Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aha, lehet, hogy még a beta szórakozott velem...
Na mindegy, én "fejlesztő + dizájner" fejjel (nem ez a munkám, csak mellékesen) örülök a silverlight-nak, és a JavaFX-nek is.
A JavaFX-el még nem csöcsöltem olyan sokat, csak egy eccerű szerkesztőt nézegettem, meg a példaprogramokat, de nem világos számomra, hogy van-e lehetőség HTML-be ágyazni... Amit eddig láttam, az úgy műxik, hogy a .jnlp fájlt meg akarja nyitni a Java segítségével, amihez ugyibár le kell szedni a java-t, fel kell installálni, hogy működjön. Ez a "macera" Silverlight-nál is fennáll. Ebben a Flash jobb, mert nem kell install cuccokat lementegetni a gépedre, hanem csak 2-3 OK gomb a böngészőn belül, és minden műxik.
pl.: a főnököm tuti nem töltögetne semmit lefelé, inkább menne más weblapra, holott potens vásárló/megrendelő lehetne a cég elég sok területen.mod: Ez a mono dolog hogy működik? Akkor is kell, ha én egy előretelepített linuxos netbook elött csücsülök, és sz@rt sem értek hozzá, minössze meg akaromnézni egy cég sliverlight-os weboldalát?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Gamer PC Ryzen 7 5800x RX 6600XT
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest