Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
"...nem publikusan megosztott tartalmakat is lazán törölheti..."
Ezt bármelyik szolgáltató megteheti... ha lenne rá elegendő erőforrása.
De pont arról megy most a nyavalygás, hogy akkor inkább beintenek és a felelősségét lepattintják azzal, hogy kivonulnak az EU-ból, nem?(#167) Hopkins95
A saját szerver nem egy rossz gondolat, csak ugye otthoni körülmények között nem mindenki képes rá és inkább használja a cloud-os szinkront. Apropó, cloud-os szinkron! Fényképezek, a telóm ment automatikusan a felhőbe, a szolgáltató robotja meg törli a képet, mert lát rajta egy a háttérben megbújó Coca-Cola logót? Ezzel az erővel az Apple, a Google (és gyakorlatilag bármelyik mobil gyártó) felhő szolgáltatása is nyugodtan kivonulhatna az EU-ból.
-
nyisziati
veterán
Ennek a fácsé durván a felét teljesítette.
Szerintem ez nem veszélyes. Ráadásul nem volt semmiféle botrány, holott durva jogsértésre nyilván rárepültek volna a jogvédők.
Nézd, amíg négyévente normális választások vannak, én nem féltem a demokráciát. Túlkapások lehetnek, de amíg nem süllyedünk az orosz szintre, hogy lelőjenek/megmérgezzenek ellenzékieket, addig nyugodtan alszom. -
nyisziati
veterán
"Máig lehet érezni a hatását: azóta van disqus és facebook komment szekció sok portál alatt, mert valamiért azokra nem vonatkozott ez. "
Kultúráltabb is lett a hangnem a legtöbb helyen, én speciel örülök neki.
Talán a PH! család az, amelyik a legnagyobb olyan fórummal rendelkező közösség, ahol ezt nem vezették be.
Mondjuk itt azért figyelnek a moderációra.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De pont arról megy most a nyavalygás, hogy akkor inkább beintenek és a felelősségét lepattintják azzal, hogy kivonulnak az EU-ból, nem?