Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • azbest

  félisten

  válasz Gargouille #11 üzenetére

  Az biztos, hogy a tartalmak kapcsán a nagy cégek hozták be azt a gyakorlatot, hogy egyenknti perelgetés helyett ők maguk moderálják a tartalmakat, ha azok törvényt sértenek. Több milliárt per helyett utólagos moderáció a kompromisszum. A szerzői jog kapcsán jött be ez kezdetben.

  Viszont mint cég, a szolgáltatásában előírhat feltételeket. Senkinek sem alapjoga, hogy bármit kitegyen facebookra. Az sem, hogy használja a facebookot. A legtöbb szerződésben benne van, hogy szinte indoklás nélkül felmondhatják. Ahogy netszolgáltatók is felmondhatják. Ahogy tartalomkészítőknek is mondtak már fel netszolgáltatók, nem csak végfelhasználónak. Van, hogy tartalmi okok miatt, mert a szolgáltatónak nem tetszik az, mégha törvényileg nem is lenne tiltott adott helyen.

  Én nem akarom, hogy a facebook közmű legyen, mert akkor a többi más fajta szolgáltatónak is az lesz a hivatalos elérhetősége teljesen, telefonos vagy személyes ügyintézés helyett. Vagy rosszabb esetben kötelezővé teszik és hivatalos ügyeket is ott lehet intézni akkor, mert a sok buta ember kiköveteli magának.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák