Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Én személy szerint holnap kidobnám a Windows-t ha mutatsz egy olyan megoldást(komplett rendszer egyben), amivel tudok 1000 usert gond nélkül távolról kontrollálni, lezárni és átmegyünk vele minden auditon és certen.
Domain aka kontrollált user nélkül, hogy felelsz meg az előírásoknak?Eddig ChromeOS az egyetlen alternatíva, de sajnos túl korlátozott. Mac megoldható, de rohadt drága HW és MDM oldalon is, +nincs értelmesen managed AppleID, ami borzasztó tökön szúrás.
Pár napja szembesítettek azzal, hogy azért nem lesz egyik cégnél a felhőre való átállás megcsinálva, mert a HW költségét és elavulását is leírják az adóból, így jobbak az év végi mutatók, mint HW nélkül, így maradnak. Az hogy a személyzet maintenance költségét nem számolják, azon fenn se akadtam, hisz egy szerver csak úgy megy magától... És még biztonsági kockázata sincs szerencsére...
-
anulu
félisten
ez egész addig működhet, amíg a user nagy ívben elkerül minden Win based cuccot (AD, file share, akármi). ha meg nem tudja elkerülni, onnantól kell CAL és csak magatokat szívatjátok.
nem tudom, hol van a szerződésetek, de ahogy írod, hogy globális cég vagytok, lehet érdemes átrakni egy másik országba, és ott tárgyalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft csodafegyverével
- Arc Raiders
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OTP Bank topic
- Path of Exile (ARPG)
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kuponkunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest