Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére

-
Sweet Lou 6
addikt
A jó válaszokat és az eredményt, mikor tudhatjuk meg? (Főleg a válaszok érdekelnek)
-
-
Meg leszek lepve, ha lesz hibátlan eredmény...
-
Hát, én ki is végeztem a kérdéseket, annyira nem voltak nehezek. Sőt, hiányoltam a buktató kérdést belőlük, mindegyik olyan egyszerűnek tűnt. Néha már-már túlontúl egyszerűnek is. Na mindegy, most már csak várni kell. Sok szerencsét mindenkinek, habár nem látom a hatalmas tumultust.
-
Azért a 11-es kérdésre adható válaszok elég gyerekesre sikerültek, emiatt maximum egy gyerek nem találja ki a helyes választ. De szakmabelinek biztosan nem kell lenni hozzá.
-
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
Időkorlát így is van, de azért az gáz lenne, ha mondjuk megnyitom a kérdést, és 1 percen belül válaszolnom kell vagy érvénytelen. Ez már bőven adna csalásra okot egy új reggel, hisz megnézném ott, aztán kieszelem a helyes válaszokat, azt válaszolok a régi reggel. Szóval értelmetlen lenne így reggel, habár már nincsen reggel, mert délután van.

Különben is, a kérdések egy részére már egyből nyomom fejből a választ, nem mindegyik olyan nehéz. Bár várom már a beugratósat.
-
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
Nem csak azért, hanem azért is, mert így még az utolsó pillanatokig változtathatsz a döntéseden. Vagyis visszamehetsz és a játék letelte előtt a kérdésekre adott válaszodat megváltoztathatod. Ez így igen fair játék szerintem.

-
Lenry
félisten
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
a játék végén fogod megtudni, hogy jók-e a válaszaid
-
Csakénvagyok
őstag
Honan tudom a helyes válaszokat meg? Vagy hogy hogyan válaszoltam?
-
szabage
tag
Most nem tudom, hogy én vagyok e hülye, vagy csak korán van, de már az első kérdésre se látom a jó választ (abba a 4-be).Ilyen lehet?Csak a december 28 miatt.
-
törölt tag
Lehetne nyerni mondjuk Windows 7-et...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vladi
nagyúr
Ó jeh.

Bár én sose nyerek semmit.
-
Még egy élő közvetítés? Tök jó, igazi szokássá válik már lassan.

Na meg a játék is jó, szerencsét is próbálok megint majd. -
Polllen
félisten
Ennek azért több értelme van, mint a winbűneipontcom-nak...

Új hozzászólás Aktív témák
- Fitbit Versa 4 okos óra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- Xbox One S (Slim) 1TB All-Digital Edition
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)