Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • whatwhatwhat

  aktív tag

  Király! Nagyon korrekt a samsungtól. Akárki akármit mond(iFanok khm..), 3 hónap késést igazán ki lehet bírni. Főleg akkor ha nincsenek a kiadott szoftverben nagy hibák.
  Nagyon jó irányba halad a szoftveres támogatottsága a samsungoknak. Nemrég a 2-ről 3-ra növelt főverzió frissítés nagy pozitívum volt. Ez pedig már ha jól számolom a 3. év, amikor november végén/december elején kiadják az aktuális csúcsra az új verziót. Az meg már csak hab a tortán, hogy nemrég az S7 biztonsági frissítést kapott, ami lassan 5 éves lesz.
  Remélem megtartják jó szokásaikat. :R És remélem, hogy a note10-re is hamar megjön a frissítés. :D

  [ Szerkesztve ]

 • whatwhatwhat

  aktív tag

  válasz Sgr_A #20 üzenetére

  Várunk még 1-2 hónapot és megjön nekünk is. Magamat tudom ismételni: ennyit igazán ki lehet bírni. :) Főleg úgy, hogy évek óta szinte semmilyen komoly újdonságot nem hoznak a frissítések. Ez ios-re is igaz. Egyszerűen nincs mire igazán várni, teljesen mindegy hogy 3-5 hónappal később kapja meg az ember vagy sem.
  Én azért várom a frissítést mert engem érdekelnek az ilyen dolgok, de egy átlag ember kb semmit nem vesz észre az egészből. Érdekli akkor szerinted hogy mikor kapja meg? Évente jön a frissítés és ennyi. Igazából aki nem követi a tech híreket, az azt se tudja hogy mikor jelent meg a gyári android, azt se tudja hogy csúszással kapta meg, mert nincs mihez viszonyítani. Pixelek szeptemberben megkapták. Oké, de mik azok a pixelek és különben is kit érdekel? :U
  Ráadásul samsung frissítésekben nem igazán szoktak komoly hibák lenni. Inkább várok pár hónapot mint hogy egy iOS 11-nek megfelelő frissítést kapjak azonnal. :)

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés