jön új és jobb, de ebben az esetben megvárnám a teszteket legalább, mert ha jó, tudsz venni egy jobb kártyát, ha nem tetszik, akkor olcsóbban tudsz venni 6850-et.
A bulldozerek gyorsulnak valamennyit Win 8 alatt ezt olyan 10-15% ra teszik.
A tápod meg bőven elég, ha nem tuningolsz.
-
hahakocka
őstag
Üdv mindenkinek.
Tavasszal akarok új VGA-t venni most már kezd öregedni a HD 4850. 6850-6870 vagy 7850-7870 et lesz érdemes venni? Kérdés a kisebb csíkszélességű 7800-es széria olcsóbb lesz e emiatt és kevesebbet is fogyaszt e majd és a teljesítményük eléri e majd a 6950-6970-ét?
Procinál nem tudom mit vegyek maradnék az olcsóbb AMD-nél mert sajna mos nincs annyi pénzecske rá újfent. AMD Phenom 9950BE van most de ez azért nem az igazi már.
- AMD PHENOM II X4 965/3400 mhz BLACK EDITION olyan 37 ezerért kb.
- Vagy ha lesz jó áron új Bulldozer tavasszal. Bulldozer most akkor a távoli jövőben lesz csak jó vagy nem érdemes megvenni egyáltalán sem ebben az évben se?
Akkor AM2+ os alaplap helyett gondolom AM3-as kell majd . Én maradnék a Gigabytenál ott van 17 ezer körül alaplap ami jó valamely új procihoz majd? Annó ennyiért vettem Gigabyteosat 3 éve s ma is szuper. Akkor gondolom majd DDR3-as ram is kell bele 8 gigát már 10 ezerért is látni Kingstonost ami most is van nálam 4 giga DDR2.Melyik a jobb választás a proci és VGA-nál ramnál alapnál ?
S elég e egy Chieftec 450 wattos táp a HD 6800-7800 szériához AMD procaval (amik úgy láttam ugyanannyit esznek mint a Phenom 1 9950BE ami most van) ami igaz már lassan 3 éves.Köszi előre is a válaszokat.
-
gyiku
nagyúr
mikor jonnek ezek? ill ces rajton kiderul az egesz 7xxx lineup?
-
hallari
tag
Nagyon jó az ára. Feltéve, hogy a határon innen is megmarad.
-
válasz
- = Zk = - #220 üzenetére
Ja, hogy ez?
Erre viszont felesleges várni, hisz ennél még egy 6850 is jobb picivel, az meg beszerezhető jó áron.
-
dergander
addikt
válasz
- = Zk = - #220 üzenetére
én várok valami 7830 vagy hasonló butított de 256biten kegyegő kártyát,a 128 bit nem nagyon torelálja a 8xélsimítást
-
- = Zk = -
félisten
válasz
antikomcsi #219 üzenetére
7770-nek néz ki!....
nekem mindegy, csak vigye FHD-ban a BF3 multit. ha nem hát, marad a 6950 (ha találok).... mivel 7970/7950 nem igazán az én brifkómnak van árazva idehaza.... -
válasz
- = Zk = - #218 üzenetére
És mi lesz az?
-
- = Zk = -
félisten
mögvagyon az 5770-em utóda
...
-
Zoo123
senior tag
-
Ricco_hun
senior tag
HD5830 teljesítmény (na jó, a HD5830 és a HD6850 közötti) 40-45 ezer HUF-ért, amikor a HD5830 Xtreme-et 25k-ért vettem?
-
Komplikato
veterán
Minden tiszteletem az új terméké, de majd akkor cserélem le az igen csak jó vétel Hd5830-at, ha 150-200 dollár közötti áron, már ha lesz rá annyim, kapok egy a HD6950-nél legalább 2x gyorsabbat. Én bitros nem cserélgetnék minimális gyorsulásért még új architektúrára sem.
Sőt.
Van egy elvem proci, alaplap, VGA témában. Mindenből csak páros generációt érdemes venni. LX vs BX, i845 vs i865, TNT1 vs TNT2, GF1 vs GF2, Phenom1 vs Phenom2, Willamete vs Northwood, Radeon256 vs Radeon 8500 és így tovább.
Tehát majd finomított HD8xxx-re átállunk, de csak jópénzért. -
dergander
addikt
válasz
Kean_Sorbo #190 üzenetére
Persze hogy nem minden a GPU sebesség F1 2011 majd 7 FPS-t nyertem a húzással,végülis cod 2 a lényeg
-
nyunyu
félisten
válasz
KillBorn #199 üzenetére
Sztem ez a kategória már lecsúszott a belépő szintre
Dehogy csuszott le, inkabb a csucs kategoria szallt el, de durvan.
5-6 eve 85-90k-ert kaptal egy csucs VGAt. (~7900GTX-8800GTX/1950XTX-2900XT)Most?
Ugyanannyi USDert vannak a legnagyobb 1 GPUs kartyak (580Ti/5870), de azota mar lehet kapni 2 GPUval szerelt szornyeket is... -
KillBorn
senior tag
Sztem ez a kategória már lecsúszott a belépő szintre. Azért a 6450/gf520 kb. olyan hogy azok csak vannak, hogy legyen a gépben valami. Mondjuk én játékos szemmel nézem a "belépő szintet".
Úgy gondoltam, hogy a 7800, meg a 7900-es sorozat telejsítménye mellett ez a HD7700 a közel 6850-es teljesítményével, mármint a másik 2-höz képest már kiszorul a középkategóriából szerintem.
Nemmondom, hogy ez olyan rossz lesz, annyira nem találták el mint az 5770-et. Míg az HD5800 felső kategória volt annakidején, addig már a HD7800 közép lesz,és emiatt a 7770 is lejebb csúszik.
De ha jó ára lesz kicsit később, fogyni is fog, csak nem lesz mégsem olyan "népkártyás"(árához képest jó gyors). -
nyunyu
félisten
válasz
KillBorn #173 üzenetére
Azért a HD7770 bélpő szintű videókártya lesz
Ez mar inkabb a kozepkategoria alja.
Belepo szint az a Radeon 6450, vagy Gef 520.7770 ara sem kulonosebben jo, mivel az USAban jelenleg 120USD korul osztogatjak az 1 zsigas 6770-eket (akcios kuponnal mar 100-ert is van...), 150USD korul a 6850-eket.
-
válasz
leonejoci2 #196 üzenetére
PCI-E 3.0 aztán nagyon fontos
főleg a 7770 nek -
leonejoci2
tag
Nohát....nem lesz ez rossz.
PCI-E 3.0 -
Kean_Sorbo
őstag
-
Melyiknek van több értelme: 2GB+128bit 7770-en vagy ez http://prohardver.hu/hir/inno_3d_geforce_gt_430_4_gb_memoriaval.html
-
dergander
addikt
bocs a dupláért de valaki nemtudja mi az a "Southern Islands generáció technológiai"?
-
dergander
addikt
válasz
Kean_Sorbo #186 üzenetére
Sapphire 6770 van órajele 1GHz a Ram pedig 5200 Fut és hasonló teljesítményt ad mint itt,persze ez 28nanos ami azt jelenti hogy egy 1200GPU orajelet elbir akkor viszont odaver a 6850nek
-
Kean_Sorbo
őstag
Szerintem az 5770,(6770) a cikk alapján a 7770-nel szinte ugyanazon a szinten lesz. A különbség egy kézen megszámolható FPS. Egyszerűen nem értem.
Az 58xx meg párban gyorsabb a neki megfelelő 6-os kártyánál. Felfoghatatlan.
Tényleg az 58xx-as sorozat volt eddig a legjobb vétel. Ezek után kíváncsi leszek a 78-as sorozatra, talán majd utoléri az 58-asokat.
-
adler741
tag
illetve vegyél uj kártyát mert nem fut rajta
-
adler741
tag
Ha esetleg 2013-ban ki is jön az uj konzol arra még várhatsz mikorra jön ki rá egy normális büdös játék.Pc re jobb hijján kidobnak egy béta verziot hagy szaggasson.
-
KillBorn
senior tag
Azért a HD7770 bélpő szintű videókártya lesz...mint a HD6670/6750 most...szal sokat ne várjatok tőle... aki "a HD5770 a 4890 helyére" szintű fejlődésre számít az rossz kategóriában nézelődik...(Sztem most a HD7850-et szánják annak ami annó a 5770 volt...)
-
kariad
senior tag
Nagyon ígéretes Példány!
-
nyunyu
félisten
Haaaat, eleg gyengek ezek az ePenisMark eredmenyek.
06-ban alig 10%-kal lassabb a kartyam, 11 valamiert kiakadt, de talaltam egy regebbi 11 eredmenyemet, abban valamivel gyorsabb volt a kartyam, igaz akkor nem alaporajelen volt merve, hanem +30%-kal tuningolva.
Szoval nagyjabol 10-15%-kal gyorsabb csak a 7770 alaporajelen, mint a 192bites memoriabuszos GTX460 768MB, egyaltalan nem erdemes ra cserelni.
Plane, hogy a mostani USD arfolyammal az uj kartya is legalabb annyi lesz, ha nem tobb, mint amennyiert 1.5 eve vettem a GTX460-at. (ujonnan volt 36k)(Bakker, Physics tesztben ennyire agyonveri az i5 a Phenom II-t? Nagyon durva
)
-
DeckardCain
senior tag
Jó és mikor jönnek a next gen konzolok? (2012 vége? vagy 2013) Addig meg hajamra kenhettem a GCN-t, meg az egész kócerájt...
Majd ha lesz valami értelmes nem a jelenlegi szériából átportolt szutyok, akkor cserélem le a jelenlegi kártyám.
A tényeken nem változtat ez így akkor is sok 149$-ért...
-
juzer78
tag
válasz
DeckardCain #136 üzenetére
Azért azt ne feledjük el, hogy úgy néz ki a dolog, hogy az össze következő generációs konzol GPU AMD féle lesz! Sanszosan GCN!
-
DIESELPOWER
aktív tag
Miért nem gyártanak inkább made in japan kártyákat
-
bmollszeptim
aktív tag
A 7770 lesz azt hiszem a következő kártyám,ha ilyen jó áron lesz.
-
Kean_Sorbo
őstag
A 6770-es a sorszámozása miatt a vicc kategória (nekem is ez van).
Nem szoktam tesztelgetni, de most ezekkel a beállításokkal, megnéztem a kártyámat. Hát a Mark06-ban jobb eredményeket kaptam, a Mark11-ben elmaradt kemény 10 százalékkal. Akárhogyan számolom, olyan játékoknál aminél kevés a 6770-nel az FPS, ezzel is kevés lesz. Az a +2 vagy 3 FPS nem segít ezen. Sajnos így a x770-es sorozat továbbra is nagy melléfogás. Bizony nagyon igaza van itt az 58xx-as tábornak.
-
adler741
tag
aram01 -nél
-
adler741
tag
Ott a pont
-
nuke7
veterán
6950-et mire érdemes cserélni..?
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
DIESELPOWER #126 üzenetére
Csak a cikkben 4,5ghz-rõl volt szó, nem 5,5ghz-rõl, nekem nem kell táblázat fejben is kitudom számolni egy kari memsávszélességét.
-
Remus389
veterán
en pl kimaradtam abbol az akciobol, talan penzhiany, talan kedv miatt(jo volt meg a 4850 1280-ra)
viszont augusztusban vettem 33k-ert 1 honapos hasznalt asus directcu-t(ami ujonnan volt 34K a garipapir szerint)
tehat kesobb is ki lehetett fogni
gyengebb teljesitmeny es magasabb ar, jellemzi a 7770-est
ami mellette szol a 7770-nek az a fogyasztas(nem erdekel engem, nepamitasnak tartom, fillerekrol van szo), illetve a jobb driverek(szerintem ez is megkerulheto kis forumozassal)
marad az olcso es eros 5850
-
Remus389
veterán
erdekes hogy iden(tavaly), jo 2011 aprilisaban jott ki a Sapphire a tunningos hutovel ellatott 5850-esevel, 30K-ert!
es ez attol 15%-kal gyengebb, a meg ki sem jott uj nepkartya raadasul magas aron
tunningjat nem tudjuk(5850 eseten + 15% alaporajelen, +30% tunningtartalekkal)
kinek eri ez meg? legjobb esetben is hozza az 5850-est amit ketlek, magasabb aron
ez nepkartya?
-
hibavissza
veterán
válasz
csucsbicep #143 üzenetére
nekem elég lenne az 5830/50 xtremek kora is
azt hiszem az 5830-asom haláláig elkísér engem. -
csucsbicep
nagyúr
válasz
hibavissza #142 üzenetére
Sajnos nem a 4850-ek korában élünk már...
-
hibavissza
veterán
gyááá, 149 dollár és ez az ócsó
-
DeckardCain
senior tag
GCN architekturat a 6 eves konzolok PC portjai korszakaban meg lehuzhatjak a WC-n, a DX11.1-el egyutt.
Mostanában egyre többször fordul meg a fejemben az a kérdés, hogy vajon érdemes-e pénzt ölnöm ebbe az egészbe?? Eljutottam oda, hogy NEM...
Ezért a kártyáért se adnék többet mint 120 dollár. Tudom szűkül a piac, meg nem szeretetszolgálat az AMD. De sok f*s konzol port miatt nem érdekel.
Akkor fogok röhögni, hogy a sokak által várt csoda 7850-nél is hasonló lesz a helyzet..
-
-
rocket
nagyúr
Ebbol sehogy nem lesz nepkartya 150$-ert, akorul kapni mar most a HD6850 1GB-os kartyakat.
128bit kinyirja ezt a kartyat, lehet a semmitmondo szinetikus benchmarkokban a HD6850 nyakan van, de jatekok alatt szurokkel sehol nem lesz.
GCN architekturat a 6 eves konzolok PC portjai korszakaban meg lehuzhatjak a WC-n, a DX11.1-el egyutt.Ugyanaz lesz a helyzet mint szokott lenni, a kifuto kartyat erdemesebb lesz megvenni mert a kisebb fogyasztason kivul semmi nem szol majd a 128bit-es csoda kartya mellett, ha szerencseje van az AMD-nek nem tart sokaig a HD6850 raktar keszlet, ha nincs akkor pech.
2GB memoria total felesleges erre a kartyara, nem vagyok benne biztos a 150$-os retail kartyak 2GB memoriaval jonnek majd, inkabb 1GB a valoszinubb. -
DiceBlade
aktív tag
hát nem tudom eldönteni hogy érdemes-e erre várni vagy jobban járok egy GTX460-al/HD6850-el.. szerintetek?
-
DIESELPOWER
aktív tag
válasz
Robi BALBOA #106 üzenetére
-
keIdor
titán
válasz
fatallerror #123 üzenetére
Ez se kevés, csak hajt a kíváncsiság. Meg ez már 3 éves, kiszolgált, kell valami új már. 3700K ha viszi alapfeszen a 4.5GHz-et, akkor 77W körül fogyaszt majd, ez meg 3.8-on is megeszi a 130W-at lazán. (nem spórolni akarok a számlán, félreértés ne essék, csak kezd elavulni már ez)
A VGA-t még nem tudom cserélem-e, az áraktól függ.
-
Löncsi
őstag
válasz
darkarthur #118 üzenetére
Kapsz majd egy jó-nagy NYÁK-ot, és a GPU helyén csak pedálok lesznek, amit lábbal kell majd hajtani, álá Frédi-mobil.
-
keIdor
titán
Egész jó, kérdés milyen ára lesz. Bár engem a proci jobban érdekel, tavasszal ugyanis Ivy-ra váltás lesz, 3700K-ra. HD7970 is jó lenne, csak nem ilyen 160k-ért, inkább 120k-ért, annyiért vinném azonnal.
-
iBlast
aktív tag
Jo kis kartya ez, sokaknal valthatja majd a 4800as sorozatot
BUEK! -
TomLion
tag
És CF-ben is jó lesz a 2GB RAM-nak köszönhetően
-
blackydan
senior tag
Jó kis kártya ez
-
T-bag
tag
Nem biztos hogy olyan nagy szamárság a Trinity emlegetése mert bizonyos funkciók csak AMD APU társaságában fognak működni AMD GPU esetén. Plusz a diszkrét VGA lekapcsolása nem tudom mennyire megoldott Intel CPU AMD GPU párosításban.
-
OkosTibiKing
tag
válasz
Robi BALBOA #106 üzenetére
másik oldalon 70-esre 88 gb/s-et írnak az 50-re csak 80-at.
amúgy a 7850-70-ről nincs még hír? mert a 4850-emet cserélném full hd-ba már kevés.
-
csongi
veterán
Ez megerősít abban hogy az 5850-en egy valóban best kategória volt, mint anno a 4830-4850.
Ez sajna nem volt meg a 6os szériában. De hátha ez kitölti ezt az űrt. -
-
Nite
őstag
jo, es akkor most nekunk miert is kell varni meg 3+ honapot az ivy bridgre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az új „népkártya” mérnöki mintái már a tesztpadon futnak.
- YouTube
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- eBay
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Xiaomi 12T - egytucat
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest