Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- SSD kibeszélő
- Tényleg nekimegy a kínai félvezetőiparnak az USA
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacy86
addikt
Iden mar vegre csak eljutok!
Amugy maximalis respect a premium jegyekert!
-
Kasya
nagyúr
A premiumos csak egy jegyre jogosult, vagy lenne esetleg lehetoseg paros belopere?
-
sgergi
veterán
Jó hír az elővételes lehetőség, és a prémium tagos kedvezmény.
-
Fejvadi
nagyúr
Remélem idén odaérek.
-
aktív tag
Én vettem jegyet, most azt ki küldik a mail címemre vagy mi?
Vásárlás után lett volna valami felugró dolog, de a Safari nem tudta megjeleníteni. -
Miután fizettél, azután a "vásárlásaim" lista oldalára kerülsz, s ott a "Vissza" linkre kattintva mehetsz vissza jegy elővétel oldalára, ahol meg fog jelenni egy link a jegyre (PDF fájl), amint a vásárlásod feldolgozásra kerül (pár perc).
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
törölt tag
A prémium tagoknak járó jegyek száma maximálva van (nem per fő hanem összesen) vagy az értékesítési időszak végéig lehet venni?
-
petipetya
nagyúr
"Köszi a türelmet, jegyed hamarosan elkészül."
Köszi az infót, éppen kérdezni akartam, hogy mennyi időbe telik a PayPal-os vásárlás. Áprilisig ráérünk, nem lényeges.
Kérdés: a QR kódot teló képernyőről is le tudják majd olvasni? Ha kell, akkor ki lesz nyomtatva, ez sem számít.
"nincs rá lezsóidő"
-
retroid
senior tag
iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
petipetya
nagyúr
Én vagyok a hülye. Most nézem, hogy mínuszban van a számlám, mivel a folyószámla hitel kamata 02/29-én felszámolt magának háromezer valamennyit. Ám ahogyan mondtad priviben, ha lesz rajta pénz, akkor új tranzakciót kell majd indítanom. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
jFox
addikt
Csak 1db jegyet lehet venni elővételben?
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
zoleetag
csendes tag
Kész! Meg van a jegy! Találkozunk Veletech!
Nokia 6100 > Nokia 6101 > Nokia 5310 XM > Nokia X2-00 > Nokia 5800 XM > Nokia 500 > Nokia N8-00 >Nokia N9 > Nokia Lumia 820 > Nokia Lumia 735 > Samsung Galaxy S6 > Samsung Galaxy S7 Edge > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S20+???
-
darvinya
titán
…Bankkártyás és PayPal fizetési módok közül lehet választani… Upsz…ezzel kizártam magam elővételből.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Halkow.
senior tag
Jó lenne majd részt venni ezen
[ Szerkesztve ]
-
Prémium jegyekért nagy dicséret jár.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
jFox
addikt
De ez miért jó? Ha megyünk pl. családostól, vagy barátokkal, akkor nekem lesz elővételes jegyem, a többiek meg álljanak sorba jegyért? Ennek mi értelme?
Mod: most olvastam, hogy van másik út is előrendelni, de továbbra sem értem, hogy ha már itt az oldalon magamnak vehetek jegyet, akkor miért nem vehetek még egyet a páromnak. Tehát ez miért jó, hogy az enyémet megrendelem innen, a páromét a másik oldalon?
[ Szerkesztve ]
-
Bog
HÁZIGAZDA
Így tudtuk rövid határidőn belül megoldani (egy accounthoz egy jegy tartozhat, és ez a prémium tagság miatt is fontos volt).
Ezért (is) van másik opció és természetesen helyszíni értékesítés.És még egy csomó mindent lehetett volna csinálni (például hogy minden jegyhez jár egy avatar+nicknév fektetett formátumú PDF, amit ki lehet nyomtatni és kitűzni), majd legközelebb.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Matada2.3
veterán
Ott tali!
Finn the human
-
judas13
addikt
Jó lesz ez, érzem.
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Ombre85
tag
Na ez pipa, már csak el ne felejtsek elmenni.
Évek óta mindig elfelejtem... -
KAMELOT
titán
Helyben mennyi lesz a jegy ára? Végre én is eljutok oda!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
jFox
addikt
Köszi a kimerítő választ. Tehát nem szívatásból/nem odafigyelésből van így, hanem még gyermek a rendszer. Megyünk mindenképpen.
KAMELOT: "az a bejáratnál megtalálja majd a kasszát, ahol egyébként ugyanannyit kell előkészítenie a jegyért cserébe"
[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
Valamikor fél11 körül megvettem a jegyemet itt, meg a Párom jegyét is Meex-en keresztül. A Páromé azonnal meg is jött, az enyém még most sem. Egy darabig türelmet kér az oldal, majd szerverhibát dob. Akár a cikkből, akár a lezso6 által feltett linkből próbálom megnyitni. Gondoltam, az idióta céges tűzfal beleköt, de mobilon is szerverhibát dob. Ilyenkor mi a teendő?
-
Franklin
addikt
Ingyenjegyeket nem lehet igényelni, mint a tavaly őszi PlayIT-re (első 100 PH-s jelentkező kapott jegyet)?
-
Bog
HÁZIGAZDA
Nem, ott és akkor a kombinált PlayIT-Veletech jegy árazása indokolta azért, hogy azok az olvasók kijöhessenek, akiket a gaming nem érdekel, csak a Veletech. Ez most csak a Veletech, sokkal kedvezőbb áron.
Kelly: privát ment.
[ Szerkesztve ]
-
szupermacs
veterán
Idén ki kellene mennem, biztos jó lesz és jó árban van a beugró, többre számítottam.
-
axioma
veterán
Paypal kilepo nekem hibas linkre futott (prohardver.huhttp kezdetu). Nem izgulok, majd meglesz gondolom a jegy valahol... (de most melo, nem kutakodok).
Egyebkent jokor kerdezem, de a kartyas vasarlas a multkor nektek jobb (kevesebb jutaleku) volt, ott latszott is az osszegen, hogy melyiket valasztom.
Most sikerult jobb kondiciot talalni a pp-nel, vagy most abbol tobbet buktok? Mert akkor kartyaval is fizethetek kozvetlen (legkozelebb), az a par szamjegy pluszban majdnem mindegy, de teny, a pp kenyelmesebb.[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Egyszer meghívott egy cég.
Kíváncsi vagyok arra, hogy még áll ez a felajánlás.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Bog
HÁZIGAZDA
Ne viccelj, tényleg nem ezen múlik egy ekkora tételnél. Sok kicsi ugyan sokra megy, de a vevőnek nem kell tudnia, hogy mi zajlik a háttérben, az a júzerfrendli, ha ugyanolyan feltételekkel biztosítjuk a lehetőséget. Más kérdés, hogy felénk a PP nem júzerfrendli, de megtehetik, ugye. És nyilván amikor több ezer forintos tételekről van szó, akkor már számít, de ez félig-meddig egy közönségtalálkozó is, örülünk, ha sokan vagytok, tényleg nem ezen fog múlni a jókedvünk. Ugyanakkor tökre hálás vagyok, hogy ilyesmire is akarsz figyelni, megtisztelő.
-
axioma
veterán
Penzugyekben sz*rrago vagyok, na Csak nem csak a sajat reszemre. Nem a manapsag divatos bankutalat: megvan a sajat szerepuk es a szolgaltatasok a'ra; de nekem meg megvan a jogom hogy a legkedvezobbet valasszam.
Ugyhogy a csalad reszere kenyelmi dij nelkul, helyben fogok fizetni...[ Szerkesztve ]
-
DarkStalker7
csendes tag
én véletlenül bezártam az oldalt, ahol intézni akartam a bankkártyás fizetést, most meg már csak azt látom, hogy jegyed hamarosan elkészül. tudnátok segíteni?
-
válasz DarkStalker7 #49 üzenetére
Most próbáld újra.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Házimozi belépő szinten
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.