- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DUNE médialejátszók topicja
- OLED TV topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az ASUS átdolgozta a "lopakodó" BTF dizájnját
- 3D nyomtatás
- A egyedi felskálázás érdekli leginkább az ipart a neurális leképezés kapcsán
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz King Unique #16 üzenetére
Ja,h ez 2009-es cikk,akkor így érthető...
De manapság is van más olcsóbb alternatíva Freecomnál. -
King Unique
titán
Van már piacon épp elég ütésálló 2,5"-ben,ami usb3-as és 1 (1,5) TB-ig,ez csak usb2 és 500 GB ,meg a Freecom amúgy is elég drága cuccokat gyárt,főleg az ütésálló szériáik drágábbak 2,5"-be a többinél,hasonló,mint a Lacie,de azok legalább jobbak is...
(#15) ancika--: másik topicba válaszoltam,ami azért csak használható vmire,nem hiszem,h itt válaszolná meg bárki is,ez nem Freecom,v hdd-NAS topic,csak újdonságokkal kapcsolatos egyszerű hsz,vélemény topic...
[ Szerkesztve ]
-
ancika--
csendes tag
sziasztok,
én vettem használtan egy freecom classic sl-t, de egyszerűen nem értem hogyan működik. azthittem, hogy csak simán bedugom az usb egyik végét ebbe, a másikat a gépbe, aztán helló.
valakinek van ilyenje? biztos egyértelműen egyszerű, hogy hogy kell használni, de nekem mégis fogalmam sincs.
előre is köszi -
Hebry
senior tag
Kár hogy nem adnak hozzá egy kilós karabinert.
-
Szanya
tag
Ebben az a poén, hogy drágább, mint a mezei vinyó, de ha mégis tönkremegy, akkor nyilván való, hogy nem rendeltetés szerű használat miatt ennél is ugrik a garancia.
''Szanya csak egy van.''
-
Kicsit sok a 250 GB-osért a 109 euro, dehát ez van, ha speciális igények vannak. Buszgarázsokba, műhelyekbe végülis nem rossz, ha a művezetőnek kell egy hordozható adattár (bár nem elég egy 16-os pendrive az ilyen helyekre?).
Amúgy én sem indulok el focizni úgy, hogy ne legyen nálam HDD
-
kariad
senior tag
Szeretem ezeket a Stapás dolgokat
Úgy letesztelném őket.Milyen szép szakam lehet az is!!
-
addikt
Tyű de nagy pendrive.
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
Symbio
senior tag
Nagyon gyenge a fantáziátok. Vannak olyan szakmák, ahol nem csak klimatizált irodában dolgoznak, hanem kint terepen is, de szükséges ilyesmi az adatrögzítés miatt.
-
Ricco_hun
senior tag
Már leírták előttem de ilyen magas labdát én sem hagyok ki: minden hétvégén egy hdd-vel a derekamon mászok sziklát.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
zed1983
őstag
Kinézetre nem mondtam volna meg hogy HDD
Irak vagy hasonló háborús övezetben előnyös, vagy a (D)el(l)pusztíthatatlan melléYouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
Psych0
őstag
de vajon ki a kar sziklamászás közben vincsesztert fogni úgy hogy potenciálisan leeshessen. mellesleg az az usb drót pont úgy néz ki mint egy 30 éves biciklipumpacső.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
Findzs
addikt
nahát ezt kiprobálnám mind a fizikai ellenálását (kicsit durva lenne két méterről leejtve sincs baja a wincsinek)
mind a turbo drivertét is kiprobálnám mit tud (van egy sejtésem sz*rt se )"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN/Samsung Portable T7 Shield 1TB
- WD My Passport 5TB HDD, külső merevlemez, ÚJ, bontatlan!
- WD Black SN850X Game Drive NVMe PCIe Gen4 x4 SSD 1TB - PS5 kompatibilis eladó - 3 év garancia
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP)