Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
nnnnna, ez már valami
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
félisten
válasz fatpingvin #1 üzenetére
Bárcsak lejönne már Desktopra a CXL.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Semplar
őstag
Várjuk, mint az Optane -t, aztán majd...
Megérett az "AI" a pusztulásra.
-
fatpingvin
addikt
a PCIe például nem tud heterogén NUMA node-ok között memóriakoherenciát biztosítani. a CXL igen.
tehát mondjuk PCIe-n keresztül nem tudod a GPU vRAM-ját rendszermemóriaként használni.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
tibaimp
nagyúr
válasz fatpingvin #5 üzenetére
OK, de miért akarnám a VGA Ram-ot használni rendszermemóriaként? Mert gyorsabb? De az miért lenne jó?
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
válasz fatpingvin #7 üzenetére
OK. Csak ezzel, így nem lehet eladni a piacon egy ilyen alapvetően drága technológiát.
Mert például meg tudnám érteni, ha mondjuk egy Directstorage technológiához hasonló kiterjesztésként, végtelen poligonszámú grafikájú játékok jöhetnének.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
fatpingvin
addikt
eladhatóság egy dolog, a használhatóság másik. gémereknek nyilván nem, de az kit érdekel, komoly munkára simán le lehetne hozni desktopra. nyilván fejleszteni kellene rá de hát ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A streaming miatt szabadulnak a kábeltévétől
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- Poco X6 Pro - ötös alá
- 1More PistonBuds Pro Q30 - tarthatna kicsit tovább
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Scif-fi és fantasy egyvelege lesz a Split Fiction
- További aktív témák...
- 16GB DDR4 memória (RAM) modulok (több típus)
- Beszámítás! ASUS ROG MAXIMUS Z690 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS Z97-AR Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI H81M-E33 Alaplap H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX B250G GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest