- iPad topik
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rosszcsont88
tag
sziasztok
milyen RTX kártyát érdemes venni ? -
syberia
veterán
válasz
-=RelakS=- #50 üzenetére
RMA sem lenne rossz előtag. Már pólót készítettek belőle.
(#211) morgyi: Elvileg a custom hűtős kártyák ugyanazt a nyákot használják, mint a Founders Edition. A memóriák 3 gyártótól érkeznek, tehát nem lesz könnyű felderíteni a hibát.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
#32839680 #211 üzenetére
Rosszul vannak megfogalmazva a prémiumok. És ahhoz hogy ezt a mánágerek is átérezzék, az kell hogy lezuhanjanak a vásárlások, és a mítingek témája arról szóljon hogy "miért nem tudunk már megint eladni 1 darabot se?". Ehhez mi azzal tudunk segíteni hogy nem vesszük meg, és a nyakukon rohad az egész szar készlet. Akkor majd rájönnek hogy a beszerző prémiumát az eladásokhoz kell kötni, ha eladhatatlan szart vett, akkor neki se járjon semmi, sőt, vonják le a fizetéséből. Egyből megtanulnak helyesen gondolkodni.
-
-=RelakS=-
veterán
Azt vedd figyelembe, hogy nem abból kap az adott dolgozó prémiumot, amit a filléres alkatrésszel megspórol a cégnek, hanem azért kap prémiumot, mert megint egy kicsit spórolt a cégnek.
Aztán ha kiderül, hogy így xar az egész, majd másik figura jön, előadja, hogy ha ezt a picit drágább alkatrészt használjuk az mekkora frankó, mert ezzel a megnövekedett szervíz költségen spórolhatnak, ő is kap prémiumot.
Ésígytovább. Ilyen nagy cégeknél már nem emberek vannak, hanem számok. Ha csinálnál valamit, nem azt fogják nézni, hogy mekkora ász cucc, hanem hogy mennyit spórolhatnak vele.
-
bot1978
senior tag
válasz
#32839680 #211 üzenetére
Hogy belekerül e a vacak a levesbe az szerintem alapvetően nem számviteli kérdés. A prémiumodat végső soron így is, úgy is a vásárló fizeti rentábilis cégnél, tökmindegy melyik osztályon dolgozol. Hogy a szervezeten belül hogyan osztják szét költséghelyekre a bevételt… értem ha akarom, csak valahol el kéne választani egymástól a kész termékek végfelhasználói, nagy- és kiskereskedelmi árversenyét a tulajdonosi kapzsiságtól.
Most az, hogy a tulaj 10 egység profitból 9-et tesz zsebre és csak egyet oszt szét prémiumként a dolgozók között vagy 8-2 ez az arány azt alapvetően nem a termék vásárlója dönti el és nem is az ára, hanem a vonatkozó termék gyártójának a kapzsisága.
Tehát amikor azt olvasom tőled/bárkitől, hogy a vacak specifikumú filléres alkatrész használata „szükséges” valami prémiumhoz akkor nincs jó íz a számban. Úgy érzem olyasmit kell lenyelni, ami nem az én számba való… ehh. Lehet, hogy használni „kell” a vacak alkatrészt különben telítődik a piac, mert nem lesz elég magas a kereslet az új sorozatra. Halandó ember nyilván nem látja át, csak az íz… azt érezni. -
törölt tag
Ahogy írod nem mindegy a merítés.
Pl.: professzionális berendezésekben, nippon chem, panasonic, elna kondik vannak ültetve, ott nem jellemző amit írsz, simán leharcolnak 10-15 ezer órát ezek az alkatrészek, optimális körülmények között.
Itt jellemzőbb, hogy a kezelőszervek, háttér világítás pusztul el, majd az OEM tápegység, amiben már "mindenféle" elko van. Egyetlen visszatérő alkatrész probléma az az SMD hidegítő kondenzátorok kapitulációja, jellemzően a kapcsolóüzemű táp az erősebb, és elpárolognak/kiforrasztják magukat. csak dokumentálni tudom a hiányát.Ebayról/ali-ról olcsó alkatrészt inkább nem, ott tényleg sok szemetet lehet találni. Annyit nemér meg, hogy válogassam a működő darabokat, meg izguljon az ember, hogy mikor fakad szét csinál sokkal nagyobb kárt.
Itt szó nélkül kifizeti a tulaj a normális (specifikációban oda illő) alkatrészt, még a gyári alkatrész sem számít drágának, csak többet kell rá várni, ami a "drága".
Amúgy nem ebből élek, ez csak hobbi, hogy gazdasági totálkáros berendezéseket mentek meg, amire a szervíz az árajánlattal arra sarkall, hogy nem akarod kifizetni a fődarab cserét, te ujjat akarsz venni!
-
-
Elolvastad, amit írtam? "nem árulnak Founderst csak 3rd party karikat"
A PH-s cikkben erről szó nincs, azaz azt a látszatot kelti, mintha a zotac, asus, msi, giga, evga karik ugyanolyan arányban veszélyeztetettek lennének. Na, ez a pánikkeltés. (ismerős? Mindenmigránsnőerőszakolótenorista...)
-
rosszcsont88
tag
annyian irtak nvidia oldalára hogy már bejelentkezni se lehet az oldalra
-
Breaker
tag
válasz
t72killer #189 üzenetére
Nincs pánikkeltés. Egy kicsit ha végighallgatod a videot, akkor világosan elmondja, hogy ezek a %ok csak a 3rd partykra vonatkoznak, ugyanis a caseking nem arul FE verziokat, sot mitobb, arrol nyilatkozni sem tud.
A pánik nem 3rd partyk ilyenkor megszokott szazalekai miatt van jelenleg.
-
rosszcsont88
tag
jó lenne ha minöségi nyákra terveznék proceszort(pl PS4 vagy xbox one alaplap )meg persze mást is,
eddig csak veszélyes hulladékot gyártanak kici Kinaiak .. meg persze normális réz hütöt ne alut ami megfojtsa egész proceszort és lehet reball javitani ami vagy sikerül vagy nem -
-
torma1981
veterán
Ne aggódjatok itt Mo-on nem volt még rossz darab.
-
bot1978
senior tag
válasz
#16939776 #174 üzenetére
Nekem ezzel ellentétes tapasztalataim vannak. Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki már ott tart, hogy egy betojt alkatrész cseréjekor a beültetés előtt végigméri az új cserealkatrészeket is, mert bizony akad... (Mondjuk hong kongi kereskedőtől rendelem, mert itthon nincs vagy tízszeres áron van.)
Szerintem már olyanok is csinálják, akik nálam sokkal többet szívják a forraszgőzt, esetleg javításból élnek. Én max ahhoz nyúlok hozzá, ami a sajátom vagy közvetlen kollégáé. Nagyságrendileg 100 ember. Nem vagyok szaki (bár iskolarendszerű képzésben is tanították nekem), csak annyi bagatell probléma van manapság jellemzően pont az ilyen alkatrészek miatt, hogy mégis gyakran foglalkozom nyomtatott áramkörrel is.
Maga a lap is szörnyen vacak minőségű, tervezésű legtöbbször. A felületszerelt aljzatok cseréje… hát nem könnyű mutatvány.
Sokszor úgy körbeültetik felületszerelt alkatrésszel, hogy vagy azok kezdenek lepotyogni a melegítés alatt, vagy ha kisebb területet melegítesz az előmelegített panelen a hidegebb környezet annyira elviszi a meleget az aljzatról, hogy mire a lábán megfolyik a forrasz maga a nyák vezetőfólia is leválik, aztán onnan már, hogy levált piszok könnyen szakad.
Ilyen apróságok miatt hiába bagatell maga a probléma, sokszor marha nehéz megoldani és tán emiatt hagy bennem mély nyomot. Nyilván (mivel megkeresnek vackokkal) felül is van reprezentálva nálam a dolog, de tény, hogy rengeteg filléres alkatrészt vágtam már ki százezres holmikból anélkül, hogy egyetlen hibát önállóan megfejtettem volna. Ahhoz túl sokat, hogy az optimizmusod osszam. Rendre tele a net azzal, hogy melyik vackot kell kivágni a hibás kütyüből, amire éppen rákeresek.
Nyilván, mert másoknak is tönkremegy. Ettől még tény, hogy pl. a 2000 óra az fogalmi szinten minimum és nem maximum. Ebben igazad van.
Viszont ha azt vizsgálod, hogy találsz e jobb specifikumú alkatrészt a meghibásodott helyére (ami várhatóan tovább tart majd) szinte mindig gond nélkül találsz és az árkülönbség messze nem olyan számottevő, hogy a piaci árversenyre vissza lehessen vezetni a „gagyi” alkatrész használatát. Lehet itt a „gagyi” csak annyi, hogy az alkatrész max üzemi hőmérséklete akár a duplája is lehetne egy 5 Ft-al drágábbra cserélve és máris jobban teljesül az igazad és „nehezebben fog a 2001. órára megpusztulni”.Egy előre tudható volumenű megrendelésre működő autóipari beszállító cég teljesen más helyzetben van, kell is hogy legyen. Teljesen más vevőköri követelményeknek kell megfeleljen. Ott a vevő nem egy kirakatban nézi meg, hogy mit vesz. Más világ. Illetve szerintem nem tart még ott, mint a szórakoztató elektronika.
-
-
Der8auer RMA rates, a casekingnél, nem árulnak Founderst csak 3rd party karikat:
1080Ti: 4.6%
2080: 0.7%
2080Ti: 1.4%Ennyit a pánikkeltésről...
-
Breaker
tag
Azert kivancsi vagyok mi lesz az RTX-ekkel itt hardveraprón. Ha jol lattam van aki teljeskörú garancia ügyintézést vállal "ha netán gond lenne"...
-
válasz
Motion_Blur #185 üzenetére
Az AMD mindigis nagyon kemény gyomrosokat vitt be az nvidia - kettővel korábbi generációjának...
-
IamMenyus
tag
válasz
K.Andras.Vfx #67 üzenetére
Kiszámolt képkockából is tudsz úgy mellédobni még párat mint hagymából?
Tech-ben az utolsó százalékok mindig lényegesen drágábbak mint az elsők; nézd meg a hifit, a kijelzőket, vagy bármi mást, nincs ebben semmi rendkívüli.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Don.Corleone #184 üzenetére
Az AMD most tudna egy gyomrost bevinni a Navi-val, de az sajnos még nagyon messze van...
-
Don.Corleone
aktív tag
amúgy is áldott vga piacnak adtak egy újabb maflást.
-
trufa12
addikt
még jó hogy most nincs felesleges pénz ilyenekre
1080 még mindig pöfög
-
-
-
törölt tag
Azt az élettartamot a legrosszabb esetet feltételezve becsülik meg, tehát max. hőmérséklet és névleges kapocsfeszültség és névleges terhelő áram esetére.
Egy bekapcsolva hagyott, de nem használt házimozi erősítőben ebből három tényezőből kettő elhanyagolható mértékűre csökken, így nem párologhat olyan gyors tempóban az elektrolit, nehezebben fog a 2001. órára megpusztulni az alkatrész, pl.: kondenzátor.Nekem van autóiparban, biztonsági berendezéseket gyártó cégnél dolgozott ismerősöm, ott stabilan 1% alatt voltak, a norma 0,5% volt kb.: 3 éve.
-
-
bot1978
senior tag
Haha, ezen a Six Sigma-n felröhögtem. Nem tudom mennyire szoktál elektronikai alkatrész adatlapokat nézegetni manapság, de brutálisan sok a felületszerelt alkatrészek között a 2000 órás garantált üzemidejű. Tehát, ami 2001 órát megy, az már nem számít gyártási hibásnak sem. Na, most 2001 óra az nincs összesen 84 nap sem folyamatos üzemben. Gondolsz te erre, amikor bekapcsolva hagyod a házimozi erősítőt? Nem, mert ha több százezres, akkor abban biztos nincs ilyen, abba nem ültetnek be ilyen elkot. Dehogy nem. Ott figyel a HDMI panelen szép szürke alu, 2000 óra lenne, de mivel fűtött környezetben van még annyi sem lesz és tönkre megy. Szerinted nem tudják? Six Sigma mi? Nesze neked 1 év garral házimozi erősítő. A gyártás ma már mást jelent, mint régen. Ez egy baxottúl kemény dolog az életben. De olyan dolog, amit tudomásul kell venni. Erre jön rá a hibaarány. A 2001 órát futott, az nem hibás.
Van olyan is, ami hibás. 3%
Ui:
Régen lehet, hogy fikáztad a kínai gyártásút, de ma örülsz, ha kínai és nem hong kongi.Mi vittük a gyártást oda, ahol van. Olyan is.
-
syberia
veterán
Halloween Edition is kapható.
-
Weareus
addikt
No, akkó' maradunk a 1080ti-nél.
-
Chrys_
addikt
Az RTX 2080Ti RMA Edition vektor irányítottsága az nVidia szerviz felé mutat. Ezt tudja a kártya fullHD-ban számolni.
-
syberia
veterán
válasz
rosszcsont88 #166 üzenetére
Vidám lenne ilyenekkel teleragasztani egy 400 ezres kártyát. Nvidia társulhatna a LEGO-val, "Építsd meg a kártyádat!" című slágertermék befigyelne.
-
A kreténség netovábbja. három hete berendeltem+a boltnál KIFIZETTEM egy ilyen kártyát, akkor még 2hetes szállítási időt vártak - ez most bizonytalanra/"talán December, esetleg Január-ra" módosult. Egyelőre nem kértem vissza az árát, de ha pl van egy hivatalos visszahívás, akkor automatikusan visszajön a pénz.
Azt hiszem, most voltam utoljára early adopter... Nincs sok szerencsém a zöldekkel, a 3.5GB-os GTX 970be is sikerült belenyúlnom, mielőtt kiderült volna a blama és megkapta volna a kari a kiérdemelt árcsökkentést.
-
-
-
-
Breaker
tag
Jaja..
jo lenne tudni hogy mikor jott elo az urlovolde. A grafikonokon az latszik ha jol ertelmezem, hogy hajtotta a kartyat rendesena screenshot elott nem sokkal, de pont egy homerseklet grafikon nincs font(legalábbis nem latom).
Részemről ez most találgatás, DE lehet hogyha tényleg mondjuk rossz thermal pad miatt nincs contact a bordával (nem elég vastag) akkor az ott keletkezo 100 fokot kibirnák ugyan a ramok és nem okoznának problemat, de a forro levego esetleg atszivarog oda ahol még terheles alatt sem melegedne fol az a bizonyos alkatresz aminek mar faj.
Az en fordomban a tempomat gombok ugyanott testelődnek le, és mögöttük egy SMD modul van ami a tulfesz ellen hivatot védeni. Nah hát kérlekszépen ez az smd hő hatására meghujul, és magától kikapcsolja a tempomatot vagy nem engedi bekapcsolni. Közismert hiba az MK4 tulajok kozott. Lehet hogy pont valami ilyesmi zajlik itt is. (a fordot nem csináltattam meg amúgy mert telen amikor hideg van jol mukodik)
-
-
syberia
veterán
GeForce® RTX 2070 GAMING OC 8G-hez is mellékelték a űrlövöldét.
-
Breaker
tag
Ha tényleg újra kell tervezni a nyákot akkor szerintem jobb ha adnak inkább egy kupont valamelyik 3rd partihoz a founders helyett
De én inkabb kivancsi vagyok hogy mi lesz ennek a kimenetele, bizonyitékokkal tesztekkel igazolva, persze csak azért mert nem az én 400ezer forintom all a dologban.
-
törölt tag
Mindenesetre eléggé nagy baklövés, de jó lenne látni erről statisztikát, hogy hányból hány x idő alatt, ha tippelni kellene akkor csak valamiféle piac manipuláció, mint ahogy ez szokott lenni. Intel is már lassan 1 éve húzza le a rolót hírekben, amikor meg jönnek az éves hivatalos elemzések, soha jobban nem áll anyagilag
stb......
-
Breaker
tag
válasz
#38075904 #152 üzenetére
Áh, kizártnak tartom hogy 84 fokon lágyuljanak. Olyan tesztet csinaltak, hogy lekaptak a hutot teljesen és ilyenkor 100 fölé mentek a ramok. Namármost ezek nyilván nem normalis korulmények viszont HA tényleg rosszul tervezték a hutot akkor bizony ez a jelenség zajlik. El lehet kepzelni hogy 100 fok folotti levego beszolrulva a kartya felszine es a hutoborda koze mit csinalhat.
Nem ertek forrasztastechnikahoz de lehet hogy mixelt anyagot hasznalnak, tehat a forrasztoon nem egy fembol van hanem tobbfelebol franc se tudja az hogy viselkedik, es hogy egyáltalán szamitana e neki ebben a helyzetben. Ezt az NVIDIA-nak kellett volna tesztelnie, nem pedig a lelkes usereknek ingyé. -
törölt tag
Forrasztóón 84 foknál elkezd lágyulni?
Mert akkor "dobjátok a padlóla le".
Annakidején a 96 fokos 280x eket akkor tökjól megcsinálták.
https://imgur.com/r/sffpc/U0Ge8tIhttps://youtu.be/d3GlInzvHr8?t=105 nameg az ssdket is jol megforrasztják biza!
Ez oszt nem enged!!! Rtxnél akkor lehet csak pillanatragasztóval bikázták oda, hogy pár hét alatt berosál.
-
syberia
veterán
válasz
t72killer #146 üzenetére
Jogos, akkor máshol lesz a bibi. Közben itt szinte percenként jönnek a témához kapcsolódó hozzászólások, a kék kaszás aratja rendesen a zöld kártyákat. AMD remélhetőleg jegyzetel szorgosan.
(#149) Dr. Akula: Inkább a mostani eset miatt kieső profit, és a megingott(?) bizalom miatt gondolnám logikusnak ezt a lépést, az előző generációból talán már nem tudnak olyan sokat eladni.
(#147) Breaker: Ha az egész nyákot újra kell tervezni, akkor minden kártyát visszahívnak? Vagy mit tehetnek ebben a helyzetben?
-
Breaker
tag
Ez elég szomorú. Eddig csak a founders editionok mentek gallyra masszivan. 2080/2080TI.
Gamernexusék csinaltak thermal tesztet és bizony azt latjak hogy a vramok melegednek, pluszban a hutot valoszinuleg rosszul tervezték hozzá mert hőhíd keletkezik a hutoborda es a takony kozott.Ennek kovetkezménye lehet az is, hogy a forrasztóón a hőtől lágyul és onnantől kezdve jonnek a szep dolgok.
Kivancsi lennék, hogyha vizes blokk lenne rá akkor azzal is előjönne e a kék kaszás.Jelenleg, azzal probálkoznak userek hogy a GYÁRI vram sebességet visszaveszik lejjebb.. valakinél megoldja, valakinél nem, ez is furcsa.
-
-
syberia
veterán
válasz
subaruwrc #138 üzenetére
Hőkamerával nézték a kártyát, a memóriák 85 fok körül mentek, ami sok. [link]
(#144) NewHope88: Szoftveresen csak úgy lehet a hőmérsékletet csökkenteni, ha visszaveszik az órajelet / feszültséget. Csúcskategóriás kártyához lehetne jó PCB-t tervezni, de most valamiért nem sikerült.
-
Remus389
veterán
Példát vettek az Apple-tól
-
-
-
És ugye ott van az is, hogy a hiba nem azonnal jelentkezik. Tehát még a 9/3db-nál is lehet rosszabb a szitu.
A baj az, hogy statisztikát igazából csak az nvidia tud, megközelítő statisztikát pedig a legnagyobb nagykerek. Egy általános visszahívásról pedig az nvidia dönt, tehát csak tőlük függ, hogy tolják-e kifelé tovább a szemetet, vagy lenyelik a békát és kimondják, hogy a széria csődöt mondott (aka Samu Note7).
-
keIdor
titán
-
Dr. Akula
félisten
Tök jó hogy nekik olcsó, de nekünk nem az fél milla. Ha ennyire lutri működő kártyát találni, akkor inkább nem kell. Már 2 éve várok hogy lecseréljem az 1080-akat, de ilyenre biztos nem fogom. Az a legminimálisabb minimum hogy megbízhatóan működik. Ha a gyártónak nem, akkor nem terhelem őket a pénzemmel.
-
carl18
addikt
válasz
subaruwrc #132 üzenetére
Valóban nem sok köze a valósághoz akinek van 500E forintja kártyája biztos nem alja táppal fogja hajtani.
RTX 2080 Ti és egy 400 wattos codegen jó párosítás, de az M-tech széria se megvetendő
Havernek volt egy M-tech tápja ami papíron 550 watt szerepelt, de a súlya fél kg volt maximum.
Arról ne is beszéljünk hogy egy GTX 550Ti-t se tudott elátni energiával. -
Motion_Blur
félisten
2070 topik:
"I have the MSI GeForce RTX 2070 ARMOR 8G OC, 2 good days of use now come out artifacts, black screen and game locks, Sad."
"Gigabyte Gaming OC artifacts in first hour of use, RMA..."
"I had a Msi 2070 Gaming Z 8G with the black screen issue. I just return the card and i´m waiting for a new one."
-
carl18
addikt
válasz
Carlos Padre #123 üzenetére
"Volt, aki 9 darabot vásárolt az RTX 2080 Ti-ból, és ebből 3 hibás darabot kapott kézhez, az igazán kellemetlen része pedig a szervizelési idő, ez ugyanis több hónapot is igénybe vehet. A legtöbb probléma az RTX 2080 Ti-okkal volt, de nagyon úgy tűnik, hogy az RTX 2080-ok is érintettek az ügyben, ugyanis hasonló panaszokat tapasztaltak ezzel a videókártyával kapcsolatban is, ám a panaszok száma egyelőre jóval kevesebb."
Egy másik oldalról van az írás, de emlékeztem én hogy történt ilyen.
-
carl18
addikt
Hát ez k&rvára gáz! Döglödnek az RTX kártyák és elég szép sumát kérnek érte.
Az arányokra én is kíváncsi lennék milyen mértékű a haldoklás, tudtommal 9-ből 2-3 kártya döglödik. Mint ha valahol ezt olvastam volna. A kapitalizmus csúcsa ez hogy 1200 dollárért kapsz egy terméket ami vagy megy vagy nem.Elsőnek a ram árak voltak az egekbe, jött a bányász lász és a videó kártya árak mentek fel. Jön a Meltdown balhé is, és most intel készlet hiány is volt. Most jött az nvidia az 2000 szériával ami elég durván drága és még csak nem is működik. De egy a lényeg a múlti kaszál most is mint a kis angyal
Azért ne hogy fordítva süljön el a fegyver, még az eljövendő hónapokba ha elég sok RTX kártya hal ki az a nvidiának se lesz jó. Csak azért idehaza 400-450E forintért az ember többet is elvárná mint egy béta tesztelő prémium felhasználó tagságot
"Szarkazmus"
Hát nem kell rajta annyit játszani, örüljetek annak hogy képet add.Amúgy lehet rajta filmet nézni meg ilyenek nem bőven jó, itt az új RTX Space invaders a biosba integrálva. Simán megér 450E forintot
-
syberia
veterán
MSI RTX 2070 ARMOR egy emberkénél BS-es, ezek után nem valószínű hogy teljesen egyedi eset, mint ahogy NV azt propagálni szeretné a döglődő 2080 Ti-k esetében.
EVGA RTX 2070 XC Ultra BSOD-ot dobál, eljött érte a kék halál.
(#114) Remusz911: Hasonlóan látom én is a helyzetet, de ha a zöldek így folytatják az árazást és a reputációjuk rombolását.....piros oldalon pedig nincs láthatáron ütőképes alternatíva, még.
-
hoolla
aktív tag
-
Frawly
veterán
Elhiszem, hogy ez így van, de ez az NV-nek elég káros. Sokat romlik az imidzsük a hibás kártyák miatt, meg fog bennük rendülni a vásárlók bizalma. Inkább költsenek alaposabb tesztelésre, mint hogy tömegesen kaka terméket adjanak ki a kezük közül. Azért amilyen pénzbe kerül egy 2080 Ti, abba az árba bele fog férni rendes tesztelés is.
-
syberia
veterán
Szilveszterkor is az RTX lesz a menő, konfettire sem kell majd költeni újévkor.
-
BerserkGuts
addikt
Nem egy olyan kategória ahol elfogadható
-
MeszesKPT
őstag
Két és fél év biztos túl rövid ciklus volt.
-
-
A hibak is csak az AI miatt vannak.
Ez feature, nem bug.
Akkor nem muxik a kartya, ha eppen dolgoznod, tanulnod kene, vagy az asszonyt kellene nyomkodnod a billentyu helyett. Vagy csak jobb belatasra akar birni, mert az adatok elemzese utan arra jutott, hogy nem engedheted meg magadnak.AI, AI, Ohhh.
Egyebkent vannak benne jedi magok is: "Nem ezt a kartyat akartad megvenni". -
syberia
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 BTF 24GB GDDR6X Graphics Card
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Nvidia Geforce GTX Gigabyte 1660 TI 6gb
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Keresünk dokkolókat
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest