Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • VS461

  tag

  Imádom a Half Life-ot, mondjuk én leragadtam az első résznél, illetve a Black Mesa-nál. Szívesen kipróbálnám nyilván ezt is. De kedves cikkíró, a VR-nek nyilvánvaló korlátai vannak. Pár négyzetméteren ugrálni, forgolódni nehézkes a kábelek miatt? Ez adódik a technológiából. Wireless cucc? A gamerek már az vezeték nélküli egeret is ördögtől valónak gondolják az input lag miatt. Egy WQXYZSCHD felbontású, 90 hertzes képnek vajon mennyi lenne az I/O lagja (hiszen a headset beviteli eszköz is)? Megjegyzem, a nappaliban vezeték nélküli VR-headsettel is csak pár négyzetmétered lenne, hacsak nem mégy ki valami fodballpályára halflájfozni.

  Szerintem egyértelmű, hogy a VR a mai formájában elsősorban a mindenféle szimulátorokba lehel új életet, ahol szépen ülsz/állsz a vezetőülésben/tüzelőállásban. Egy-két ilyen setupot kellene letesztelni, és garantálom, hogy szorítani fogod a karfát. Tudom, rétegigény. Viszont hidd el, hogy aki kicsit is komolyabban PC-autózik vagy -repked, nem azon agyal, hogy meghalt-e a VR, hanem azon, hogy mikor lehet végre jóárasított headsetet venni, meg hogy mikor lehet végre megfizetni a hozzá ajánlott 5GHz/2080Ti/32GB satöbbi számítógépet.

  [ Szerkesztve ]

  Helicopter pilots are different... "За всю историю никто и никогда не сумел завоевать Афганистан. Hикто и никогда" - 9я рота

Hozzászólok Aktív témák