Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- Modding és elektronikai kérdések
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
King Unique #16 üzenetére
Ja,h ez 2009-es cikk,akkor így érthető...
De manapság is van más olcsóbb alternatíva Freecomnál. -
King Unique
titán
Van már piacon épp elég ütésálló 2,5"-ben,ami usb3-as és 1 (1,5) TB-ig,ez csak usb2 és 500 GB
,meg a Freecom amúgy is elég drága cuccokat gyárt,főleg az ütésálló szériáik drágábbak 2,5"-be a többinél,hasonló,mint a Lacie,de azok legalább jobbak is...
(#15) ancika--: másik topicba válaszoltam,ami azért csak használható vmire,nem hiszem,h itt válaszolná meg bárki is,ez nem Freecom,v hdd-NAS topic,csak újdonságokkal kapcsolatos egyszerű hsz,vélemény topic...
[ Szerkesztve ]
-
ancika--
csendes tag
sziasztok,
én vettem használtan egy freecom classic sl-t, de egyszerűen nem értem hogyan működik. azthittem, hogy csak simán bedugom az usb egyik végét ebbe, a másikat a gépbe, aztán helló.
valakinek van ilyenje? biztos egyértelműen egyszerű, hogy hogy kell használni, de nekem mégis fogalmam sincs.
előre is köszi -
Hebry
senior tag
Kár hogy nem adnak hozzá egy kilós karabinert.
-
Szanya
tag
Ebben az a poén, hogy drágább, mint a mezei vinyó, de ha mégis tönkremegy, akkor nyilván való, hogy nem rendeltetés szerű használat miatt ennél is ugrik a garancia.
-
^Clown
addikt
Kicsit sok a 250 GB-osért a 109 euro, dehát ez van, ha speciális igények vannak. Buszgarázsokba, műhelyekbe végülis nem rossz, ha a művezetőnek kell egy hordozható adattár (bár nem elég egy 16-os pendrive az ilyen helyekre?).
Amúgy én sem indulok el focizni úgy, hogy ne legyen nálam HDD
-
kariad
senior tag
Szeretem ezeket a Stapás dolgokat
Úgy letesztelném őket.Milyen szép szakam lehet az is!!
-
Tyű de nagy pendrive.
-
Symbio
senior tag
Nagyon gyenge a fantáziátok. Vannak olyan szakmák, ahol nem csak klimatizált irodában dolgoznak, hanem kint terepen is, de szükséges ilyesmi az adatrögzítés miatt.
-
Ricco_hun
senior tag
Már leírták előttem de ilyen magas labdát én sem hagyok ki: minden hétvégén egy hdd-vel a derekamon mászok sziklát.
-
zed1983
őstag
Kinézetre nem mondtam volna meg hogy HDD
Irak vagy hasonló háborús övezetben előnyös, vagy a (D)el(l)pusztíthatatlan mellé -
Psych0
őstag
de vajon ki a kar sziklamászás közben vincsesztert fogni úgy hogy potenciálisan leeshessen. mellesleg az az usb drót pont úgy néz ki mint egy 30 éves biciklipumpacső.
-
Findzs
addikt
nahát ezt kiprobálnám mind a fizikai ellenálását (kicsit durva lenne két méterről leejtve sincs baja a wincsinek)
mind a turbo drivertét is kiprobálnám mit tud (van egy sejtésem sz*rt se)
Új hozzászólás Aktív témák
ph A gyártó útnak indította ToughDrive Sport merevlemezeit.
- Szólánc.
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elden Ring Nightreign - beszámoló
- Dell notebook topic
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Modding és elektronikai kérdések
- További aktív témák...